моя дитяча мрія

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем olenkastar, 22 Вересень 2009.

1. julialviv

julialviv New Member

Відповідь: моя дитяча мрія

А я мріяла бути вчителькою, потім президентом України. Ах жаль, що мрії не здійснилися )) :girl_blush2:

2. Sapiha

Sapiha New Member

А я мріяла стати стюардесою )))))....... ха, тепер коли літаю в літаках стараюся пошвидше заснути, тому що страшно брррррр

3. Fechka

Fechka Member

:girl_mad:А я мріяла бути космонавтом...пізніше вчителькою,танцюристкою,співачкою,артисткою(не оригінально,всі так мріяли)...
    .. а недавно я знайшла альбом (Такий звичайний, дитячий(моєї доні) де описувала її першу усмішку,кроки і т.д (їй доречі вже 9років),і там прочитала в розділі "Про мрії і сподівання" ,про мрію по декреті -працювати в банку...І в банку я працююю:girl_claping:...Мрії збуваются.....

4. shalunka

shalunka New Member

я мріяла стрибнути з парашутом!! І таки стрибнула! Це суперово! Кажуть другий раз наважитись важче, але я хочу ще!

5. медведик

медведик New Member

з самого дитинства мріяла бути продавцем у сільському магазині,особливо мене приваблювали цукорки і фруктове пюре з м"якоттю яблучне або морквяро-яблучне у таких 250 гр-х скляних баночках, хліб білий круглий(за смаком, як проскурка), який пізніше їли з молоком і великоюююю кількістю цукру... :girl_haha:продавцем не судилося мені бути, але не полишаю надії колись відкрити свій приватний магазинчик у тому ж селі з цими всіма і не тільки смаколиками:girl_in_dreams:
    була мрія по закінченні інституту працювати в банку, так воно і сталося, «Жить хорошо, а хорошо жить еще лучше.»... якщо мрії збуваються :girl_wink:

6. manka

manka Member

А я з самого дитинства мріяла стати міліціонером. Після закінчення школи вже була готова подавати документи для вступу Інститут ВС. Але батько не дозволив (він сам міліціонер) і я поступила юридичний, потім на економічний. Тепер маю роботу, яку не дуже люблю, добре, що зараз у відпустці по догляду за дитиною. Зрозуміла, що моїй мрії ніколи не здійснитись, коли познайомилась з чоловіком, він у мене працівник міліції, і категорично проти того, щоб його дружина мала таку професію. Для себе вирішила - нехай діти обирають собі освіту до душі.

7. May

May New Member

А я в дитинстві зажди збирала всіх дітей з будинку і вчила їх, в кожного був свій зошит намальований крейдою на асфальті і оцінка, ще ми ставили великі концерти на сходах до підїзду,мріяла організувати свій садок, адже творчі ідеї зашкалюють, наразі, в процесі, можливо мрія і здійсниться завдяки спонсору.

8. Michela

Michela New Member

Мої всi дитячi мрiї - про рiзнi ролi у дитячому театрi. Театр (дитячий) обожнюю по сьогоднiшнiй день :girl_in_love:!
    А працюю я в банку ...

9. Kazkarka

Kazkarka Member

А вдома вистави ставите - для свої малюків або з ними для друзів? Я в дитинстві таке обожнювала. А потім в школі обожнювала шкільний театр :girl_dance: Можна організувати щось таке з дітьми і для дітей в школі:girl_in_dreams:

10. Відповідь: моя дитяча мрія

я мріяла мати свою турфірму. ми з дівчатками навіть бавилися так: турфірма наша назив. VIZA, відправляли одна одну на моря, мали свою печатку (тато мені вирізав із гумки для витирання букви VIZA), а путівками були фантики.

11. Galicija

Galicija Well-Known Member

А я мріяла стати вершником (чи вершницею????)....
    Пам'ятаю, як у класі 5-му пережила на Миколая страшенне розчарування, коли не знайшла під подушкою маленького лошати:girl_cray:!!!!! Ця мрія переслідує мене і понині -мати власний кінний двір, чи щось на кшталт... Їздити верхи трошки навчилась, але до здійснення мрії драбина висока :girl_impossible: А стала перекладачем та репетитором......

12. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Я мріяла бути лікарем і усі мої ведмедики були мокрі в середині бо я заливала у них воду із шприца, то я їм уколи так робила. А потім мріяла бути юристом і захищати тих кого не справедливо засудили, потім вчителькою, потім артистом і все гарненько відпрацьовувала перед дзеркалом :girl_haha:
    А ще у дитинстві я часто мріяла про собачку і цю мрію завжди втілювала в життя для мене Мама

13. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Такі у всіх гарні мрії:girl_dance:!!!
    Переважно всі хотіли бути вчительками-лікарками...І я через це пройшла. Спочатку уявляли себе з подружкою вчительками (нам було десь по 6-7р), потім лікарками (десь по 8-9р). Таємно від усіх я мріяла піти в монастир. Мені дуже подобались ті монашки, у яких головний убір так гарно спадав на плечі, бо здавалося ніби під ним широкий обруч на голові:girl_in_love:
    А ще я хотіла бути співачкою, виступати в "Джерельці" (Моршинський колектив, де я ходила у муз. школу); Ходила на скрипку і ф-но, але поступати в муз. училище хотіла по класу ф-но, бо воно краще звучало (досі так здається;))
    В випускних класах вперлася, що піду вчитися на журналістику. Мама ніби й не була проти, однак перекрила мені всі засоби для того!! В результаті, зруйнувавши мені дві мрії (музикант і журналіст) мама запхала мене на Геофак ЛНУ, тепер я еколог і географ...Лишився жаль і розчарування:sad::sad: А так все добре починалось!...ех..
    Тепер собі думаю - ліпше було піти в монастир - хоч не жаліла б...

14. Іруня

Іруня Well-Known Member

А я все життя мріяла бути лікарем. Від малесенької ходила з бабусею на роботу ( вона медсестра ) і мріяла, що колись теж одягну такий білий халатик... Але так сталося, що закінчила економічний ф-т. Не скажу, що це зовсім не моє, але все ж моя мрія мене не покидає. Чесно, якби зараз жила у Львові, то обов"язково пішла би вчитися на стаціонар медінституту. Вже і не раз то чоловікові говорила, але поки що, це - нереально. А роки йдуть...

15. Melinda

Melinda Active Member

Хотіла бути архітектором, ну дуже мені це подобалося. А ще хотіла бути менеджером - бо слово гарне. В результаті - юрист.

16. slovjanka

slovjanka миється в бані

Хотіла бути юристом:) Але юристом став мій чоловік ;)

17. PrincessRapunzel

PrincessRapunzel New Member

Я в дитинстві теж хотіла бути вчителькою, як бабуся, або лікарем, як тато. А ще: балериною, співачкою, акторкою, як і всі дівчатка в моєму віці :girl_in_dreams:
    А в результаті стала бухгалтером, як мама :girl_curtsey:
    Але найголовніше, що я в дитинстві завжди уявляла себе красивою білявкою з дуже довим волоссям (мама завжди робила мені дуже коротеньке каре, а я марила довгими косами, як в моєї подружки :girl_tender: ), в блискучих босоніжках на височезних каблуках і в коротенькому рожевому платтячку (так, як моя ляля Барбі) і ця моя мрія здійснилася!!! Насправді не важливо ким ми працюємо, чи яку роль в житті граємо, головне бути задоволеною життям і подобатися собі! А я собі подобаюся, не зважаючи на те, що в цьому житті роблю :girl_spruce_up:

18. Pobigaychyk

Pobigaychyk Member

Я довго хотіла бути вчителем, десь до класу 8-го. Якщо хтось в класі чогось не розумів дуже старалась просто пояснити. Кому не вдавалась англійська - діставала мультики англійською. А потім мрія розтанула, коли взнала яка у вчителів зарплата:girl_impossible: і пішла на економіста. А тепер працюю держ.службовцем на ту саму зарплату :girl_crazy:

19. misss

misss New Member

У дитинстві я хотіла стати продавцем. весь час про це мріяла(це напевне від бабусі, вона у мене товарознавець). У коледж пішла на товарознавство і комерційну діяльність, а зараз здобуваю економічну освіту:"Організація менеджменту".
    Але все ж таки мрія збулася, я працювала у супермаркеті. Задоволення отримувала нереальне, це справді було моє.

20. orki

orki New Member

А я дуже хотіла бути вчителькою. Коли була мала, садила коло себе всі свої іграшки і вчила їх читати, писати, малювати, ну і оцінки ставила - не завжди добрі ...:girl_sad: Перед тим я хотіла бути продавщицею - бо в неї в касі стільки копійочок!!!:girl_blush2: В школі я захотіла стати юристом - як Мейсон з серіалу "Санта-Барбара". Мрію втілити в частині "стати юристом" вдалося, а от "як Мейсон" - не дуже, не та країна... на щастя або на жаль :girl_in_dreams: