Мистецтво бути дружиною

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. GIS

GIS Well-Known Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною

Мій Гангора подивився через те що я із захватом розказувала про нього яко про стенд-апера, що типу дуже смішно, майже Едді Мерфі. п.с. йому сподобалось)))

2. Tequila

Tequila Well-Known Member

Скидала недавно хлопцю, щоб подивився першу лекцію, а він почав дивитись і сказав, що ще кілька років тому бачив її по ТВ в якості комедійного відео :) І знає всі відмінності наших мозків :girl_haha:

3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

то не тільки у вас так. Мій теж скептично відноситься до такого роду відео. Частину Гангора ми дивились разом, таке коротеньке, про бали. Йому сподобалось. Але коли б я захотіла йому щось довге показати (а ті лекції по 40-50 хв), то він відразу почав носом крутити.
    Читала в якійсь книзі (яку до речі, на форумі радили), що просто підсувати під ніс чоловіку те, що хочете йому показати, чи книжку, яку б ви хотіли щоб він прочитав, не варто. Бо він буде противитись. А от якщо його потихеньку зацікавити, типу - ой, ти знаєш я зараз таку цікаву книжку читаю/відео дивилась, там отаке розповідали (і розказати йому щось таке, що могло б його зацікавити, заінтригувати). Через якийсь час ще якусь цікавинку розповісти, аж поки він сам не захоче подивитись/почитати.

4. GIS

GIS Well-Known Member

А ще краще самій дивитись, сміятись, насолоджуватись, книжку відкритою лишати і т.д. це більше зацікавить що ж таке вона там дивиться. Бо насильно ні чоловіка ні жінку не зацікавиш. До прикладу розбирає він машину і кличе вас і каже "подиви яка деталька, то наз. карданний вал", він для того або он тамта деталька рухалась і спричиняла тиск... ну чи щось типу того-ясно що слухати лише з поваги будемо
    а якби робирав і щасливий приходив, і сміявся і асолоджувався в процесі то вам і самій стало цікаво що ж то таке він там робить...

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

Якби мій чоловік сміявся сам до себе, ремонтуючи машину, я б однозначно підійшла подивитись, чи все з ним в порядку :girl_haha:

6. GIS

GIS Well-Known Member

Дівчата, ще дин аспект мистецтва бути чудовою дружиною. Виглядати класно дома. Ну типу як в мусульманів. Одіватись на вулицю скромно а вдома для нього малюватись/гарно вдіватись і т.д.
    Не сприймайте за обмеження. Звичайно всі скажуть що на роботі тре бути гарною і т.і. я не про крайність як в мусульман. Я про те що прийшовши додому хочеться змити косметику і підколоти гульку) В кого як і яка реакція чоловіків?

7. Freitag

Freitag Active Member

100 %
    Змити косметику, вбратися у щось зручне, зняти прикраси. І це нормально.
    Але більшу частину домашнього гардеробу складають зручні, милі трикотажні сукенки. І охайність при цьому ніхто не відміняв :).
    Чоловік власне зазвичай каже, що любить мене таку домашню. Хоча і коли збираюся на роботу часто каже, що гарно виглядаю і жартує, мовляв, куди така файна зібралася. Вважаю, що при цьому вкрай важливо подобатися собі :girl_spruce_up:.

8. veronka

veronka зла друзя

залиште відкрите "віконце" в компі, типу - ой, забула. З цікавості може заглянути)

9. GIS

GIS Well-Known Member

згідна. В мене теж так, єдине що несукенки а футболки-легінси-шорти-тикотажні штанці. І звичайно охайність)
    чула від знайомої, що змиває косметику аж як спати лягає і просинається швидше від чоловіка аби себе до порядку привести і бути чічою коли він прокидається.

10. Tequila

Tequila Well-Known Member

Для мене це було б занадто, якби я не могла розслабитись біля коханого, якби мала бути постійно з мейк-апом і контролювати щоб він не бачив мене "нюд". Це занадто напружено, і для чого? Невже за таких обставин можна мати дійсно близькі відносини?

11. Freitag

Freitag Active Member

Не знаю, щойно переступаю домашній поріг як усе вище зазначене починає мені дошкуляти. То вже на зовсім підсвідомому рівні, і так нас влаштовує.
    І ще одне, чомусь завжди вважала, що макіяж треба "знімати" якнайшвидше і натомість давати шкірі відпочити і підживитися. Треба ж думати і про перспективу, як то все відіб'ється на обличчі за якусь кількість років. Помиляюся?..
    Таки, певно не в домашньому мейкапі полягає мистецтво бути дружиною, а в тому аби обидвом було добре поряд один із одним на усіх рівнях: моральному, духовному, фізичному, та й най вже буде естетичному :girl_wink:
    Цікавить як даєте раду негативним емоціям? Буває ж, що недобра така, аж страшно. Як опанувати себе, не виплеснути того негативу на чоловіка, навіть якщо він до цього спричинився?

12. GIS

GIS Well-Known Member

як на мене то знов все в баланс впирається)
    звичайно що не близькі якщо розслабитись не можна...

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

А якщо чоловік прокинеться серед ночі, ввімкне світло і настрашиться?:scare: Подумає, що то якась чужа баба до нього в ліжко залізла? Нехай вже і наніч малюється, а то раптом щось...:khomyak::khomyak::khomyak:
    А якщо в чоловіка безсоння чи він пізно лягає і рано встає, то що ж тоді взагалі не спати? Весь час із образу не виходити? Не варто перегинати палку із тим всім. Хіба жінка, яку люблять, стане гіршою, бо вона змила макіяж після роботи? Якщо стосунки прогнили, то не макіяж в шостій ранку треба робити, а гниль із сім"ї вичищати.

14. DarkNess

DarkNess New Member

Я вчора читаю. Чоловік заходить "що читаєм?". Кажу - Нарушевича "Гармония семейных отношений", звук не включала, бо малий спав. Реакція: піднімає руки спочатку догори, потім хапається за голову, робить пафосну гримасу і каже "Хто би сумнівався, що ти таким страдатимеш?!"... так само як би я читала жіночий слізний роман...

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

З книги про женственность
    Правила отношений с мужчинами:
    Принимать его таким, какой он есть.
    Ценить его лучшие стороны.
    Восхищаться его мужественностью.
    Ставить его на первое место.
    Позволить ему быть лидером, защитником и кормильцем.
    Позволить ему управлять финансами.
    Не задевать его чувствительную мужскую гордость.
    Проявлять благожелательность и понимание.

Щодо деяких пунктів моє Я бунтує. Для мене це наразі включити "дурненьку". Чи це спочатку такі відчуття? а далі ввійду во вкус?

16. DarkNess

DarkNess New Member

ага і ще може каву в ліжко йому подати...

Чула давно від одного чоловіка, що хотів(гіпотетично) аби жінка "приводила себе в порядок" поки він прокинеться. Я сказала, що ніхто з ним не буде. Видно, таки помилялась.

17. Муська

Муська Well-Known Member

Яких саме пунктів?

18. DarkNess

DarkNess New Member

егоцентризм, це природньо... тільки в стосунках дуже мішає

19. Зануда

Зануда Well-Known Member

Як українська жінка може щось комусь дозволити? Ми виховуємось у сім"ях, де здебільшого "заправляють" всім жінки, то вони керують фінансами, приймають за всіх рішення, всіма керують і над всім здійснюють "чуткоє руководсво" . Не радяться, не йдуть на компроміс, а доводять до відома і ставлять перед фактом, дочки потім гнуть ту ж лінію і своїх сім"ях, а сини, або стають тиранами, або підкаблучниками. То, звісно, так згубша і узагальнено, але ж факт.
    А потім всі такі в шокови від нещасливості сімейного життя.
    Жінкам треба відівчитися вічно всім командувати, копилити губу і шантажувати, щоб усе було по їхньому. Треба трохи розслабитись і для початку навчитись тішитись всім, навіть тим найменшим, а там і до великого вже рукою подати.
    П.С. Багатьом жінкам треба перестати дивитись на свого чоловіка (або на всіх чоловікв загалом) очима своєї мами.

20. GIS

GIS Well-Known Member

власне що і для мене то дико)
    просто тре бути гарною і без мейапу)
    цікаво було чи хтось розглядає даний аспект як частину "ідеальної жінки", котра по дому ходить в рожевому пенюарі, шикарне розпущене волосся і т.д. (ну знаєте ця банальна чоловіча мрія, принаймні якою її малюють)

Нічо) ми то знаєм що ми міняєся а їм нікуди діватись)))

Як казав Торсунов чим більше відчули супротиву при прочитанні лекції - тим більше вам працювати треба власне над тим до чого супротив.

Ура товариші! Я підписуюсь під кожним словом! До речі невже жінки такі не розуміють-приймаючи рішення - беруть на себе відповідальність за них. Невже не простіше підкоритись чоловіку (фінанси сімейні, вибір відпочинку чи машини, про рішення і відповідальність на роботі, до прикладу, не йдеться) і відповідальність перекласти в більшій мірі на нього?! Тоді він і рішучіший буде, і радитись буде, набагато зібраніший, впевненіший в собі, своїх рішеннях, мужик йомайо) і взагалі від того одні плюси)

Статус теми:
Закрита.