я, наприклад майже завжди купую на краківському (одноповерховий закритий ринок), то там в середньому ряді є дуже класні сумки! (ціни від 200 і дальше...)
Відповідь: Модні тенденції.... я думала що фаворити фіолетовий і синій, бо більшість знаменитостей по ТБ і на обложках глянцевих журналів в фіолетовому і синьому :xaxa:
Відповідь: Модні тенденції.... я також так думала... але інтернет думає інакше... впринципі чорний модний завжди, але в колекціях магазинів дуже багато сірого, і дуже мало фіолетового і синього, чому!?
Відповідь: Модні тенденції.... О!То у мене модна сумочка ! Пи.Си.А скільки туди всього можна покласти .
Відповідь: МОДА Привіт. От пошила коліжанці в подарунок кофтинку))) можу виконати копію, з іншої чи подібної тканини [i mg]http://posydenky.lvivport.com/imagehosting/2009/01/05/14384961c9aa74af7.jpg[/img]
Відповідь: МОДА це трикотаж вовна плюс поліамід, досить тепленька тканина, можна і з тоншого трикотажику пошити, тре 1 метр тканини
Как быть стильной. Часто бывает так: купил красивое пальто, качественную юбочку и недорогие сапожки, а по дороге домой еще и платочек на шею подвернулся удачный. Придешь домой, давай все примерять перед зеркалом, сопоставлять со своим гардеробом и о ужас! - все по отдельности хорошо, а все вместе плохо. Жаль денег, жаль вещей, которые пылятся на полках..и по хорошему завидно людям со вкусом - умеющим из нескольких вещей создать неповторимый ансамбль, приобрести такой набор одежды и аксессуаров, который можно сочетать друг с другом на разные лады - и получать из 2-4 вещей десятки образов. Которые умеют найти свой неповторимый стиль и через него выразить себя и свое мироощущение. Недавно я беседовала на тему стиля и образа с одним модельером - моя подруга львовянка, которая уже много лет живет и работает в Питере. Она привела мне одно высказывание о красоте и привлекательности Омара Хаяма, заменив слово привлекательность словом стиль: "У женщины есть только одна возможность быть красивой, но быть стильной (привлекательной) есть сто тысяч возможностей. Действительно понятие красоты женщины довольно узкое, а вот понятие стильной женщины это очень широкий спектр оценок. Что для вас понятие "стильная женщина"?
Відповідь: Как быть стильной. Я думаю стиль в людини або є або нема. Бути модним i стильним - двi рiзнi речi. Можна бути i бiдним та стильним. Стиль це щось iндивiдуальне, таке що оточення видiлить як "твiй стиль". Можна i гарно одягатись, але не обов'язково бути стильним. Я ношу яскраво червону помаду на iмпрези i люблю декольте - це мiй стиль. Про мою червону помаду знає все моє оточення. Це є мiй стиль. А гарненька кофта з магазину спарована з пiдходящими штанами це не стиль, а просто гарний одяг пiдiбраний з смаком.
Відповідь: Как быть стильной. Як не пафосно це звучатиме, але стиль - то стан душі. Це не тільки одяг, вірніше одяг зачасту лише маленька частинка цього. Так що я б так вузько на це не дивилась
Відповідь: Как быть стильной. Я не спрашиваю про моду, мода это проходящее. Я хочу говорить о понятии стиля и о том как стать стильной. Я не думаю что стиль это то что дается при рождении, я думаю что стиль это проявление нашей личности. И так как человек на протяжении жизни развивается и меняется, так и чувства стиля может быть приобретенным и его можно, как и музыкальный слух развить, даже если поначалу оно отсутствует. По поводу вашего стиля - я так понимаю, что он проявляется только на импрезах? А как же быть стильной в повседневной жизни? Есть люди стильные даже в спортивном костюме, а есть люди которые одеты по всем канонам моды, во все дорогое и новое и при этом выглядят абсолютно неинтересно. Есть ли стиль понятие привязанное только к материальному - одежде и косметике и так далее? Конечно нет. Но при этом именно возможность одеваться, иметь аксессуары и предметы дает возможность выражать этот самый "стан души". И потом понятие "стан души" очень расплывчато для человека который безусловно имеет душу и ее стан, но при этом не может выразить это посредством материального мира - одеждой, аксессуарами, макияжем и так далее. Это, как человек который не имеет развитого музыкального слуха - он слышит мелодию, чувствует ее, но напеть не может. Мой пост для тех кто хотел бы разобраться в законах стиля и в том как его приобрести, и почему его можно потерять.
Відповідь: МОДА і Стильність Ну як сказати, вміє чи не вміє викласти. Мій "стиль" залежить від настрою і від реальної можливості щось купити (не в грошовому вимірі, а в розміровому). Можу прийти в комбінезоні з 2 кісками (років на 15-16), можу в спідниці і на підборах (якщо вдасться купити). А загалом це джинси і топи. Стильно-не стильно - хз, але мені в тому комфортно як і фізично, так і морально. Та й узагалі спірне і суб'єктивне це поняття. Для когось щось може бути стилем, для інших закостенілістю чи несмаком. Так що хз, судити не берусь
Відповідь: Как быть стильной. Ви думаєте так, а я iнакше. Хiба особистiсть не закладена у нас з народження? Вже змалечку видно тенденцiї поведiнки дитини, може не з першого року життя, но з другого точно. Можна, але як i надбаний слух буде лише надбаний, те що закладене природньо в людинi не замiниш цiлковито чимось надбаним. Я не прагну бути стильною дома чи на роботi, дома я розслабляюсь, я ношу що менi завгодно i в чому менi зручно, так само якщо я iду в магазин то менi не треба показувати свiй стиль, i те саме з роботою. Може це залежить вiд середовища, але я працюю в корпорацiї де менi не потрiбно показувати свiй стиль. Залишаються iмпрези (днi народження, весiлля, хрестини iтд) На якi менi власне хочеться одягнутись, показати свiй стиль. От я i показую. А кожного дня менi це не потрiбне. Плюс як Чортеня сказала, стиль - не завжди одяг. Я не вдягаюсь "стильно" на роботу, зато одягаю ювелiрнi прикраси, може в тому i є мiй "повсякденний" стиль. Згiдна, але крiм аналогу з спортивним костюмом. Спорт. кост. вiн є то шо є. Якщо не додати якоїсь деталi власного стилю нiчого у виглядi не змiниться. А для тих хто розiбрався не можна?
Відповідь: МОДА і Стильність Власне - стиль це дуже iндивiдуально. Вже зачеплю свою червону помаду знов. Для когось це вульгарщина може, може хтось з мене смiється. А я її ношу! Це мiй стиль! Я люблю червоний колiр, вiн менi iде! Це мiй стиль. Хтось ненавидить червоний, любить чорний, то шо значить червоний не стильно бо 1-2-3 людини так сказали? Нi! Це мiй стиль, якщо певнi характеристики асоцiюються зi мною - значить це моє. Червона помада - Коза-Дереза, вузькi спiдницi до колiн - подружка #1 Кози-Дерези, коротесенькi мiнi - подружка #2, кофточки з яких виплескують двiйнята - подружка #3. В мене є навiть подружка стиль якої полягає в поведiнцi. I нiчого не поробиш. Є канони моди, є правила моди, але не думаю що є правила та канони iндивiдуального стилю. На то вiн i є iндивiдуальний. Можна спробувати розвинути смак до одягу, розпiзнавання речей iтд... Для цього є журнали, статтi, iнтернет, колiжанки, форуми, телевiзор. Але стиль - це як серце прикаже.
Відповідь: МОДА і Стильність Когда-то я занималась вокалом, и у моего преподавателя была ее ученица,которая занималась у нее 7 лет. Она сейчас поет в мюзиклах в Москве. Так вот когда она пришла заниматься, ей поставили "диагноз" полного отсутствия слуха. За 7 лет упорных занятий она его выработала до уровня вокалиста. Я преподаватель графического дизайна и когда я училась, то первых два года у меня по предмету "колористика" были тройки натянутые за уши добрым преподавателем, потому что за графику у меня всегда было "отлично" и он не хотел портить мне жизнь неатестацией по колористике. Так вот сейчас я очень хороший колорист, и зарабатываю этим себе на жизнь - например дизайн одного продукта для одной фирмы - эксклюзив для Украины. О чем это говорит - о том то я многолетним трудом, изучением предмета и практикой добилась результата - стала видеть и чувствовать цвет. Потому я абсолютно точно утверждаю, что стиль это не "тайна седьмой планеты" которую нельзя постичь. Стать стильной можно, если знать как. например вот несколько принципов которые формируют стиль: 1. Стиль не зависит от моды, а зависит от того как себя чувствует и что хочет выразить своим видом человек. В стиле всегда должен быть и есть посыл аудитории. 2. Выбор одежды, аксессуаров, обуви, прически и макияжа и прочего антуража всегда комплексный. Все должно взаимодополнятся и взаимозаменятся. 3. Уместность выбранного стиля в той или иной ситуации. 4. Качество. 5. Строгое отношение к своей внешности и к своим вкусам. 6. Легкость в "ношении" своего стиля. 7..... что еще?
Відповідь: МОДА і Стильність Стиль, це для мене насамперед комфорт і "уместность". не знаю як то перекласти, тобто відповідне місце вимагає відповідного одягу. комфорт- бо ніколи не вдягну річ не зручну для себе. ви подивіться як виглядають жінка на підборах яка не може в них йти бо тисне чи тре чи за високо а доцільність - це місце куди ви збираєтеся обовязково вимагає певної одежу. не можу піти вресторан не відповідно вбрана, БО НЕ МОЖУ (хіба якщо я туристка під час подорожі) і ніколи не піду за продуктами в вишуконій суконці. ось хтіла пояснити . крім того стиль, коли усе сумісне - макіяж, волося!!!, манікюр. не може жінка з несвіжим волоссям гарно виглядати. а манікюр несвіжий - то гірше нема. є звісно такі ситуації і в мене, але страшно дискомфортно чуюся, навіть якщо гарно вбрана. стиль - це те що виділяє тільки тебе. коли твої подруги купуючи тобі подарунок можуть сказати - "О це буде пасувати нашій Каті" це означає, що щось є таке, що вибираю тільки я .
Відповідь: МОДА і Стильність Ну абсолютно не згiдна!!!! А що якщо жiнка носить скажiмо капелюшки постiйно, чи якiсь шовковi шалiкi. Це нiчого нi не доповняє нi взаємовiдповiдає, але це ЇЇ СТИЛЬ. Вона носить капелюшки. Я думаю що ви бiльше говорите про те як одягатись з смаком, нiж як мати IНДИВIДУАЛЬНИЙ стиль. Вдягатись iз смаком треба знати як. Тут я з вами згiдна що якщо людина хоче, то вона цьому може навчитись. Але не знаю чи, наприклад хтось вказав Джекi Онасiс що величезнi темнi окуляри на пiв лиця це чи модно чи стильно... А саме окуляри, шовкова хустинка та капелюшок i є її ключовими стилiстичними моментами. Хм, хоча, хоча, всетаки, я тiльки що подумала, можна ще й найняти стилiста, який просто буде казати людинi що одягати - так як роблять чи не кожна кiнозiрка.
Відповідь: МОДА і Стильність Стосовно 1 частини, то як я мала 5 з фізики, алгебри, геометрії і т.д. лише завдяки "усідчівості" і "піонерському вихованню", що щоб воно не було, але зробити треба найкраще. Але ні 1, ні 2, ні 3 я так і не знаю. ТАк що якась все ж таки схильність до образотворіння у вас все ж таки була. СТосовно другої частини, виправте мене, якщо я не права, але не дуже розумію сенс написаного. То є стандартні поради з жж (жіночих журналів), але настільки асбстрактні (принаймні для мене), що нічим не допоможуть, навіть якщо б дуже хотіла буде супер-пупер стильною. Хоча, зізнаюсь, часом дивишся на жінку (от скажімо на солістку "Таліта Кум"), і думаєш, яка вона негарна, але ж стильна, чертовка, і через те неймовірно приваблива. Ото вже важко пояснити одягом, макіяжем чи вдало підібраною суконкою. Принаймні мені :confused::confused::confused:
Відповідь: МОДА і Стильність Стиль это не то что носить, а то как носить. А если умеешь носить, то не важно что. Или важно? Если важно то что именно? Интересно - Джеки Анасис в халатике дома имела "свой стиль" или теряла его потому что не носила дома очки и другие атрибуты ее стиля. Ну образное мышление закладывается еще в раннем возрасте до 6 лет, и отнюдь не "ранним развитием", потому людей с чувством стиля не так сейчас много. Просто люди научились копировать вкусные образцы, но не создавать свой коктейль. Мой список это мои наблюдения и мне интересно его продолжение. А продолжить может любой кто наблюдает за этим вопросом. Про Талиту Кум могу сказать польским выражением: "таке бжидке, аж пенькне" Люблю таких.