Моя друга половина або як зрозуміти що це саме той?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Apelsynka, 1 Квітень 2013.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Моя друга половина або як зрозуміти що це саме той?

Не готова до щастя. Отримала те, що хотіла і злякалась. Так воно є.

Якщо справді хочете зрозуміти чи ваше то не думайте і послухайте внутрішнє я. Ви той голос можливо відкинете, але він вам скаже правду. Насолоджуйтесь життям, не думайте про ніщо, скажіть коханому, що просто вам з ним добре і не треба спішити.

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я такого не казала :) Я сказала, насолоджуйтесь життям і не шукайте собі причинну. Якщо ми чогось злякались, то це не означає, що це погано або треба зупинятись.

3. Gorda

Gorda Well-Known Member

Я б сказала так, що час і певні обставини, події що разом проживаєте, все показують і розставляють на своє місце. То вже і видно твоя це половинка чи ні. Ну і звичайно самі почуття....це любов. Вона ж з часом постійно змінюється між двома людьми і якщо змінюється у добрий бік тобто розвивається, то можна сказати що знайшов свою другу половинку. Я взагалі вірю, що все вже давно вирішено на небі, і всі хто є у нашому житті не просто так....

4. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Напевно сумніватись - то є нормально, бо ми разом більше чотирьох років, але чесно кажучи інколи таке буває, хоча у відносинах все добре. От колись у мами запитувала по такому питанню, то вона зізналась, що також сумніви бувать, хоча живуть з татом душа в душу більше 25 років, то я не переживаю з цього приводу:)

5. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

ну я розумію так, бо не уявляю нікого іншого на місці свого чоловіка.