Моя дитина ніколи не їла шоколаду!!!

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Rodionochka, 4 Листопад 2014.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Я вже десь в іншій темі писала що маю вдома любителя "мовозива". Їмо не часто, може раз в тиждень. Ми беремо пломбір (лімо або ескімос), головне щоб Гост закінчувався на 33
    ДСТУ 4733:2007 Морозиво молочне, вершкове, пломбір.
    ДСТУ 4734:2007 Морозиво плодово-ягідне, ароматичне, щербет, лід.
    ДСТУ 4735:2007 Морозиво з комбінованим складом сировини. (там є рослинні жири)
    Також гарний склад у плодово-ягідного (пюре і желатин, здається).

• Інформативно x 6
    • Подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • Корисно x 1
  2. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

Везе вам!
    То ще і від дитини залежить. Моя їсть все і від всіх і не встидається просити ще:girl_blush2:.
    Я розумію, що корисне, що ні, що давати своїй дитині і сама дотримуюсь здорового харчування. Та сусіди і бабуся-дідусь думають інакше. То ж підозрюю, що доця знайома з тим, про що я не здогадувалась до недавна, тому як бачить в когось в руках дорослого чи дитини "заборонений" плід починає хотіти-просити. А пояснити в 1.10м що не можна ще важко.

3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

точно залежить!
    Бо мій раз вкусить і летить десь, а потім і забуває шо я ту шоколадку їла))) Або не смакує йому особливо...

Звичайно, що дітки різні. Є солодкоїжки, є такі які байдужі до солодкого і шоколаду.
    Але я прихильниця того, що забороняти і ховати - то ще більше провокувати дитину. Я , наприклад, солодкоїжка і вдома постійно є нутелла, шоколад, кіндери. Але я і свідома того, що якщо дитина в мене попросить, то дам без проблем спробувати. Бо наразі не маємо проблем з диким бажанням солодкого. Але якби мені дитина шаленіла за тим шоколадом, то його би просто в хаті не було. Ну або Сашко би не знав, що він є)))
    Ну і з бабами, дідами варто те питання проговорювати. Якщо я вирішила не давати дитині всяких мармуляд і барні, то вони повинні підтримати. Можна ж купити банан дитині, замість того щоб витрачати на якісь цукерки.
    --- дописи об"єднано, 2 Липень 2015 ---
    так, напевно нам дійсно щастить:)

Останнє редагування: 2 Липень 2015
  4. sunset

sunset Active Member

Ми вже пробували морозиво, якраз малій 1,11 було, то ми собі фісташкового італійського затоптали так смаковито))) тепер готую морозиво сама і в вафельки домашні кидаю кульку, трохи сунички і чорнички- чудовий полуденок)
    А загалом дитина до солодкого байдужа, ані домашня випічка, ані куповані печеньки їй не подобаються того і не їмо, зате свіжі овочі, супчики і м'яско- то наша любов)
    А от чого вона ніколи не їла- то йогурти ,кефір і сир кисломолочний, проблеми з того не роблю.

• Подобається Подобається x 1
  5. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

і
    Це я і маю наувазі під забороняти. ТОбто я не вживаю і дитина вдома того не їсть, не хоче. А вже як бачить щось в моїй руці, то даю, бо це справді провокує ще більший інтерес.
    Для мене би було просто подвигом, якби моя мала не знала протягом 3 чи навіть 5 років (читаючи з попередніх дописів, дехто цього добився) що існує щось смачненько-хімозне і головне куплене в магазині.
    Я просто хочу, щоб була елементарна культура споживання того і це дуже не просто робити, коли "найкраща подружка" малої за дві щоки пакує все з прилавків, ну бо ж "вона так хоче, мені не шкода своїй дитині".