моя дитяча мрія

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем olenkastar, 22 Вересень 2009.

1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: моя дитяча мрія

Я хотiла бути космонавтом у першому класi. Моя мрiя не здiйснилась. Потiм я хотiла бути ветеринаром, потiм гiнекологом, потiм адвокатом, потiм спiвачкою. Я майже стала спiвачкою, але так сi стало що переїхала до ЮЕсЕй i тут все накрилось мiдним тазом. Тепер здiйснюватиму мрiю бути адвокатом :)

2. sweetditya

sweetditya New Member

Майже всі дитячі мрії вже зреалізовані, та залишилась одна-заповітна: хочу жити в замку і щоб навколо нього був сад і кущі троянд і щоб садівник кожного ранку зрізав свіжі квіти,які будуть мене будити своїм ароматом.:girl_smile:

3. TOlka

TOlka New Member

А я завжди мріяла стати журналістом, ще з дитинства. Трохи дописувала в газету "Веселі вісті". Навчаюся, на жаль, на іншому факультеті, але мрію свою здійсню - поступлю на другу вищу...

Взагалі мрій багато! Принаймні було в дитинстві. І замок, і принц, і карети, і пишні плаття... І багато-багато іншого. А що зараз?

Недавно зрозуміла, що в плині життя розучилася мріяти! Точніше, здійснила найбільшу мрію, - знайшла кохану половинку, - і все, фантазувати перестала. Але ж для повноцінного життя потрібна завжди мати якусь мету, бо до чого тоді йти???

иділа довго, думала... Не могла надумати. Вирішила порадитися з чоловіком... і вилила душу у СПРАВЖНІХ бажаннях!
    тепер точно знаю, чого хочу. Багато всього:
    1 - будинок у величезному дворі, з внутрішнім двориком, де басейн. Навкруги квітник, позаду - сад з лавочками і альтанкою. Попереду - газон, фонтан, чтатуї, плющ... Багато спалень, щоб можна було прийняти всіх друзів або ж всіх родичів одночасно! Комплекс дитячих кімнат - спальня, ігрова, навчальна... Ой! Та я взяла, і записала цю мрію - на 10 сторінок вийшло А4. При тому, я не писала в подробицях(що і з якого матеріалу, наприклад :girl_blush2:)
    2 - хочу два авто - одне хорошого класу, але розраховане і на наші дороги(подобається БМВ Х6); інше - спортивне з усіма прибабасами: рестайлінгом і тюнінгом, з маркою ще не визначилася... Мабуть, акура або феррарі =)
    3 - Хочу дачу в горах серед лісу, з власним озером-рибником, з усіма зручностями...
    4 - хочу розвинути рідне Закарпаття, укріпити дамби, відремонтувати дороги, підняти рівень туризму, побудувати певні підприємства, щоб дати людям робочі місця. Хочу допомагати хворим, немічним, бідним, безпритульним...

Хочу багато чого, і для того потрібно багато грошей. Тож хочу ті гроші заробити, щоб допомогти собі та іншим людям!

4. IKA

IKA New Member

Я теж мріяла стати вчителькою в дитинстві))) Але дитяча мрія не здійснилась. Вже в старших класах з"явились нові мрії, які збігалися з можливостями:girl_dance:

5. allja

allja Well-Known Member

Ой, а я хотіла лікарем бути дужеее довгий час, потім передумала,задумала перекладачем бути, а тепер реалізовую мрію бути "банкіром"(так колись думала)...:)))

6. Відповідь: моя дитяча мрія

А, я хотіла бути артисткою. Співала круглосуточно і голос ніби був. В класі 2, якось, батьки вирішили віддати мене в музичну школу. Ми навіть поїхали в ту школу, там мене попросили заспівати. Пригадую, співала пісню ,, Соловей щебече, зозуля кує", чому саме вона прийшла мені в голову для мене ще і досі загадка. Коли прийшов час подавати документи тато нічого не пояснивши дав задню, обід і плачів було багато, бо дитяча уява встигла намалювати собі казку. Через декілька років він пояснив, що просто злякався залишати мене, ще зовсім дитину, саму у Львові(я мала жити при школі, а додому на вихідні, бо родом з району).

7. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я спочатку хотіла стати вчителькою рос.мови і літератури(я дуже люблю рос.мову). Потом надумала бути стюардесою(але коли мій зріст зупинився на поділці 157) мрія рухнула, потом пішла поступати в УЖНу на іняз(франц.філологія), але там якраз відкрили факульт.журналістики і зі слова мами:"Журналістів вбивають" пішла здала документи(нажаль на безкоштовне 2 бали не добрала). Потом журналістика у Львові і мрія знову рухнула,щось я себе журналістом зовсім не відчуваю. Про шо мріяти далі????От стюардесою бути невідмовлюсь.
    От про двохповерховий будинок з джакузі і терасою на 2 поверсі мрію-мрію...але то таке,тре сказати батьку хіба 2 поверх добудувати в селі)))))

---------- Додано в 00:52 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

я як буваю в Криму,то там на набережній є такі розваги,то кожен день я займаюсь тою справою,взагалі Космос мені цікавий(мо я в іншому житті буду гуманоїдом)))))

---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:52 ----------

а Ви в Діда Мороза попросіть ....

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:56 ----------

а я ще завжди мріяла побачити,що робить в даний момент наприклад сусід в хаті. Довго не могла зрозуміти чому ми не можем бачити,що роблять інші.

8. Annabela

Annabela Happy Member

Я мріяла бути танцівницею, навіть довгий час займалась бальними танцями і досягла деяких успіхів, але через сімейні обставини довелося це діло лишити. Зараз я про це НЕЙМОВІРНО жалкую. Не зважаючи на те, що ще одна моя мрія, бути журналістом, справдилась, я не можу буз суму дивитись проект "Танцюють всі". Все думаю, а може ще спробувати, але....... Мій малий теж любить танцювати, тільки чує музику одразу в пляс. Тепер мрію свою мрію реалізувати через нього - віддам його на бальні танці!

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:40 ----------

Ще в дитинстві мріяла побудувати велечезний будинок для безпритульних тварин. Щоб їх там годували всім смачненьким, доглядали і лікували і тоді на вулицях безпритульних би не було! Зараз розумію, що навряд чи мені це вдасться реалізувати.

9. Kazkarka

Kazkarka Member

А я все дитинство мріяла працювати вихователькою в дитячому садочку. І хоч життя мене збивало з того шляху, і я звертала в інший бік, але з дітками я все одно працюю!!! :girl_tender:

10. talja

talja Member

Мріяла про весільний салон, сукні і все навколо цього! Одну сукню все ж таки вдалось реалізувати знайомій у Іспанію... на цьому поставила жирну крапочку, бо зрозуміла що не все просто у нашій країні! Тепер простіше, матерію хоча б можна купити, а років десять тому приходилось багато чого замовляти через салон! Тепер уже мрії не зовсім ті...

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я будучи ще зовсім малою хотіла стати продацем жуйок (думала, що їх тоді можна їсти пачками дез затрат), та не склалось))) хотіла бути вчителькою молодшик класів, трошки згодом моєю юною мрією бкло-мати хорошого хлопця і вийти заміж. Бо чомусь переживала, що я нікому не подобаюсь і буду самотня., а потім мріяла мати діток багацько...!! ,Ну що ж працюю я заступником головного бухгалтера (те, чого я ніколи не хотіла), заміж вийшла не першого попавшогося, а таки за самого хорошого (піднялась моя самооцінка). А щодо діток то вже один зайчик є на рахунку. Тому думаю мої мрії здійснились майже всі))))

12. Seppy

Seppy Active Member

У першому класі мріяла бути такою як Алла Пугачова. Записалась сама без мами в шкільний хор, але коли почалось розпреділення по голосах, мені сказали "стань в другий ряд, бо співатимеш другим голосом".Я образилася і більше не прийшла. Потім мріяла бути моделлю. У 13 років пішла на курси моделей, але через рік, коли почали проводити відбуркові покази, відмовили, бо треба ще трішечки підрости (мені 2 см. не вистачало до 175, а тоді вимоги були суворі як мені сказали). Вирішила стати перекладачем. Домовилася за приватні уроки з тітки коліжанкою. Вона викладала колись в США і безкоштовно погодилась мене вчити англійської мови. Але батьки заборонили поступати на філологію і потягнули мене в ненависний досі коледж. Вони вважали, що знайду кращу роботу ставши бухгалтером. Перемогою стало поступлення наперекір батькам в Університет Франка замість Політеху, який я вважала тоді закладом для розумово відсталих (вибачте, дитячі глупоти). Бухгалтером я так і не стала, працюю економістом, що не далеко втекло.
    Зараз мрію про спокій, двійняток-дівчаток, особняк, курочок, садочок (замість "шуфлядки" на Сихові) і змінити роботу, яку ненавиджу.

13. Korona

Korona New Member

У молодших класах хотіла бути один раз лікарем, а другий раз вчителем. Хотіла вийти заміж у 17 років, бо потім буду старою( я собі там думала).
    Вийшла заміж не у 17 , а у 25 років(і вважаю молодою). Лікарем не є , хоча народною медициною дуже захоплююсь. По освіті банкір, але зараз вивчаю викладацьку роботу. Коли працювала на першій роботі, був колега - спокійний , врівноважений. Я завжди казала, хочу щоб у мене був чоловік з таким характером. І що ви думаєте, у мене не те , що чоловік був з таким характером, цей колега став мої чоловіком...

14. Kofein

Kofein New Member

В дитинстві завжди мріяла стати лікарем. Навіть мала свою аптечку:girl_smile:
    Всі ляльки і м*які іграшки були моїми пацієнтами.
    Зараз реалізовую свою мрію, навчаюсь в медичному університеті:girl_yes:

15. Kosjana

Kosjana New Member

я у дитинстві мріяла стати вчителем..і так з мабуть перших класів і до 8 го... а потім..... розчарувалася.... мабуть того, що бачила неспарведливість ще у школі.. при оцінуюванні дітей.. тож вирішила вчителем точно не буду... бо не хочу колись розчарувати ..якусь дитину, як то зробили зімною...

Десь в 11 му класі мріяла поступити на психолога - щоб тонко розуміти людей і бачити справжню суть людини з першого ж знайомства.... батьки не пустили на таке поступати.. так як я ще любила математику і інформатику, то ....закінчила прикладну математику в університеті Франка...

Зараз працюю QA (тестером) тестую компютерні програми.. - весела і цікава робота...
    А психологом ще мрію таки стати..))

16. Geri

Geri New Member

А я в дитинстві мріяла стати перукарем або ветеринаром, пізніше в школі хотіла бути дизайнером інтер'єрів. Тепер мрію про власний фітнес центр. Але мріяти замало, треба діяти, робити реальні кроки до здійснення бажаного. Та як виявилось не так легко відважитись і змінити роботу, своє звичне життя, навіть коли воно тебе не влаштовує... Але я вірю що таки здійсню колись свою заповітну мрію!

17. Molecule

Molecule New Member

Найбільша моя мрія була стати лікарем( зараз реалізовується)
    А ще мріяла бути детективом,вчителем,продавцем,але то короткий час.

І памятаю коли я ходила ще в садок,дуже хотіла щоб мій ведмедик став живим(в мене були друзі,я просто була така мрійниця.):girl_in_dreams:

18. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я ким тільки не хотіла стати: вчителем, лікарем, співачкою, актисою (стандартний набір)... До недавна хотіла співати, та не склалось, повязала свою долю з іноземними мовами. Знаю, що можна і поєднати професії, та зараз співаю для себе, може інколи на концерті... Так що співачки з мене не вийшло:umbrage:

19. squirrel

squirrel New Member

А я мріяла стати ветеренаром щоб лікувати бідних бездомних тваринок. Потім хотіла працювати кондитером, а потім зацікавилась психологією. Все ж одна з моїх дитячих мрій реалізувалася вивчилася на кондитера.

20. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Аналогічно. Дуже хотіла бути таким собі Айболитом, а ще мати притулок для тварин (як в закордонних фільмах показують: все чисто, песики-котики в окремих кліточках, на килимках сплять)....
    На жаль, не стала ветеринаром, банальна банківська освіта :-(. Але маю надію, що ця мрія ще буде мати місце у моєму житті