Мистецтво бути дружиною

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною

Згодна на всі 100%. А чоловік.....сьогодні рідні, а завтра чужі...:sad:

• Подобається Подобається x 2
  2. Natalia

Natalia Well-Known Member

А може не пізнають, бо воно не є так однозначно, як ви пишете?

• Подобається Подобається x 5
  3. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Так,нажаль е часто,що чоловік та дружина стають мало не ворогами.Але ще й бувае так,що мама або тато не заслуговують,щоб їх так називали(я про сиріт при живих батьках)

• Подобається Подобається x 3
  4. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Зауважила що в більшості так скажуть чоловіки а жінка буде вважати найріднішою людиною свого чоловіка.Мій коханий мені неодноразово сказав що я йому не родина але це було до того часу коли його тато не відійшов в кращий світ. Тоді пріоритети і погляди на близкість між нами змінились.

Просто є різні ступені відносин. Он наприклад люди вважають що найрідніші це мама/тато а он церква вважає що перша ступінь спорідненості це чоловік/жінка.:radist:

• Подобається Подобається x 8
  5. Marianka

Marianka Well-Known Member

Абсолютно підтрмую автора, коли людина є фізично здорова, треба працювати. Кожен має мати власні гроші, але це зовсім не означає, що при купівлі якоїсь дорогої речі не треба радитися один з одним. Якщо це потрібно для вас обидвох чи потрібна якась річ в квартиру, нема питань купили разом, хтось більше дав грошей хтось менше. Якщо мені потрібна косметика, я йду в магазин і купую її за свої гроші. І не потрібно казати, що це за сімя така. Це нормальна сімя. Не потрібно ставитися до поняття сімї типу як хтось комусь щось винен. Потрібно також завжди пам'ятати, що незважаючи на те, що ми чоловік і жінка, ми ще й окремі особистості.
    Не потрібно ставити собі за мету стати одним цілим, одним цілим треба бути лише на "дивані", а в житті кожен з нас має свої інтереси, погляди, роботу, друзів.
    Часто говорять про несумісність характерів, не вірю я в таке - це неправильно поставлена політика в сім'ї, при якій хтось або занадто вже жертвує або хтось заважає жити іншому.
    Шлюб має полегшувати життя один одному, а не навпаки зїсти один одного за декілька років чи місяців. Обов'язки мають бути сформовані по замовчуванні, я варю борщ, ти забиваєш цвях, але ні в якому випадку ти мені винна борщ..

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Все дуже правильно ви зауважили. Ніхто нікому нічого не винен. Я роблю для тебе бо в першу чергу це мені приносить задоволення, а не так, НА, мол, ПОДАВИСЬ СВОЇМ БОРЩЕМ! :sad:

7. mamatu

mamatu Well-Known Member

а я не згодна.
    мені чоловік рідніший за батьків.
    саме тому, як ми сваримось, я почуваюсь такою самотньою... такою... однісінькою на весь світ. і життя, якби не діти, втратило б сенс.:sad:

• Подобається Подобається x 4
  8. Loyal

Loyal Well-Known Member

Феноменальні слова! Або я неправильно щось сприймаю. Можу сказати, що чоловік для мене таки людина, яка зроблена не в "моїх" умовах. А батьки завжди рідні! В той же час в більшості я підтримую чоловіка, а не батьків-рідних.
    Все, що можу сказати, що як жінка, так і чоловік більше любить своїх дітей, а не один одного. Так само і батьки напевно рідніші за чоловіка :confused:
    -----
    Згадаю недавній досвід.
    Я пишаюсь своєю родиною! В кожного з них свої досягнення. І я не потерплю хамського відношення до когось з них. При такому інциденті від мого ж чоловіка.... Було весело, одним словом. Наслідок - йому незручно дотепер, а я зрозуміла, що можу бути непоганою "язвою".
    Бути дружиною дійсно мистецтво, яке не завжди зауважують ті ж чоловіки, для яких те мистецтво діється. Мені теж деколи неприємні деякі люди. Але намагаєшся ж пам"ятати, що це родина твого майже рідного чоловіка.
    Мій чоловік любить повторювати "я такий є!". Перепрошую, але і я не подаруночок, але я себе контролюю. І тим більше всі підтвердять, що після одруження випливають нюанси, які і не могли проявитись швидше, бо просто не було де їх проявити.
    Так що мужаймося, дівчата.

Останнє редагування: 10 Вересень 2008
    • Подобається Подобається x 1
  9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Цікаво. Мій чоловік колись вважав так, як от Самойлович написав. А тепер так вважаю я. Тато, мама і моя дитина. :)

10. mamatu

mamatu Well-Known Member

Так, ви праві.
    Для жінки діти - найрідніші. Однозначно.
    Але після дітей, для мене, чоловік.

11. Liliyah Romanova

Для мене теж чоловік... був...
    Обставини якось так помінялися. Тепер я для нього найрідніша, а він мені, як я йому колись...

12. Loyal

Loyal Well-Known Member

Колись почула слова однієї знайомої, що після того, як вона почула як її ж чоловік звертався до її мами, то щось всередині в ній обламалось. Вона вибачила, але "осадок" залишився... Як тоді я її не розуміла, так тепер розумію. Я за збереження субординації.

13. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

А для мене мій синочок та мій чоловік є найріднішими у світі. А до народження дитини таким був лише чоловік. Так сталося, що зі своїми батьками я ніколи не мала дуже хороших стосунків, тому мені краще бути на відстані від них. А от моя власна сім"я-це моє все. Разом ми розділяємо хороші та погані моменти, чоловік підтримує мене у моїх починаннях, я підтримую його.

14. Marianka

Marianka Well-Known Member

В мене наприклад немає такого поняття хто рідніший батьки чи хлопець. Кожного з них я люблю по-своєму. Більше часу проводжу з ним, оскільки батьки закордоном живуть. Тому для мене з однієї сторони є досить дивним визначати між батьками та чоловіком чи хлопцем хто все ж таки є ріднішим, можливо ще і по тій причині, що відносини з батьками у мене чудові..:)

15. ірен

ірен Well-Known Member

Треба пам*ятати що мужчини коли вже завоювали свою кохану розслабляються і сприймають все як належне, тобто що ви йому зобовязані. А це не так. Він повинен завжди знати що ваша посвята йому це ваш вибір і за це вас треба шанувати.
    відколи я сижу вдома з синочком,я почала набагато більше часу приділяти своєму чоловіку,сюсюкати до нього.про що вже страшно шкодую :ireful1::ireful1::ireful1:бо помічаю,що дійсно він привик і сприймає все як належне.Що робити?Як мені його перевиховати:umbrage:?

16. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А в нас якось навпаки...коли Куся народилась...коли почали лізти зуби...коли почала лазити-ходити...я взагалі не мала часу на чоловіка...харчувались постійно чимось купленим...пельмені...вареники...(зараз їх терпіти вже не можемо)...В мене не вистарчало сили на ласку для нього...я вже мовчу про шось більше...
    Інша справа коли малеча пішла в садок...от тепер і балую свого мужа:ninja: Але це мені подобається:shy:

17. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: Що їмо під час посту?

Та він то почистить, але скаже, що довго тре бавитись. Так само, як з річовою рибою, тому готую йому тільки морську:sad:

18. СОФІЯ -СОНЯ

СОФІЯ -СОНЯ Well-Known Member

Тю, я думала то тілько мій такий панський! Коронна фраза в гостях - "Почисть оселедця, бо піду і навіть оселедця не попробую" (оселедець був зі шкіркою).

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

аналогічно. "ну, та ти вже сідай їсти, але подай хліба і ще ложку, ага, ще чайник включи":xaxa:

20. Liliyah Romanova

Ну, якщо вам подобається розбещувати чоловіка, як малу дитину, то не бачу сенсу на це жалітися. Що собі зробили, те й маєте. :confused:

Статус теми:
Закрита.