Відповідь: моя дитяча мрія хотіла жити у великому місті. Коли мене запитували де саме, то я відповідала *Львів або Київ*. В результаті, я у Львові, сестричка в Києві )
Відповідь: моя дитяча мрія А я в дитинстві ще хотіла бути лісофою феєю. Дуже любила гуляти в лісі і мріяти, що знайду таке дерево, яке відкриває свій стовбур, туди можна зайти, а там - чудова оселя!... Хотілося, щоб відпочиваючи там, можна було від усіх сховатись Дуже казками захоплювалась....
Відповідь: моя дитяча мрія А ядуже хотіла стати стюардесою ,але не знаю що з того би получилося,бо зараз літаків боюся панічно
Відповідь: моя дитяча мрія а я мріяла податись в науку...і стати відомою, щось зробити "велике-велике" щоб всі про це дізнались і користувались... це була перша моя мрія(6-9 років), потім віднеї відмовилась... прийшов час і я йду стежкою науки...Побачим що з того вийде...
Відповідь: моя дитяча мрія Дуже прикро що дитячі мрії не завжди збуваються((( Все свідоме дитинство я мріяла бути дитячим лікарем, навіть в школі готувалась до вступу в медичний заклад, а коли прийшов час обирати собі подальший шлях то вибрала зовсім інше...Шкодую про це, зараз би могла допомогти багатьом діткам...від думки що вже нічого не змінити стає дуже сумно.
Відповідь: моя дитяча мрія а я все дитинство мріяла про власну дитячу кімнату, навіть на двох з сестрою...мені так хотілось свого маленького простору, а батьки цього не розуміли...і весь час мріяла бути вчителем початкових класів...але батьки вирішили інакше... свою мрію про кімнату я втілила через своїх діток... а щодо вчительки...- втілюю мрію на свому першачку...
Відповідь: моя дитяча мрія Ох! В мене тих мрій було безліч. Щодо вибору професії, то в арсеналі моїх мрій було все : вчитель, педіатр, дантист, телеведуча і т. д. і т. п. Мрії змінювала як шкарпетки. А ще дуже хотіла мобільний телефон і машину. Мобільний вже є, тепер мучу чоловіка, щоб купив машину (бо сама з тим точно не справлюсь на бібліотечну зарплату)
Відповідь: моя дитяча мрія А я мріяла писати книжки. Ми з сусідкою навіть писали шпигунські оповідання Але вона ніколи не боялась читати своє на публіку, а мені все було страшеееенно незручно і соромно. І на компі в суперсекретній папці лежить кілька дитячо-підліткових романчиків і новелок. Хто зна...мож дійсно колись зважусь.
Відповідь: моя дитяча мрія Я також , але не , а свою, свій куточок. Та мрія збулася аж на другому курсі університету. В початкових класах я мріяла і бути відомим на весь світ письменником. А ще мріяла бути співачкою, а пізніше - балериною Ну і куди ж без мрій про прекрасного принца В старших класах я мріяла бути лікарем, і досі жалію, що не вистарчило мені впертості здійснити цю мрію.
Відповідь: моя дитяча мрія А я хотіла бути в дитинстві ювеліром, потім адвокатом, а в старших класах - військовим перекладачем. А ще в дитинстві була мрія перекопати бабусин садок в пошуках дорогоцінних каменів.
Відповідь: моя дитяча мрія А я завжди хотіла мати велику родину, щоб жили дружно в одному великому будинку кілька поколінь, щоб дітей було багато. Але нажаль мрія залишилась мрією. Бабуся з дідом скоро померли, тата я бачила раз в житті. Так що як то кажуть "не в етой жизни детка". Ну і як багато хто мріяла бути вчителькою англійської мови.
Відповідь: моя дитяча мрія Я мріяла в дитинстві жити в США, щоб у мене був такий великий будинок з великими кімнатами, басейном, тренажерним залом і постриженим газончиком. І щоб у нас з чоловіком була собака сенбернар, як у фільмі "Бетховен". І мріяла працювати на американському телебаченні ведучою новин. Батьків "планувала" забрати з собою, купити їм будинок на сусідній вулиці, щоб обов"язково жити окремо! (мама навіть зараз мені це пригадує жартома )
Відповідь: моя дитяча мрія А я мріяла мати чарівну паличку і всім допомагати - дідусеві в селі створити робота, щоб замість дідуся працював)))) ще мріяла про куклу Барбі, отримала її лише в 10 років, коли вона вже не дуже і потрібна була) і хотіла бути художницею
Відповідь: моя дитяча мрія перше хотіла бути балЯриною, але так щоб не треба було ходити на тренування всякі, бо гуляти я любила більше)) потім передумала і вирішила стати священиком, мене і тут обламали потім ще пробувала стати крутим чуваком який може робити все що хоче і навіть дивитись мультики по дівіді... вже не знаю як та професія називалась)) а в результаті поступала на англ. філологію заочно... передумала йти на заочне відділення трохи запізно... і стала соціальним педагогом, щоб працювати бухгалтером))) тепер я танцюю по інстанціях, молюся за всякі циферки, дивлюся 1с фільми цілими днями і заповнюю англомовні комірки))) мрії збуваються))
Відповідь: моя дитяча мрія Я хотіла рано вийти заміж і народити дітей, щоб всі казали - яка молода мама А ще хотіла стати директором школи
Відповідь: моя дитяча мрія Бути космонавтом! Очевидно, моя мрія не збулась Але полетіти в космос надія ще є )