моя дитяча мрія

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем olenkastar, 22 Вересень 2009.

1. pyzurj

pyzurj New Member

Відповідь: моя дитяча мрія

хотіла жити у великому місті. Коли мене запитували де саме, то я відповідала *Львів або Київ*. В результаті, я у Львові, сестричка в Києві ):girl_yes2:

2. Galicija

Galicija Well-Known Member

А я в дитинстві ще хотіла бути лісофою феєю.:girl_spruce_up: Дуже любила гуляти в лісі і мріяти, що знайду таке дерево, яке відкриває свій стовбур, туди можна зайти, а там - чудова оселя!... Хотілося, щоб відпочиваючи там, можна було від усіх сховатись:girl_smile: Дуже казками захоплювалась:girl_wink:....

3. Michela

Michela New Member

я теж...а, якщо чесно, то зараз ще більше люблю...:rolleyes:

4. nalia

nalia Member

А ядуже хотіла стати стюардесою ,але не знаю що з того би получилося,бо зараз літаків боюся панічно

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

а я мріяла податись в науку...і стати відомою, щось зробити "велике-велике" щоб всі про це дізнались і користувались...
    це була перша моя мрія(6-9 років), потім віднеї відмовилась...
    прийшов час і я йду стежкою науки...Побачим що з того вийде...

6. sciongirl

sciongirl New Member

Дуже прикро що дитячі мрії не завжди збуваються((( Все свідоме дитинство я мріяла бути дитячим лікарем, навіть в школі готувалась до вступу в медичний заклад, а коли прийшов час обирати собі подальший шлях то вибрала зовсім інше...Шкодую про це, зараз би могла допомогти багатьом діткам...від думки що вже нічого не змінити стає дуже сумно.

7. olevitska

olevitska New Member

а я все дитинство мріяла про власну дитячу кімнату, навіть на двох з сестрою...мені так хотілось свого маленького простору, а батьки цього не розуміли...і весь час мріяла бути вчителем початкових класів...але батьки вирішили інакше...
    свою мрію про кімнату я втілила через своїх діток...
    а щодо вчительки...- втілюю мрію на свому першачку...

8. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

Ох! В мене тих мрій було безліч. :girl_in_dreams: Щодо вибору професії, то в арсеналі моїх мрій було все : вчитель, педіатр, дантист, телеведуча і т. д. і т. п. Мрії змінювала як шкарпетки. А ще дуже хотіла мобільний телефон і машину. Мобільний вже є, тепер мучу чоловіка, щоб купив машину (бо сама з тим точно не справлюсь на бібліотечну зарплату)

9. Holly

Holly Moderator

10. zaderyshka

zaderyshka Member

А я мріяла писати книжки. Ми з сусідкою навіть писали шпигунські оповідання :girl_haha: Але вона ніколи не боялась читати своє на публіку, а мені все було страшеееенно незручно і соромно. І на компі в суперсекретній папці лежить кілька дитячо-підліткових романчиків і новелок. Хто зна...мож дійсно колись зважусь.

11. MyDream

MyDream Member

Я також
    , але не
    , а свою, свій куточок. Та мрія збулася аж на другому курсі університету.

В початкових класах я мріяла
    і бути відомим на весь світ письменником. А ще мріяла бути співачкою, а пізніше - балериною:) Ну і куди ж без мрій про прекрасного принца:)
    В старших класах я мріяла бути лікарем, і досі жалію, що не вистарчило мені впертості здійснити цю мрію.

12. Jeanjerry

Jeanjerry Active Member

А я хотіла бути в дитинстві ювеліром, потім адвокатом, а в старших класах - військовим перекладачем. А ще в дитинстві була мрія перекопати бабусин садок в пошуках дорогоцінних каменів. :girl_haha:

13. dasha

dasha Well-Known Member

А я завжди хотіла мати велику родину, щоб жили дружно в одному великому будинку кілька поколінь, щоб дітей було багато. Але нажаль мрія залишилась мрією. Бабуся з дідом скоро померли, тата я бачила раз в житті. Так що як то кажуть "не в етой жизни детка".
    Ну і як багато хто мріяла бути вчителькою англійської мови:girl_haha:.

14. Kerzenlicht

Kerzenlicht Well-Known Member

та чого - маєте ще шанс) в іпостасі бабусі, наприклад)

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Я мріяла в дитинстві жити в США, щоб у мене був такий великий будинок з великими кімнатами, басейном, тренажерним залом і постриженим газончиком. І щоб у нас з чоловіком була собака сенбернар, як у фільмі "Бетховен". І мріяла працювати на американському телебаченні ведучою новин. Батьків "планувала" забрати з собою, купити їм будинок на сусідній вулиці, щоб обов"язково жити окремо! (мама навіть зараз мені це пригадує жартома :girl_haha:)

16. garnazirochka

garnazirochka New Member

А я мріяла мати чарівну паличку і всім допомагати - дідусеві в селі створити робота, щоб замість дідуся працював)))) ще мріяла про куклу Барбі, отримала її лише в 10 років, коли вона вже не дуже і потрібна була:)) і хотіла бути художницею

17. Zuzulka

Zuzulka Well-Known Member

перше хотіла бути балЯриною, але так щоб не треба було ходити на тренування всякі, бо гуляти я любила більше))
    потім передумала і вирішила стати священиком, мене і тут обламали:sad:
    потім ще пробувала стати крутим чуваком який може робити все що хоче і навіть дивитись мультики по дівіді... вже не знаю як та професія називалась))

а в результаті поступала на англ. філологію заочно... передумала йти на заочне відділення трохи запізно... і стала соціальним педагогом, щоб працювати бухгалтером)))
    тепер я танцюю по інстанціях, молюся за всякі циферки, дивлюся 1с фільми цілими днями і заповнюю англомовні комірки))) мрії збуваються))

18. Emerald

Emerald New Member

- І я про таке мріяла... Еххх...

19. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я хотіла рано вийти заміж і народити дітей, щоб всі казали - яка молода мама :girl_haha:
    А ще хотіла стати директором школи :girl_cool:

20. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Бути космонавтом! Очевидно, моя мрія не збулась :haha: Але полетіти в космос надія ще є :haha:)