Мистецтво бути дружиною

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ірена

Ірена Well-Known Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною

що робите, коли виникає критична, розжарена (на ваш погляд ситуація) довкола вас (двох), не між вами, а саме довкола... а чоловік впирається як ?... (допишіть самі )

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ага мій так вчора попробував і чуть по-зубах не заробив, се я від непривички :D:D:D

Додано через 1 хвилину
    тобто хтось вас обох дратує? А переключити увагу не вдасться?

• Подобається Подобається x 5
  3. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Що в нас вчора творилося!!! Ми сварилися з 12 ночі до 3!!!Мій чоловік мене ревную....до коліжанок!!! Я йому кажу: "Мені бракує спілкування з людьми!!!", а він мені "А що я з тобою не говорю?" :)

• Подобається Подобається x 7
  4. Lady

Lady Well-Known Member

Наші чоловіки повинні розуміти, що вони нам ніколи не замінять того жіночого спілкування. Поговорити з чоловіком то одне а поговорити "про наше жіноче" то тільки з дівчатами.

• Подобається Подобається x 2
  5. Ірена

Ірена Well-Known Member

бідний мій чоловік... йому у про чоловіче доводиться слухати і про дівчате... але я знаю, що ліпше, як він - не порадить ніхто...
    от він і мучиться

6. Nata

Nata Well-Known Member

І я свому все виговорюю. А з друзями ми збираємось завжди разом. То чоловік інколи таке вислухає від нас, аж шкода його.

• Подобається Подобається x 1
  7. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А в нас так не буває, спочатку обговорюємо ситуацію з чоловіком, доходимо до компромісу, а вже потім вирішуємо критичну ситуацію навколо...
    От саме зараз в нас ця ситуація і склалась... Чоловікові батьки вийшли на знайомих в Тернопільський політех, і є два варіанти або дати гроші одразу і вчитись на державному, а безкоштовно поступити на платне...от його мама вже 2 тижні день в день видзвонює нам як то всьо буде... і це направду перетворюється в критичну ситуацію, мало того шо ми самі не знаємо чи потягнемо дати спочатку велику суму за двох, але і не знати чи зможемо кожного року оплачувати навчання за двох, а тут ше й вона із своїми переживаннями вже задовбала просто!!! Ну от ми з чоловіком сіли трохи побалакали, розрахували і вирішили шо хтось буде йти на платне, а хтось на державне, тобто заплатимо зараз і ше по троху 5 років...пояснили це їй, а вона далі за своє:"ой, ну як то всьо буде?!", тепер вирішили її ігнорувати поки не заспокоїться...отака в нас ситуація

• Подобається Подобається x 10
  8. bora

bora Well-Known Member

ІМХО мудрішого в таких ситуаціях ще не придумали.. Собаки гавкають, а караван їде...

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

а се притаманне галицьким мамам. Моя бабця любить онтак сісти і бідкатись, нераз так вже виведе що хочеться гавкнути так сильно...

Нема такого щоб якось не було. Побачите, що все владнається і все вийде. Ви ж собі порахували і ви для себе вирішили, а онті бідкання то треба просто ігнорувати, хоча нераз так дістануть... :ireful1:

• Подобається Подобається x 9
  10. smeet

smeet Well-Known Member

До Надійки.Повірте,все-таки кращий варіант державний.Принаймі частину грошей вам вернуть в якості стипендії,при доброму навчанні,або за ті ж гроші.Тернопіль на рахунок хабарів за екзамени не є дорогим містом в порівнянні з другими містами Західної України.За п"ятірку на екзамені хочуть 100грн,а в Києві за п"ятірку за екзамен з патфізіології 300дол(це в Укр.медінституті народної медицини.)У Львові тоже дорого.В Ужгороді доходить до 100дол.Так що в Тернопіль варто поступати на державний.Тобто краще позичити гроші,якщо є в кого, і потім віддавати їх ,:cowboy: ніж платити за навчання.

11. zet

zet Well-Known Member

Насчет взятки за поступление. Сейчас ведь независимое тестирование, которое проходит не в ВУЗе. Приниматься будут по результатам тестов. Те ВУЗы, которые попытаются проигнорировать, будут лишены госзаказа. Не получится ли так, как у нас было.. Нашелся умник, который ничего не делал, только денежки собирал, ничего не гарантируя. А затем, если ребенок сам поступил, то деньги себе оставлял, а если нет - то возвращал, т.к. сорвалось...

p.s. А вообще, если интересует эта тема, то узнаю у нас в Приемной комиссии последние новости и открою ветку..

• Подобається Подобається x 4
  12. Nadijka

Маленьке уточнення - поступаємо на зочну форму навчання, а там кажуть стипендії немає...

Додано через 8 хвилин
    І ви в це свято вірите??? Тому що я ні!!! Вже стикалась з декількома вузами де називають ціни на сьогоднішній день, але і плюс до того всього сертифікат з незалежного...

А ще таке питання - сестра поступає в Комерційну академію, там потрібне незалежне тільки з мови і літератури, а математику здають в академії, то скажіть мені будь-ласка невже тут не будуть брати хабарів за поступлення???

От якби хтось зараз знав як важко підготуватись до того незалежного оцінювання мені, людині,яка закінчила школу 7 років тому і 2 роки тому коледж. Та я б краще заплатила того хабара за вступ і не мосолила собі мозги тою математикою...чи шкільною програмою літератури...

• Подобається Подобається x 3
  13. Юстина

Юстина Well-Known Member

Я теж чула, що тест може бути написаний на "0". Все вирішується уже на місці, в вузі. Мій чоловік цього року теж буде поступати, а 22 квітня буде з дітками в школі писати математику... і впевнена, що напише на "двійку", бо я сама би так написала. Маючи медаль зі школи, не змогла розв"язати цих новітніх завдань (маємо посібник з підготовки).

14. smeet

smeet Well-Known Member

А Ви зробіть хід конем,запросіть подружок до себе,зробіть вечерю,і хай з вами всіма буде ваш чоловік.Після того як вип"єте перший бокал начинайте говорити про колготки,ліфчики,плаття і про другі жіночі речі(навмисне хоч би)Він послухає хвилин з 10 і піде сам.Так само робіть,коли замітите,що вашому милому сподобалась одна з Ваших подруг.Наблизьте її до себе настільки щоб у них двох небуло часу зустрітися десь без Вас.Обов"язково найдеться щось таке,що не сподобається в подрузі Вашому коханому і Ви на її фоні будете виглядати набагато краще і рідніше.Взагалі випробуваний метод-діє безвідказно.Якщо чесно-скажу вам по-секрету мене дружина так лічила.

• Подобається Подобається x 8
  15. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А він сам приділяє багато уваги? Якщо так, то тут багато хто вам позаздрить:) А якщо нє, то скажіть, що любите тільки його, а коліжанки - щоб було перед ким похвалитися:)

16. zet

zet Well-Known Member

Все еще прозаичнее. ВУЗы и рады брать на месте, сейчас же демографическая яма (на дневное идут дети в этом году 1991 года рождения, а их уже было мало), но нам запрещают. А будет недобор, то точно будут и сокращения кадров. Тех же, кто ослушается грозятся лишить госзаказа. На дневном на технических специальностях не меньше 70% госзаказа (чуть больше, чуть меньше по специальностям). На заочном же порядка 40%
    Решать такие вопросы реально могут только на уровне ректората, не ниже. А у мужа есть хотя бы техникум? После техникума проще, т.к. их берут на 3-й курс и собеседование идет внутривузовское...
    Реально же на некоторые технические специальности достаточно было бы сдать тесты хоть на 4 балла по двенадцатибальной системе и они проходят.
    Медалисты же у нас, буквально еще в прошлом году проходили по отдельному собеседованию и вне конкурса. Практически же брали их всех. Это зависит от политики администрации ВУЗа.
    Случай же я рассказала реальный в предыдущем посте. Узнала, т.к. кума чуть не вляпалась. Я в том году была ответсвенной нашего факультета в Приемной комиссии, а ее понесло к одному просто ловкому моему коллеге. Который реально мог только у меня же спросить где какой конкурс. Хорошо хоть кум умнее оказался и задал пару вопросов мне.
    Что же нужно знать точно. Разрешается сдавать копии документов, заверенных у нотариуса. Это дает возможность подать копии в разные ВУЗы и на разные факультеты одновременно. Оригинал лучше хранить у себя. Узнать точно дату зачисления на каждом факультете и в каждом ВУЗе. В день зачисления, прямо с утра, как только вывесят списки, подать оригиналы вместо копий туда, где прошли..
    Если не повезло... То есть такая штука, как ярмарка вакансий.
    Участвуют только те, кто сдал экзамены (или тесты), но не прошел по конкурсу. Нужно прийти с оригиналом документов в руках. Выстраивают фамилии по рейтингу и предлагают выбор из оставшихся мест. Таким образом, в прошлом году всех сдавших на микроположительную оценку забрали.
    Вакансии же появляются из-за того, что есть люди, которые прошли на несколько специальностей в этом ВУЗе или в другом, но документы ( на госзаказе только оригинальные) они могут оставить только в одном месте.
    Проводить же дополнительные экзамены на госзаказ ВУЗ не имеет права, т.е. участвуют только те, кто сдал документы именно в этот ВУЗ и во-время. Никого со стороны всунуть невозможно. Списки отсылаются в Киев и опечатывается вычислительный центр.

17. Горобчик

Горобчик Well-Known Member

А якщо вийде навпаки, і подруга сподобається більше. Я наприклад зараз в декреті, а мій чоловік працює, то в нього значно більше часу з кимось десь зустрічатися, та й не буду я ж його контролювати весь час. В мене просто зараз така ситуація, що моя найкраща подруга, якось не так почала ставитися до мого чоловіка. Може в мене даремні підозри, просто я сиджу в дома, після пологів поправилася, і далека від тої, якою була раніше. Чоловіку довіряю, але мимоволі починаю біситися. З подругою товаришуємо ще з 1-го класу, вона не одружена, але мого чоловіка знала ще до мене. Вона завжди казала, що їх колись зводили, але він, ніби то, не в її стилі. Мій чоловік ніколи не сприймав її як ЖІНКУ, і сміється з того, що їх зводили. Ми часто зустрічаємося, бо вона живе окремо, і ми з чоловіком і донькою до неї заїжджаємо, але мені з боку здається, що вона намагається до нього якось підлизатися. Може то в мене вже манія, але я починаю скорочувати наші з нею зустрічі, все ж таки сімя дорожче.

• Подобається Подобається x 3
  18. Nadijka

Горобчику, а чоловік дає привід біситись? Бо якщо так, то варто задуматись, а якщо ні .....то навіщо шось видумувати собі...

Наскільки розумію, ви хороші подруги? то невже не можете поставити її на місце?

19. Ірена

Ірена Well-Known Member

казала моя бабуся: "найближчий друг - найгірший ворог"

Додано через 5 хвилин
    може манія, а може інтуїція?

20. bora

bora Well-Known Member

Нічого дивного, думаю багато хто так робить. Все ж правильніше товаришувати сім"ями, а як ні то принаймі бачитись чотирьом - щоб чоловік теж друга брав, тоді спілкування буде збалансованішим і менше зайвий думок всім лізтиме до голови.
    Мої подруги раніше заміж вийшли, я намагалась сама не спілкуватися з ними, якщо була без пари. А якщо бачитись - то тоді без чоловіків.

Статус теми:
Закрита.