Мистецтво бути дружиною

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Мистецтво бути дружиною

Просто я незгідна з вашими дописами. Вони мене обурили властиво. Цілковитим нерозумінням того, що хотіла сказати Ніна.

Додано через 20 хвилин
    Та все набагато простіше насправді. Просто ви перекрутили вам сказане. Ну, але то ж дрібниці.
    Якби ви окрім Карнеґі почитали ще й ті книжки, про які я писала раніше, то би й не було того, що виникло.
    Ніна вам написала про повне взаєморозуміння. Чому ви цього не зрозуміли, невідомо.
    Проте є таке, коли люди живуть на "тих самих хвилях". І не конче треба гусячої шкірки, вистачить погляду, який скаже все і навіть більше.

• Подобається Подобається x 7
  2. Lady

Lady Well-Known Member

Самовпевненість і впевненість це зовсім різні речі. Впевненість це коли чоловік впевнений що він принесе задоволення своїй жінці, що їй буде добре з ним. А коли чоловік самовпевнений що він сексуальний супергерой і його нецікавлять почуття жінки тоді це вже ненормальний чоловік а егоїстичний суперсамець.
    А якщо чоловік невпевнений в собі, тоді він починає помічати якісь навіть насправді безпідставні зміни в поведінці жінки. Тоді йому потрібно боротись з своїми комплексами, це і стосується жінок.

Я так зрозуміла вам цікаво як реагує жінка на свого чоловіка як на сексуальний об"єкт а не як чоловіка в загальному. У мене невеликий сімейний досвід але можу сказати що з часом звичайно не має тієї пристрастної захопленості між людьми. Але завжди можна знайти методи щоб запалити той вогник в почуттях і таких методів багато. І якщо когось щось не задовільняє можна завжди поговорити і разом вирішити проблему. І якщо чоловік помічає що жінка на нього якось неправильно реагує і має підозри що вона від когось іншого тащиться, тоді треба задуматись чоловіку що він може щось не так робить і врешті решт поговорити відверто з своєю жінкою.

• Подобається Подобається x 8
  3. smeet

smeet Well-Known Member

Спеціально продивився всі дописи і суперечку,і ніде не знайшов дописів Ніни,такої взагалі не існує,не бере участь у даній дискусії.Не розумію криміналу проти якого Ви обурилися.Я думавЩо тут на форумі людина може задавати запитання які її інтересують.Цим і цікавий форум,що анонімність забезпечує розкутість(в розумних межах).Я раніше,на цій гілці відкрито і щиро ділився своїми знаннями і досвідом,що недоброго в тому,що я запитав те що мене інтересує,і на що хотів дістати щирі відповіді.Чи мені це заборонено?Мені тоже не завжди подобаються дописи.Але я в принципі їх розумію і поважаю,як окремі точки зору,на які люди мають право.А Ви пані Лілія,я бачу це не тільки на цій гілці,захворіли чуть-чуть культом особи.Але це також Ваше правол.Можливо я і помиляюся.Дякую,що дочитали до кінця.

4. Liliyah Romanova

Коза-Дереза і є Ніна. Просто, хто на форумі давніше, то знає. Оскільки я з нею вчилася в одній школі, то називати її за ніком не можу, незвично.
    Леді вже трохи написала вам. Я з нею цілком згідна. Чомусь із ваших дописів читається, що чоловік здоровий психічно - це мало не кобель, а от закомплексований - якраз такий як має бути. От тільки для закомплексованого чоловіка його жінка вже йому не дружиною буде, а мамою.

Додано через 1 хвилину
    Хотіла вам запропонувати віддячити мені мінусом, але бачу, що ви вже найшли спосіб самореабілітації. [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  5. smeet

smeet Well-Known Member

Я такого ніде не писав.Ви мене напевне не зрозуміли.Я говорив не про закомплексованих чоловіків,а про чоловіків люблячих,котрі хочуть,щоб від кохання діставали задоволення обоє,а не тільки хтось один,а другий,через свою закомплексованість мовчав в тряпочку.Як показує практика,в основному мужчини не переймаються проблемами жінок,вони своє дістануть і Авфідерзейн.А жінки мовчать,бо про таке не прийнято говорити,та й ще бояться,як би не втратити те що мають,і якщо їх хтось запитує про це -вони боязливо відповідають-у нас все добре.А звідки потім беруться аднексити і другі гінекологічні проблеми,вони і не здогадуються.
    І де я писав,що психологічно здоровий чоловік мало не кобель?

• Подобається Подобається x 1
  6. zet

zet Well-Known Member

Просто в любой семье мужчина норовит занять первое место, а женщина 1-е место отдает все-таки детям, оставляя мужу почетное - 2-е место.
    С возрастом страсть по-любому уходит заменяя все родственностью душ, не зря супруги похожи друг на друга становятся со временем. Мужчины иногда протестуют, не желая 2-го места в семье, но те кто идут "ва-банк", все-таки проигрывают.
    Мужчина в семье зарабатывает себе спокойную старость, а не обеспечивает спокойную старость жене. Женщина более зависима только в период становления детей, а затем она более самодостаточна, чем мужчина. Сначала мужчина отдает долг семье и детям, а затем уже жена (семья) отдает долг мужчине за прошлые труды.

И горе тому мужчине, который остался на старость одиноким, т.к. бегал в поисках истинной страсти... Ведь "свеча" уже загасла, а ему никто ничего не должен...

• Подобається Подобається x 9
  7. Liliyah Romanova

Чия практика показує?
    Чомусь мені видається, що то інформація не з цього століття. Може, мені видається лише, але сьогодні жінки якраз не мовчать і добре знають, чого хочуть. І відстояти своє вміють.

Додано через 7 хвилин
    У відповідь на допис Ніни, що
    ви написали, що
    От про це і йшлося. Що зовсім НЕ ЦЕ діагноз.

8. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Ліля, а можна поцікавитись, на яку тему писали диплом? Напевно вже десь тут було, але я не пригадую.

Додано через 1 хвилину
    А відносно дискусії, яка виникла, я згідна на 100 % з Михом - в мене теж гусяча шкірка швидше з холодом асоціюється :)

• Подобається Подобається x 2
  9. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

якщо по голiй шкiрi гусяча шкiра з'явилась вiд холоду то вже треба рятуватись ковдрою :D

• Подобається Подобається x 2
  10. Liliyah Romanova

Так, треба прокашлятися. Кгм-кгм.
    Я писала дипломну з психолінгвістики, що частково перепліталося із соціолінгвістикою. Про відмінності мови чоловіків та жінок на прикладі товарисько-шлюбних оголошень. Але дослівно тему зараз не згадаю.
    У Миха досвід і хороше почуття гумору. [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  11. Мих

Мих Well-Known Member

ліпчіше грілку на весь ріст, нє?

12. smeet

smeet Well-Known Member

Мова йде про тих хто не бігав, а навпаки порядно прожив життя з однією жінкою.Просто бачив,що щось не так.Такого є багато.
    Легше тим,хто жениться з розрахунку,в нього ніяких проблем.Нема кохання то знайде його на стороні,або купить(секс звісно а не кохання).Скине жінці-двоє-троє дітей,хай займається,а сам на подвиги.Забезпечує грошима,гарні умови. Впевнений у собі.І таких багато.Так хто кращий?Перший чи другий.
    З точки зору здорового глузду другий?І гроші є,і питань дурних не задає-типу:"Чи тобі добре моя дорога?"Бо впевнений у собі.Є треті,які взагалі нічим не переймаються.Сидить дома,миє посуду,може їсти приготувати.А жінка і туди,і сюди там працює,там бізнес,там переговори.Забезпечує повністю сім"ю.І його в тому числі.І йому все добре.Він не переймається,так легше жити.Ну скажіть пані Лілія що в мене приклади середньовічні.Нічого подібного,я змалював багатьох кого знаю,і про що мені розказали.Я спілкуюся на день з 10-15 чоловік постійно.І багато мені розказують про свої стосунки,бо чекають поради.І я стараюсь їм даватиїх.Але коли жінкам їх давати легше,бо як мужчині,мені знайома чоловіча психологія,то чоловікам давати їх важче,оскільки психологію жінки вивчити неможливо.Як можна зрозуміти жінку,котра залишає двох дітей на чоловіка а сама їде геть з другим?І потім старається обдерти цього ж чоловіка до липки,бо в неї не хватає грошей на відкриття свого бізнесу з новим чоловіком..І при цьому шантажує дітьми."Якщо не даш грошей-заберу дітей"-,знаючи що він їх дуже любить.
    Так що я неспроста порушив дану проблему.
    Іще є одне питання.Відчуття внутрішньої свободи яке є у жінок,які побували за кордоном,і якого не хватає нашим жінкам.Але це питання напевно другої гілки форуму.

13. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

О, ну то Ви в тих питаннях профі, маєте не тільки досвід, ще й наукове обгрунтування :) Заздрю в певній мірі Вам, напевно цікаво було над дипломною працювати.

Я вже писала, що всім є корисно часом почитати літературу на такі теми, часто виявляється, що певні проблеми і непорозуміння мають логічне пояснення.

14. smeet

smeet Well-Known Member

Та почитайте багато дописів на різних форумах.Я кокретно не пам"ятаю але це проблема з проблем.
    Пані Лілія,не всі жінки живуть в Канаді,і не всім 25,Є жінки і в 45,і в 30,і не живуть в Канаді,а скажімо в Буському районі,чи в селі Іванівка Тиврвського району Вінницької обл.І повірте їх значно більше ніж тих 20-25річних які виїхали за кордон,і багато знають.І їм тоже потрібно допомогти.

15. Koza-Dereza

:)
    Ой, ну так... тойво, а може грiлцi тоже холодно, з того боку де не прикрито :D

16. Мих

Мих Well-Known Member

Е.... ну та грілку тре розігріти... жи би тепло давала, нє?

17. Koza-Dereza

Згадався анекдот:
    Приходить Петро додому, чує тяжке дихання i ритмiчнi звуки зi спальнi, забiгає туди а там жiнка з коханцем у всьому розгарi. Вiн їй: Галю, як ти могла?!?!?!?!
    А вона: Ой Петре це ти???? А це тодi хто???? Боже Боже, я така затуркана, ТАКА ЗАТУРКАНА!!!!!
    :D

Додано через 1 хвилину
    От що правда то правда, треба так розкочегарити щоб ще довго не остиг(ла) :cowboy:

18. zet

zet Well-Known Member

Сейчас меня наши ЛЕДИ точно прибьют.. :) Поговорку, "за одного битого, двух небитых дают", придумали не зря.. Так вот мужчине 1 разок в жизни (но не больше ;) ) полезно загулять для приобретения опыта и чтобы понять, что нового ничего не будет. А если будет, то ненадолго. Чтоб не жил иллюзиями, а ценил реальность. А вот лишиться можно всего. Доверие и взаимопонимание, авторитет в семье нарабатывается годами.
    Знаю такого, отличный человек, но нарвался на профессионалку. Переболел, как ветрянкой. Теперь за его будущее и будущее его семьи можно быть спокойным.

Так что, по-моему, эти сверхпорядочные и есть самые ненадежные и уязвимые из-за собственной неопытности и иделизации неизведанного.
    Конечно, первый лучше. Но все-таки, если "прыгнет в гречку", то дать по шее нужно, что б осознал, но обязательно простить... Тогда толк будет .. :)
    Это точно не про меня, да и не про Лилю, думаю, тоже... Я действительно самодостаточна по своей натуре.. Время идет, у нас тоже многое меняется.. Молодые же девушки - это уже вообще отдельный разговор. Они еще более свободны и раскованы..

19. Liliyah Romanova

Спасибі, мені, по-перше, вистачає цього форуму, а по-друге, я ще не доросла до того, аби глобальними проблемами жінок перейматися. Зрештою, у мене і в селі українському (не в багатьох, але й не в одному) є подруги. Всі собі чудово раду дають. Просто ви не розумієте, що то жіноча потреба така: жалітися. На все. Навіть домалювати, зчорнити, якщо треба. Аби потім до реальності вернутися й світитися, бо все не так вже й зле, як вона то собі перед тим змалювала.
    І от ви їм всім допоможете??? Цікаво, як? Питаючи поради в кобіт із закордону? [​IMG]

Нінка, ану підтримаймо українське село! Може, то їм грілок добрих вислати? [​IMG]

20. zet

zet Well-Known Member

Лиличка, тут только трудотерапия поможет. Огород побольше и забота о хозяйстве.. (корова, куры, утки и т.д.) Щоб дурне в голову не лізло.. :)

Статус теми:
Закрита.