Мої улюблені парфуми...

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Liliya, 15 Жовтень 2007.

1. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Мої улюблені парфуми...

Не усі парфуми стійкі, далеко не всі. І є ще ньюанс.. В Україну нерідко абсолютно офіційно спихують товар з вадами..Тому незначна різниця з тим, що купували в дьюті фрі - може бути. Що Ви хочете, для виробників парфум, техніки, авто, продуктів харчування - ми все та ж країна третього світу.

Додано через 5 хвилин
    Кароліна Ерера (Carolina Herrera) - СН. Але в брокард її ще не завезли:)) У Вамі протестила- весь вечір насолоджувалась запахом. Хоча він солодкавий.

• Подобається Подобається x 2
  2. Liona

Liona Well-Known Member

а він не заважкий? на мені усі східні запахи трохи важкувато звучать, тому одягаю їх лише на вечір :) так що зараз цікавлять конкретно денні запахи :)

3. vanilia

vanilia Miracles are real

Liona, Elizabeth Arden Green Tea вам подобається? Він дуже свіжий і легкий.

4. Liona

Liona Well-Known Member

Дуже подобається :) Але він ТАКИЙ НЕСТІЙКИЙ!!!! :sad:((( кожну годину доводиться поновлювати, тому дуже швидко закінчується [​IMG]

5. Масінька

Масінька Well-Known Member

Дівчата, а мені подобається Lanvin Eclat. Вже п"яту банку використовую :) Буде нагода - принюхайтесь, може комусь теж сподобається :)

6. bora

bora Well-Known Member

Визначення східний дуже умовне. Запах денний. Якби вони самі так не написали - навряд чи б хтось здогадався. Але для прикладу - якщо Ейфорія блоссом Кляйна для Вас заважка, то, мабуть і цей запах не ляже.
    На то в кожного свій смак, мен всі свіжі віддають огірком, тому такі теж не можу носити.

7. vanilia

vanilia Miracles are real

Переважно свіжі і легкі і є не дуже стійкі. Стійкі більш ті, що зі шлейфом.
    Може, спробуйте тоді ще Chanel Chance (зелененький, як я вище картинку показала), він теж свіжий.
    Або Sergio Tacchini Donna - свіжий, чуть віддає динькою.
    Valentino V Ete - " Женственная парфюмерная композиция раскрывается прекрасным букетом цветов в сочетании с зелеными нотами и чувственными оттенками древесины. Начальные ноты: листья бамбука, листья фиалки, личи. Ноты «сердца»: пион, жасмин".
    Про Кароліну Герреру вже Бора писала.
    Ну ще, вроді, Escada Into the Blue свіжий. Але на мені він чуть древесний запах віддає чуть пізніше.
    Giorgio Armani Acqua di Gio теж зі свіжих, але мені він солодкуватим віддає.

8. Liona

Liona Well-Known Member

ейфорія - нормально на мені :) Дякую за наводку [​IMG] як вийде, то піду сьогодня на занюх :radist:

Додано через 2 хвилини
    о, дякую що нагадали про Донну! Треба ще раз її протестити, можливо повернусь до неї :) Валентіно та Ескаду також тре нанюхати.... Армані - нє, не хочу, приївся вже :)

Величезне дякую за ідеї :radist:

9. bora

bora Well-Known Member

Ще згадала -
    YVES SAINT LAURENT - Young Sexy Lovely

10. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а мої смаки майже не міняються-от уже роки,а я все балдію від CHANEL CHANCE i D&G.правда,ті ,що у нас продають і ті,що я з Автрії привезла-дуже різняться.хоча у нас і дешевше вони коштують:)-та скоріше вивітрюються і запах зовсім не той!а ще маю парфум RALPH LAUREN GLAMOUROUS-НЕПОВТРОНИЙ АРОМАТ(також з австрії)-солодкуватий трохи і пянящий:):)

11. Liona

Liona Well-Known Member

ммммммм..... як смачно... :) вмеморіз :) дякую :)
    :sad: :sad: :sad: прочитала відгуки про нього - дуже нестійкий :sad: я плакати буду :sad:

12. olenkastar

до речі,хтось користується парфумами з Оріфлейму або Ейвон? мені вони пахнуть чомусь лише в той момент,коли ними бризкаю,а за годину-їх вже не чути

13. Liona

Liona Well-Known Member

маю Giordani White Gold (Оріфлейм), запах надзвичайно стійкий [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  14. olenkastar

так, джордані-вірю.вони є з тієї дорогої серії,мала колись тональний крем і помаду-дуже була задоволена!
    я маю MOON-вони такі літні,легеньки,приємні-але швиденько випаровуються

15. Масінька

Масінька Well-Known Member

А ще свіжі і дуже ніжні BVLGARI Omnia, хоча також дуже швидко вивітрюються :)

16. bora

bora Well-Known Member

Вже давно шукаю Missoni Acqua. Ніхто ніде не бачив випадково?

17. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Сейчас самый любимый аромат у меня Burberry Brit Sheer, а так в зависимости от настроения Thierry Mugler Angel и Angel Innocence, Yves Rocher Neonatura Cocon (люблю в него закутаться, когда настроение плохое, сразу уютнее становится), Yves Rocher Neonatura "La Nature me donne son souffle" (Дыхание), Voile D'Ambre, Ming Shu, из легких Hugo Boss Woman и Davidoff Cool Water

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А у мене новинка - My Givenchy Dream від Givenchy :)

Додано через 3 хвилини
    А взагалі я ще дуже люблю свої старенькі Chance Chanel i особливо Elle від Paco Rabanne. Під настрій йдуть Jadore, i час від часу DKNY Red Apple або Green Apple - НУ ДУЖЕ ВДАЛІ АРОМАТИ

19. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

я від себе ніяких парфумів не чую, чи то дорогі,чи то не дуже. Звикаю мабуть. Зате мені всі говорять:як ти гарно пахнеш! А я не чую. мені завжди здається,що всі парфуми нестійкі. Просто напевне правду говорять: вам підходять ті парфуми,яких ви не відчуваєте на собі. Зате,якщо не підходять або зпах не подобається, то не то що чую їхній запах,але й голова може боліти.:)

Додано через 2 хвилини
    А ті,що маю від Ейвон - стійкі,як на мою думку, у всякому разі одяг довго зберігає запах. І оточуючі відчувають. І часто хвалять,що гарно пахне. Особливо Інкадесанс і Pur Blanca.

20. Дана

Дана Well-Known Member

Два нових аромати які на даний час э моїми фаворитами це -Serpentine Roberto Cavalli та Pure Poison Elixir від Christian Dior, перші підходять і для роботи і для відпочинку, а другі це розкішний вечірний аромат.:)