Мистецтво бути дружиною

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною

ні, не в цьому..це додаток. Гроші на ПМ не дає, я куплю сьоні-завтра, хворі руки радить йти лікувати до лікаря, а помагати не буде казав принципово. Бо сьоні посуд, завтра жрачка, потом віник-він не бидло жіночу роботу робити. Він вважає, що мужик має тіки заробляти. Все решта-жіноче. ніякі друзі,особисті інтереси, розїзди по власних справах-тіки все для нього, на його благо. Дівчата, та таких нюансів купа є в житті, справа не в ПМ, жрачці - а в повазі

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:48 ----------

і я, мені треба спокій, увагу, повагу, ніжність. тепло,доброту, розуміння - і все. а цього нема, гроші не дають цього, а він вважає, що цього достатньо. Короче, дівчатка, не беріть до голови, головне, що всі здорові.

У людей такі проблеми є в житті, що це не береться до уваги у порівнянні з ними

2. AilataN

AilataN жива

Як же я не люблю як мені на кухні хтось човпеться, то капець.
    До речі, як стала на кухні все сама ;) то малий і чоловік більше виявляють намір допомогти, хоча мети такої і не було. Як казав малий- ти раніше була зла, як щось на кухні робила, то аж страшно було за таку роботу братися, здавалося що то не робота, а каторга)))
    А чого злилася, не пам"ятаю. Скорше всього бо мама моя злюща по хаті ходила коли прибирала, або їсти варила, і пиляла всіх. А найбільше мене, як потенційну помічницю.

Пи.Си. Терпіти не можу, коли від чоловіка пахне чимось кухонним .

А видите? вони все знають !
    так воно і є)))
    :)

3. Rona

Rona Мама-йожик

то вже певно третій раз таке словосполучення...
    ckorpionsha, на мою думку, щоб змінити ситуацію мусите змінити своє відношення до чоловіка... як Маруся писала, що почала молитись за свого, перше то виходило крізь зуби, а тепер з легким серцем і радістю... Ви пишете про неповагу, але Ви його теж не поважаєте... (то лише мій погляд збоку) пересильте себе і згадайте, як дивились на нього до одруження, і спробуйте так глянути тепер, то неймовірно важко, просто як дивитесь, згадуйте найприємніші моменти в ваших стосунках (чоловік і жінка, живучи під одним дахом бачать одне одного як під мікроскопом, рентгенів не треба навіть) і він відчуває Ваше ставлення до нього, тому й так поводиться... а як зрозуміє, що Ви його ще любите (чи любите ще?) то піде на поступки, 100%
    він може мати свої стереотипи щодо розвитку людини або може назло Вам так сказав... то дурниці, Ви своїм прикладом доведете, що можна розвиватись і треба, просто не афішуйте то, тихенько займайтесь собою, не тра з того робити паради

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

про догоджання, служіння і тд. Згадалась мені лекція Торсунова, де він розповідав, що в сім'ї в першу чергу треба відкинути власне его. А я? А мені? Служити своєму партнеру не за щось, не тому що, а просто так, не чекаючи відповіді, віддачі. Мене тоді то дуже шокувало, бо ж я стільки всякого перечитала, що треба в першу чергу зважати на себе, а тоді вже думати про когось. Я не можу сказати, що я то прийняла повністю, але я ще досі аналізую почуте. Ну і скажу що з часу тої лекції стосунки в мене з чоловіком значно покращились.

5. Furore

Furore New Member

Ок. Він заробляє? Достатньо?
    Грошей на миючі засоби принципово не дає? Чим аргументує? (Дресировкою жінки? ги-ги))) А Ви хто, тваринка, жеби Вас дресирувати?
    Ви людина, якій не подобається мити посуд, прибирати, готувати. До нього Ви жили як хотіли, робили, що хотіли, коли хотіли в компі сиділи і т.п., і ніхто Вам на голові не сидів, правда ж? То чи означає Ваш шлюб пожиттєве ярмо для Вас? Робити всі ті речі, які Вам не подобаються, для людей, які Вас бісять.
    До чого я веду: розставте всі точки над "і", пріоритети в себе в голові, як Ви самі хочете, щоб було. (Приготуйте тапки )))) І почніть з себе, тобто поводьтеся тільки так як подобається тільки Вам. На його фирки, сварки і т.п. не звертайте ніякої уваги. Не починайте рубати з плеча, і не думайте, що ось так одним махом Ви все зміните. Потихеньку, по чуть-чуть вчіть його поважати Ваші інтереси також. Бо...
    Ну бо тоді Ви його розлюбите... (йому цього не кажіть ))) Нехай він цього боїться, а не Ви.

---------- Додано в 10:57 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ----------

Мене, дівки, сьогодні реально осяяло. (Не спалося, думалося, ну чому тільки тепер я почала розуміти такі важливі речі, чому вони досі мені не попадались, стільки років коту під хвіст (((()
    Всі пости були потрібні мені для зрозуміння, дякую також вчорашнім дописувачкам, бо це наштовхнуло мене на ще одне відкриття: до цього часу в мені було забагато чоловічої енергії, я все життя боролась за виживання, звикла все сама і по інерції, з таким же настроєм увійшла в сімейне життя. Тепер от встала перед фактом, що нас двоє, але проблем не меншає, і чомусь всі на мені (!!!) + ще й побутові додалися + ще й сварки, вияснення відносин і т.п.
    Все, я змучилась, хочу бути жінкою, справжньою, яка я по суті є - тиха гавань, до якої спішать відпочити, набратися сил і натхнення. А сама радію кожному дню і радую себе і своїх близьких (якщо вони вдруг це не цінять - це їх проблеми, не мої), і роблю я це, тільки тому що я їх люблю і мені (і тільки мені!!!) це приємно.
    Якщо мені це не приємно, я це не роблю (а вдрух гармонію нарушу )))).

6. Муська

Муська Well-Known Member

Для ckorpionsha, як каже мій чоловік, треба перевиховувати( передача "хата на тата" ), зібрались і поїхали на тиждень-два "по справах" в інше місто, хай сам шуршить(нащастя малий у вас вже не грудний).
    Чоловіки добре себе почувають, коли знають, що жінка і так усе зробить, тому і не спішать допомагати (принаймі мій так і каже,видав "секрет" :))

Щодо подати їсти, ви зварили, ви і подаєте.
    Щодо посуду, я сподіваюсь ваші чоловіки посуду брудну за собою прибирають зі столу в мойку?!
    Щодо продуктів, зранку дали чоловіку список і попросили, щоб після роботи купив, бо ви маєте інші справи (хоче їсти, хай добуває їжу, це з чоловіча робота, а жіноча, з того добутого приготувати.). Наскільки пам"ятаю, він у Вас любить поїсти :)
    Щодо інші жінки (з дітьми) встигають, хай запитається в чоловіків тих жінок, як там насправді :)
    дайте і йому це, але від щирого серця, не тому, що так треба, а тому що Вам так хочеться.
    а чому не попросити чоловіка відвести, сказавши,що маєте зустріч.
    А тут прислухайтесь до чоловіка! Можливо йому "цього" бракує, тому замість того щоб мити посуд опівночі(закиньте в машинку), підіть проведіть час з коханим(незабутьте сказати, поки машинка працює я з тобою відпочиваю).

7. GIS

GIS Well-Known Member

вооот... вже супер що зрозуміли ! Мені це важко далось (
    А то вже не аля "жіноча енергія" )))
    то вже егоїзм називається)
    однозначно що мусите себе любити і радіти і ващє "бабачкі-цвяточкі", але деколи обовязки жіночі не сильно хочеться робити, а все ж тре. Карму іскуплять так сказать))) Важко, деколи не хочеться.. ну деколи можна і схалявити, а загалом тре все з любовю виконувати. До чоловіка, близьких, Бога. По Торсунову )

8. Leila

Leila Well-Known Member

так може й треба трохи того егоїзму? де та золота середина, щоб не бути егоїсткою?

9. Virchuk

певно там, де не думаєш в першу чергу - а що мені з того? Коли робиш щось, не шукаючи вигоди для себе, не чекаючи подяки.

10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

11. ckorpionsha

Ви б мене вчора бачили))))я була в стані афекту...то точно..в кінці всього я йому сказала забирайся звідси (це з його квартири:girl_crazy:). Дівчата, мене вже попустило все, я тіки но з перукарні де провела дуже добре час - стала рижа.Все треба починати з себе..а далі дастся чути. Але рада читати і буду читати всі поради. що дають. Може у мене якийсь унікальний тип, до якого тяжко достукатись..але я ще маю терпіння пробувати. Хто-зна, може й вийде щось..а мені в кінці боротьби набридне і піду, або навпаки. Життя покаже..йде весна
    Написати я тут можу багато в мінус свого мужа, але то вже я перетерпіла..сподіваюсь наступні перли будуть мякші чи взагалі відсутні...я вчора викричалась так...що сусіди мовчали))))

12. AilataN

AilataN жива

А хтось чув щось про Даркнесс?
    Мені страшно...
    :)

13. ckorpionsha

14. AilataN

AilataN жива

То форумлянка, якій вчора теж нарадили нічого не робити, на дивані лежати))

15. GIS

GIS Well-Known Member

знаєте, дівчата, думаю все про те мистецтво, про золоту середину... і згадую що і в Торсунова і в Нарушевича є конкретні поради як діяти під час того коли чоловік себе не добре(щоб не писати "по свинськи") веде... щось таке пригадую про те що тре відсторонитись.. і від близькості і від нього...морально. Але обовязки свої виконувати, в душі з любов'ю, а ззовні відстороненою бути. Може, скорпіонша, так попробуйте ?

16. ckorpionsha

ще нічого не читала, може то разом з половинкою читати своєю? я тіки поради читала

17. Virchuk

ага, він так і розігнався читати. Ви ж тему читали, правда? Почніть з себе.

18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Якщо чесно- я б того всього не давала б чоловікам. То ж для нас жінок написано. Нам то і читати і втілювати тре. Ну то така моя думка.
    Десь чула, що в Нарушевича є лекції суто для чоловіків. Хтось таке чув\бачив?

19. GIS

GIS Well-Known Member

По ідеї суть всіх тих лекцій в тому, що не тре когось міняти. Тре себе змінити і тоді кохана людина сама міняється, бо якщо двоє разом, одружені, живуть разом(у Вед інтим то як одруження) то вони подібні і якимось якостям жінки відповідають якості чоловіка. Тобто, жінка ображається а чоловік злиться. якщо вона немає здатності ображатись часто то він немає звички часто злитись.Тому міняючи рису в собі міняємо відповідну рису в половинки.АЛЕ міняти треба себе не для того щоб помінявся інший, а для того щоб принести іншому радість, для вдосконалення для нього і для Бога

20. Rona

Rona Мама-йожик

гг, я Вам розкажу, яка буде реакція: він Вам скаже, що Ви в секту якусь записались)) поки не усвідомите, що мінятись тра Вам, а не чоловіку, він не зміниться... хіба в гірший бік (то я зі свого досвіду кажу, не з теорії, а з практики)

Статус теми:
Закрита.