Відповідь: МОДА і Стильність Подивилась я каталог на сайті Некст, просто балдію від цих суконь!!! Особливо довга чудо!
Відповідь: МОДА і Стильність колись бачила на модному форумі, як з куска тканини в 3 метра зробити подібне плаття, при чому це плаття- трансформатор, його можна одягати і повязувати пояс кількома способами, так що виходять зовсім різні моделі, в обробці там все просто, навіть початківець справиться, якщо знайду обовязково запощу
Відповідь: МОДА і Стильність виглядає як засіб для самооборони)))))))))) я хотіла показати тільки блузку, просто цікава моделька, а голову обрізати, але чомусь передумала:xaxa:
Відповідь: Как быть стильной. Дуже влучно, Кізонька. Особливо якщо заглибитись в те що ж таке означає СТИЛЬ, а це - естетична єдність змісту й різноманітних сторін художньої форми, що розкриває суть витвору. Відповідно поганим художником, тобто тим який не вміє виразити себе словами, віршами, малюнком чи одягом, схоже таки народжуються. І ніякі гроші тут не допоможуть, на жаль. Інша річ, останнім часом помітила, що буває людина почувається сіро і тягне на себе якесь неподобство (таку гадость як на душі) - ніби й відповідає "змісту" в цей час одяг, але назвати стилем то..е..не виходить))) Тому думаю в кожну мить життя бути стильним може хіба дуже нелінива людина (або міцно себелюбива)
Відповідь: МОДА і Стильність ну от знайшла обіцяну ссилочку, ділюсь нею з вами, бажаю всім успіхів http://club.season.ru/index.php?showtopic=3897&hl=
Відповідь: МОДА і Стильність я так розумію багато ума там не потрібно? береться оці два кавальчика, зшивається до поясу, а з верху можна робити все що завгодно???
Відповідь: МОДА і Стильність Саме так, все легко і просто, в верху робите все що вам подобається, і пасує
Відповідь: МОДА і Стильність можна ручками дрібненько обкинути і буде плаття від кутюр, ( саме від кутюр плаття шиються вручну)а можна підійти в ательє, хай вам ообметають, а якщо це тканина яка не торочиться то зшити маленькими стібочками і ще ваш варіант
Відповідь: МОДА і Стильність шикарне взуття( за винятком отих аля стриптезерша-не мій смак) але я все ж таки надаю перевагу каблуку до 7-8 см:confused: А от платформочки Ліндсей Лохан-:y::y::y:
Відповідь: МОДА і Стильність Мда!! а мені оті чорненькі на які дівчинка не то знизу, не то з басейну дивиться!!!Але на тих підборах треба вміти пересуватись без шкоди для себе і оточуючих-бо я в них певно б вбилась!!
Відповідь: МОДА і Стильність доречі зараз саме платформи в моді. які мені теж не лайк, люблю класику :y:
Відповідь: МОДА і Стильність можна хтось має посилання чи так поділиться трендами на весну -літо? і одяг і взуття. бо з верхнього одягу масово льолі і аля Тимошенко налоїли капець , а що купити? плащики будуть модні читала....
Відповідь: МОДА і Стильність Пишіть в гуглі "Весна літо 2009" дуже багато модних посилань Доречі, і я замітила оці аля Тимошенко як шукала пальто! Думаю ще що то за мода на ті ліхтарики-рукави, причом на всіх моделях, ніде в світі того нема....аж ось в чому справа:xaxa::xaxa::xaxa: