Мистецтво бути дружиною

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. olevitska

olevitska New Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною

...з одного боку це так, а з іншого - людину повністю бачиш лише тоді, коли починається спільне житя, і тоді комусь приходиться миритись...

2. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

дівчатка,а хто має надихати,допомагати бути опорою жінку? Ми привикли,що жінка-коваль сімейного щастя,а чоловік,хто тоді в сімїї,якщо його потрібно надихати і допомагати?

3. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А потім чоловік надихне нас і допоможе нам. Він - все те,що ми йому даємо, але при цьому повинні привчати не тільки брати, але й і віддавати.Чи краще чекати і плакатись подругам в плече? І чекати від нього першого кроку щоб допоміг, чи ще щось, бо що ж то таке все я роблю, стараюсь для нього? І все то думаєш собі сама. А розмови, кроків назустріч немає.Так сімї і розвалюються.Не все так ідеально в цьому світі (і чоловіки наші в окремості), як би нам хотілося. Ідеальнішими можемо допомогти стати ми їм.Тому на те ми і беригині сімейного вогнища, щоб берегти сімю і були мудрішими.:)

Останнє редагування: 24 Березень 2011
  4. Натуля

Натуля Well-Known Member

А ви багато таких сімей знаєте де чоловіки надихають жінок? І на що саме надихають?

Якщо мама не привчила то жінка навряд чи це зможе зробити.

5. Мамусічка

Ну приймні одну - свою. Надихає розвиватись не тільки на кухні, але і читаю, щоб мати цікаву розмову, дивлюсь цікаві програми і тому маємо цікаві розмови, удосконалююсь, надихнув мене на вивчення мистецтіві фотографувати і вчить мене. Він захопюється мною, а я стараюсь тримати планку.Не ходю в халаті по хаті, прикрашаюся для нього, зустрічаю в чомусь гарному... бо хочу гарною бути для нього кращою... А він для мене.
    А мені вдалося:girl_cool:

6. true

true New Member

Ви знаєте, маю декілька знайомих сімей, де жінки просто умнічки, придертись важко. Ну ніяк вони тих чоловіків не надихають, хіба пательнею по голові їх можна надихнути і допомогти злізти з дивану. Як воно гниле, то дууууже важко його заставити щось зробити. А як зробе, то можна над тим хіба поплакати і переробити самій. Ми колись з коліжанкою наблюдали, як її чоловік прибиває москітну сітку на вікно. Я вам чесно скажу, ми зі сміху плакали.. Тут вже постає друге питання. Чи жити з таким і тягнути все самій. Друга ситуація, коли жінка забила на себе і чоловіка, нічого не робить, а тільки стогне, як їй важко. Трапляється і таке.. Я вам скажу, що було би все значно простіше, коли люди допомагають одне одному, поважають і не дорікають . Коли я бачу, що мій не має часу зробити те, що я прошу, то стараюсь зробити сама. Коли я не можу-допомагає він. Головне не нервуватись.

7. Medusa

Medusa Well-Known Member

Якщо дружина буде з коліжанкою зі сміху плакати, коли чоловікові щось не вдається - навряд чи він схоче ту дружину надихати...

8. true

true New Member

У вас напевно ну дууже покірний хлоп. Я можу те саме сказати і про себе, але вже так радужно і ідеально я би це не описувала. Ми всі живі люди. Коли він приходе з роботи , виснажений, то я би йому хоч за чупа капру розказувала, його навряд би це зацікавило. Він просто хоче повечеряти і відпочити деякий час. З роками радужність відчуттів згладжується і хочеться спокійного щастя. На рахунок халату в неділю, то ніколи в ньому не ходила і в мене вважається нормою гарно виглядати. Але він це не сприймає, як нагороду для себе. Просто він поважає мене за те, що я за собою дивлюсь. Я рахую, що якщо на місці мого чоловіка був би інший, то я всеодно би гірше не виглядала, бо роблю в першу чергу це для себе.

9. Мамусічка

Ну знаєте про такі кадри кажуть - бачили очі ,що брали, а тепер їжте хоч повилазьте.

10. true

true New Member

Та там вже так все запутано, що вже і не розбереш. На рахунок сміху з нього, то нам хватило розуму йому на очі не показуватись. Він про це не знає.:girl_cool:

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:08 ----------

Про це я і мала на увазі, що всіх не надихнеш, бувають різні подружжя. Словом вчи, вчи, а там одні двійки:girl_wink:

11. Medusa

Medusa Well-Known Member

Але ж мабуть відчуває ставлення дружини. Я би зі свого чоловіка не сміялася з подругою. Навіть якби він вже зовсім щось не те робив - або допомогла би йому (якщо це в моїх силах), або краще відволікла би ту подругу від спостерігання як мій чоловік лажається.
    Ну і я підпишусь - мене мій чоловік надихає. Дуже сильно, і особливо зараз це відчуваю. Вдячна йому безмежно. Мама його 1000% не привчила. Значить, справа у нашому спільному бажанні надихати. І звичайно це йому в голову одразу не прийшло, довелось трохи нам пошукати шляхи до порозуміння.

12. Мамусічка

Покірність тут ні до чого. Чоловік просто розуміє мене, допомагає, надихає... але до цього ми йшли не один день.
    Мого зацікавило б.:) Я ж не доказую вам, як поводитись з вашим чоловіком. Я виклала свій погляд і досвід.

Я теж це роблю це для себе. А для чоловіка, як він мені казав це особливо приємно, бо жінки часто вдома виглядають абияк. І я завжди намагаюсь щось одягнути особливо красиве для нього.
    А що Вам не подобається? В нас так є. Це результат нашої сумісної роботи. І слава Богу:girl_dance:

13. robik

robik Member

14. Мамусічка

15. true

true New Member

На її захист можу сказати, що ставлення до нього у неї хороше, допомогу пропонувала. До слова він з тої сітки потім тішився сам, здер то все і покликав мого чоловіка (я йому запропонувала)і вони це зробили, як слід. А взагалі , я в своїх дописах і вела до того, що всі сім"ї різні. Надихнути можна людину тоді, коли вона хоче цього. А якщо нема злагоди і розуміння, а головне бажання, ви нічого не зробите. На рахунок того, щоб посміятися одне з одного, то я рахую, що це теж велике благо для сім"ї. Йдеться мова про гумор, а не знущання. Тому коли чоловік з жінкою мають хороше почуття гумору, вміють посміятися, то це дуже добре. Багато сварок можна залагодити добрим гумором. Головне, коли людина вміє по-доброму посміятись і з себе і з когось. Це якраз стосується чоловіка моєї коліжанки. :girl_yes2:

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

У вас мені все подобається, писала про себе. Дай Бог, щоб у вас було все так завжди.
    То він з початку вів себе по-іншому?
    Вибачте, якщо ви сприйняли це як доказування. Знову кажу, що писала про свого.
    То вже напевно краще для двох?:girl_wink:

16. Medusa

Medusa Well-Known Member

Знаю одну таку сім"ю, вже мають внуків, але яке у них почуття гумору!!! Будь-яка ситуація, яка викликала б у багатьох "розборки", у них обходиться жартами, і так легко і невимушено зі сміхом вирішується, що я від них впала в екстаз і мрію теж вміти так все сприймати, з таким почуттям гумору.

17. true

true New Member

Я теж обожнюю хороший гумор. Нераз так на душі важко, а чоловік прийде, щось смішне ляпне і вже життя не здається таким сірим. :girl_in_love:

18. Medusa

Medusa Well-Known Member

Треба просто вміти бачити позитив у простих речах :)
    Може це якраз і буде мистецтвом... :)

19. Мамусічка

Саме так. Ми багато разом пройшли. Всяке було і не все добре. До того що є зараз йшли, як кажуть через терни.
    Все добре. Я зрозуміла. Живем дружно:)

20. true

true New Member

Статус теми:
Закрита.