Відповідь: МОДА тільки вчора "перемивала" з подругою кості дівчатакм у фіолетових сукнях, а нині пішла і купила собі фіолетовий гольфик:xaxa::xaxa: ну не фіолетовий, а бузковий... ну, бо він дуже підійде до нового сірого півпальто... :confused:
Відповідь: МОДА Хех, фіолетове в мене все було 2 роки тому В мене навіть чоботи фіолетові є, 2 сумочки, блуза, 4 светри, гольфи, 2 пари шкіряних рукавичок, мохнатий шалик, і окуляри від сонця, суконки, джинси і навіть наманець Фіоетовий гарно комбінується з коричневим і жовтим. Але мені воно вже набридло, цього року робимо акцент на зеленому. Зелений був моїм у 2002му, 2001 - синій-блакитний,2003 - рожевий, 2004 - коричневий.
Відповідь: МОДА в мене зелений теж був - у 2006 році. я настільки ним була "слаба", що стягала все, що зеленіло із вітрин:8:. вибираю не під моду, зазвичай, а під настрій. кажуть, зелений - до змін. на мені справдилося. потім - був жовтий - десь 2007. потім - сіро-рожевий. на цю комбінацію спокійно не могла дивитися...:xaxa: а тепер... тепер всього потроху. навіть, ось, є фіолетовий:xaxa:
Відповідь: МОДА в мене різні кольори завжди, зелений, фіолетовий, синенький, жовтий.... від настрою все... якось був момент фіолетове все, потім дивна суміш синього і коричневого... потім біле, потім все золоте... зараз ще не вирішила ,але курточеку на зиму собі купила темнозеленооливкового кольору)
Відповідь: Модні тенденції.... Абсолютные хиты осени 2008 Монохромность костюма Серое с серым, черное с черным Платья-бюстье Платья-футляр из трикотажа Водолазки базовых цветов - черный, серый, бежевый Объемный вязаный трикотаж Брюки-бананы серого и бежевого цветов Узкие брюки-лосины (особенно из кожи) Яркие замшевые вещи (сумки, перчатки, сапоги) Любые вещи в клетку (от колготок до платьев) Пальто всех видов и цветов Сумка-клатч (конверт а-ля "большой кошелек") Сумка-саквояж небольшого размера Сумка почтальона, на одном ремешке, длиной до бедра Колготки плотные цветные, черные и с рисунком Ботильоны и ботфорты Пояс на талии
Відповідь: МОДА а в мене завжди був червоний і ще раз червоний.... а цього року щось на сірий потягло...... і до чого б це
Відповідь: МОДА Я десь чула що цієї осені в моді сірі речі.а саме жакетики та довгі прямі спідниці.але як на мене я не люблю нічого довгого:n:.а ось жакетики це добре!:y:
Відповідь: МОДА У мене теж червоне..червоне і ще раз червоне в поєднанні з білим,чорним і сірим або просто все червоне бували і такі дні
Відповідь: МОДА в мене в основному чорний колір переважає та голубий )), просто дуже люблю ці кольори, почуваюсь в них комфортно
Відповідь: МОДА А я все життя мліла від голубого, синього, а тепер люблю салатове-зелене, коричневе (таке гарне коричневе, світле), біле, жовте (зараз, правда, не дуже, бо повальна мода на жовте). А особливо мені подобається поєднання чорного з іншими кольорами (тобто, двоколірні комбінації)
Я ВЖЕ В ОДНІЙ З ТЕМ НАПИСАЛА, ЩО ВВАЖАЮ МОДНИМ ТЕ, ЩО ЛИЧИТЬ МЕНІ; АЛЕ Я ТАКОЖ СЛІДКУЮ ЗА МОДОЮ, І НЕ ЛЮБЛЮ ТИХ РЕЧЕЙ, ЯКІ ДУЖЕ ШВИДКО "ЗАБІГАЮТЬ У МОДУ І ТАК САМО ШВИДКО З НЕЇ "ВИЛІТАЮТЬ". ОТ ЗАРАЗ ХОЧУ КУПИТИ СОБІ НОВІ ЧОБІТКИ І СУМОЧКУ, БОЮСЯ ВИКЛАСТИ ВЕЛИКІ ГРОШІ ЗА ТЕ, ШО НА ДРУГИЙ РІК ВВАЖАТИМЕТЬСЯ СТАРОМОДНИМ. ОТ ДЕЩО ПРО МОДНІ ТЕНДЕНЦІЇ 2009 Р. Модные тенденции: Когда фаворитами сезона являются серые тона и черный цвет, как в наступившем сезоне, важную роль играют аксессуары. Достаточно взять модную сумочку, чтобы преобразить даже самый скучный костюм. Основная тенденция сезона Зима 2009 - сумочку всегда носи в руке. Неважно, есть ли у сумки ручка и какого она размера, клатч это или полноценная объемная сумка. Исключение составляют модели спортивного стиля на супердлинном ремне. Обувь Зима 2009 В прохладную погоду великолепно смотрятся ботинки и ботильоны на высоком каблуке. Цвет и фасон зависят только от Твоего настроения. Самый популярный цвет – черный – универсален и подходит к любой одежде. Однако цветная фактурная обувь выглядит значительно привлекательнее. Не выходят из моды крупные сумки, куда поместятся не только помада и портмоне, но и одежда – надо быть готовой ко всему! Выглядеть сногсшибательно в этом сезоне легко: дизайнеры дают нам множество замечательных модных идей и их комбинаций. Присмотрись внимательно и выбери то, что нравится: браслеты поверх перчаток в тон сумке, хищные расцветки, невероятные принты, экзотические материалы. Главный тренд сезона Зима 2009 : оригинальные аксессуары. Используй всю свою фантазию, твори, создавай собственные неповторимые модели, добавляя браслеты, пряжки, кольца, мех, стразы и прочие украшения. Одевая открытую обувь на вечеринку, не забывай про педикюр. Кстати, для педикюра выбирай натуральные цвета лака и одиночный рисунок на одном из ухоженных пальчиков. УРА! ДОДАЛА! ЦЕ ДЕЯКЕ ВЗУТТЯ, ЯКЕ БУДЕ МОДНИМ ЦІЄЇ ЗИМИ.