Мистецтво бути дружиною

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною

А мiй чоловiк заради мене дивиться ненависнi мультики "Сiмпсони", "Футурама", "Фемiлi Гай". :D
    А я дивлюся його дурнуватi новини по кабельному де чотири придурки репетують наперебiй хто лiпший Клiнтон чи Обама. Бррррр....:suicide:

• Подобається Подобається x 6
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Миху, мій чоловік не канадець, на щастя.
    Тому ніякого хокею!
    Ну, та я теж ніби ні. Але ми разом з чоловіком читаємо. [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  3. Мих

Мих Well-Known Member

не тому, а тому, шо у вас телевізора нема.

• Подобається Подобається x 7
  4. Koza-Dereza

Аааа, ну то зовсiм iнша справа ;) "в етом вся соль"

• Подобається Подобається x 2
  5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Якщо між тих двох то тільки бомбама. Моя мама доречі також дуже багато дивиться онті передачі про політику і така підкована в тім ділі. Все вам розповість хто буде, хто не буде... які тенденції.

А чоловік он так як Мих, заставляє мене (я можу втекти до дитини) і сина дивитись хокей. Навчив малого де наша команда а де не наша, і дитина пильнує розклад коли де буде хокей з нашою командою і повсідаються на дивані і дивляться ХОКЕЙ! :D:D:D

А я вкладу всіх спати і коли в хаті тишина і спокій включаю в записі свої улюблені кіна, які денервують чоловіка.

Але бувають дні коли ми разом щось дивимось і тоді або разом ідемо спати або посперечаємось трохи про кіно і життя :D

• Подобається Подобається x 8
  6. Мих

Мих Well-Known Member

:ireful1:

7. smeet

smeet Well-Known Member

Ясно що нє,напевно це показник міцних почуттів.

8. mavka

mavka Well-Known Member

пане-товаришу Smeet,
    :) Ви б прищепили яку гілочку "мистецтво бути Одруженим Чоловіком", - розговорили б присутніх на форумі мужчинннн....

9. Олька

Олька Well-Known Member

Та може колись і була, як познайомились, то напевно у всіх є такий період!

• Подобається Подобається x 1
  10. Мих

Мих Well-Known Member

ага, почуття холоду.

11. Юстина

Юстина Well-Known Member

Все правильно, але часом деякий пункт-другий випадає...

12. bora

bora Well-Known Member

Юстин, це факт.:) +100!
    І на щастя випадає! Хоча я чомусь думаю (сподіваюсь) що це іронія.
    Бо чоловік би офігів якби я почала:
    - дивитись не його улюблений футбол і новини, а бойовики:)
    - казати йому що він майстер і не викликати сантехніка тому:)
    - готувати стільки разів на день (замість часом гуляти, спілкуватись, писати, дуріти, сексом займатись, ходити в ресторан і т.д.)
    - метушитись з ВИДИМІСТЮ хатньої роботи (не треба вважати когось дурнішим:))
    - любити його друзів - вже й так просив не дозволяти гостям залишатись ночувати - його це втомлює;
    - сказала би що не хочу квітів ЩЕ РАЗ:)
    - плакати (бо кажу що я така як всі, але чомусь не плачу як то жінки роблять:)))
    Я просто хочу сказати. що рецепту нема.

Всі пари - щасливі однаково, а от нещасні кожен по-своєму..

• Подобається Подобається x 14
  13. Юстина

Юстина Well-Known Member

А ще часом свідомо робиш те, чого робити, в принципі, не рекомендується... Це так, щоб не розслаблятися... Адреналінчик поганяти... Теж моментами спрацьовує.

• Подобається Подобається x 2
  14. smeet

smeet Well-Known Member

пане-товаришу Smeet,
    Ви б прищепили яку гілочку "мистецтво бути Одруженим Чоловіком", - розговорили б присутніх на форумі мужчинннн....
    Оооооо.Накінець то сказали те що я хотів почути.Розумієте різниця між чоловіками і жінками в цьому питанні така велика,як Ніагарський водоспад.Розумієте мужчин не треба розговорювати, вони самі розкажуть,навіть те чого не було.І нераз нашкодять тим жінці,вірніше її репутації.Зате чоловікам вірити можна інколи ділячи-харум натроє.(харум то три з венгерської).Тай у чоловіків є аж занадто помітний лакмусовий папірець.Не спрацює-нічого не буде.Зате в жінки його немає.Якщо й нічого не працює,можна вдати що все ОК.
    Мені просто цікава жіноча психологія,а ви ніяк не розкриваєтесь.Та ще й стрілки переводите на чоловіків.Що може і чого не може чоловік я знаю,тай напевне ви теж.Тим більше що чоловік настільки просте і безхитрісне створіння ,що його кроки розумна жінка може прорахувати на 15 наперед.
    Мене цікавить питання співжиття двох особин,між якими як казали вище давно згасла іскра Божа.Жінка яка терпить близькість з чоловіком ради спокійної старості і збереження сім"ї робить благо чи ні?Чоловік який це замічає і не дістає те що хотів,але мовчить ради того самого,не буде потім шкодувати,адже життя одне.

15. Liliyah Romanova

Гм... А все так цікаво заповідалося...
    Навряд чи вам щось цікаве. У вас забагато відповідей і замало питань.
    Ні, радше дурницю.
    Зрештою, якщо жінка розумна, то вона може наперед продивитися наскільки ситуація справді трагічна чи безнадійна. І якщо побачить, що не все так вже й погано, то просто перечекає момент кризи без зайвих істерик та пересмикувань. Бо вона бачить, що все ще може виправитися, тільки не треба намагатися робити велетенські кроки в стосунках. Іноді допомогти можуть саме кроки маленькі та обережні.
    А таке буває?

• Подобається Подобається x 5
  16. Koza-Dereza

Я думаю що це чоловiковi потрiбна гусяча шкiра i приплив кровi "кое-где" щоб знати що їхнi стосунки чи почуття є мiцнi. А жiнцi такого не обов'язково.

17. smeet

smeet Well-Known Member

Чому ні.
    Це Ви так думаєте,а я думаю що кожному чоловікові потрібно бачити,що жінка на нього "нормально"реагує,а не його "любить",бо він їїчоловік,а "тащиться" від другого.

18. Koza-Dereza

Вибачте, але як на мене невпевненому в собi мужчинi потрiбнi якiсь наявнi докази того що жiнка вiд нього тащиться. Мужчинi якiй впевнений у собi i особливо в своїй жiнцi не прийде в голову дивитись чи тащиться вона вiд нього чи вiд Бреда Пiта.
    бiля впевненого мужчини не треба скакати i доказувати йому який вiн чудовий i один на свiтi, вiн iтак знає.
    Люди з мiцним зв'язком (духовним i фiзичним) вiдчувають один одного на дуже глибокому рiвнi.

Додано через 2 хвилини
    Ставлю пiдпис: К-Д :)

• Подобається Подобається x 9
  19. Liliyah Romanova

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

20. smeet

smeet Well-Known Member

Це вже діагноз.Самовпевненість.чи самовлюбленість.І його абсолютно не цікавлять почуття жінки.Як,від нього,такого супергероя всі жінки повинні білизну на собі рвати.
    Казали,що коли медик самовпевнений,то дуже нерозумний медик.Він завжди мусить сумніватися,бо інакше може пропустити якусь дрібницю яка поможе знайти істину.Пані Лілія знову розпочала різати.

Додано через 14 хвилин
    Дякую.Пані Лілія Ви як завжди щедра.

Додано через 26 хвилин
    Ось на практиці продемонстрована теорія Карнегі.Доки я говорив те,що було приємно для жіночих вух-було все нормально,і карма росла.Як тільки попробував влізти в питання які жінки не люблять обговорювати,зразу ж на себе накликав бурю гніву.Табу-є табу.Не люблять люди коли їм влазять в душу.
    Отже-людині треба говорити те,що вона хоче почути.Банально,але геніально.Молодець Карнегі.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.