Мистецтво бути дружиною

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною

Як мені це знайомо!!! В нас точно так само!!! Але мало того, що його ще й немає 2 тижні. А потім коли приїде, і починає тут літати. То одні справи, то другі, а вечером прийде поїсть і лягає... а я біля нього сижу як дурна, а мене аж розпирає....так хочеться з ним побути, або кудись сходити!!! Я: "Давай кудись сходимо!", він: "Таня я змучений, давай завтра..." Приходить це завтра, а в нього з нову часу бракує! Мені добре з ним! Я не кажу що він мені чимось не догоджає, але просто хочеться деколи щоб зробили так як прошу я!
    Так в нас було на моє День народження (8 січня). Пообіцяв мені після столу піти в "Галактику"(я дуже люблю десь сзодити на дискотеку). Я подала каву, чай торт, і чуть не пищу, бо знаю, що зараз підемо....а він мені...."Я змучений, не хочу.....голова болить!". Я пів ночі просиділа на кухні з подружкою і проплакала (та, мама яка сидить вісь час з дитиною в хаті, і кожен день одне й те саме робить - мене зрозуміє, як хочеться кудась піти!).Зранку посварилися ще сильніше...бо я була не права і не хотіла його зрозуміти!!!А мене коли будуть розуміти? Пообіцяв 14 лютого! Я чекаю цього 14 лютого як незнати чого!......................Він поїхав на роботу! Добре з цим я змирилася......пише мені смс "Сонечко, вибач, обіцяю 8 Березня піти куди захоче!!!". ААААААААААААА, я наївна знову чекаю...............8 Березня...........навіть писати не хочеться!!!Істарика була в мене дика!Я після того з ним не говорила! Зато 9 березня приходить вечером "" Збирайся!!!".:radist: :radist: :radist: :radist: :radist: Ну а далі можна впринципі і не писати! відгулялася я на 3 місяці вперед....а потім знову буду простися мене кудись вивести:)

А на рахунок батьків....мені допомагали з малим ще коли він був зовсім манюсінький і все....далі я завжди з ним сама. Ніде не піду без нього, ніде не поїду.... А чоловіка батьки дуже-дуже рідко можуть посидіти і то тільки днем, а на ніч навіть і не може бути мови :sad: :sad: :sad:
    А тепер як треба кудась піти, або поїхати то сидить мій тато, але за умови якщо я йому включаю комп'ютер і він сидить в інтернеті!:) А так.....завжди сама......важко деколи дуже.........починаю злитися по любій причині, і просто деколи не витримую......Та й ще дуже важко бо чоловіка немає 2 тижні.....з мамою в мене відносини не супер....толком немає з ким і поговорити....:sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 5
  2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Надійко і Таню, розумію вас страшно!!! мого чоловіка від компа відірвати - то хіба їсти... Ще добре, коли щось робить, а коли забавки??? Але вчора таки витягла погуляти.
    Справді дуже образливо, коли чекаєш, догоджаєш, а віддачі нема... Але я вже навчилась приділяти собі увагу. Просто пояснюючи, що мені потрібно!

• Подобається Подобається x 3
  3. syavych

syavych Well-Known Member

а я за компом їм :shy:

• Подобається Подобається x 4
  4. Зорянівонька

А ти про свою дружину подумай - чи їй не хочеться хоч поїсти разом:)

І взагалі, хлопці і чоловіки! Зробіть своїм дружинам свято, вони того вартують, і обовязково віддячуть:)

• Подобається Подобається x 2
  5. Nata

Nata Well-Known Member

О, а мій чоловік би й спав з компутером, якби я не кричала.
    А я взяла і поставила компутера до тещі в кімнату! Тепер маю чистий спокій, не буде ж він з тещею за забавку сваритися :).

6. Зорянівонька

Ото класно придумала!!!

7. yulichka

yulichka Well-Known Member

От читаю це все і розумію, що всі чоловіки однаковісінькі!!! :) :) :)
    Я вже думала, що в мене одної така проблема... Але стало легше, коли прочитала, що то так є переважно у всіх, вже хоч нервуватиь менше буду.... :agree:

8. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

Як добре, що є Львівський форум де ми хоч одна одну розуміємо....

• Подобається Подобається x 6
  9. syavych

Так ми разом їмо... за компом :)

• Подобається Подобається x 7
  10. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

В нас хоч і компи поруч, але є правило - їсти за столом. Це щоб зробити хоч якусь перерву.. Правило не стосується канапок, чаю і перекусів :)

11. syavych

То просто в вас ще немає маленького чуда, яке аж ніяк не хоче залишатися саме в кімнаті (особливо якщо батьки їсти ідуть), а на кухню в стільчик для годування нічим не заманиш. От і приходиться їсти в одній кімнаті з монстриком :)

П.С. Щось ми забагато наоффтопили :shutup:

12. nirvanka

А з другої сторони - це Ви - велике чудо, яке нічим не відманиш від компа! :)

13. Юстина

Юстина Well-Known Member

Мій чоловік донедавна особливо не знав, що таке комп'ютер. :shutup: Посидить пів годинки в ІНТЕРНЕТі (на одному сайті) і кличе мене на допомогу: "Виключи!", "Включи!", "Відкрий!", "Знайди!" і все, на тому закінчилося. Переважно це стосувалося однієї єдиної гри, яка в мене є записана (не люблю бавитися забавки), а саме "Как достать сосєда!", частина І. Ну маю грішок - сама "присадила" якось дорогоцінного, щоб не заважав... І що ви думаєте? Найелементарніше ми швиденько освоїли і другий тиждень вечорами граємо вже другу частину однойменної гри, яку подарувала сердечна моя коліжанка. Ще колись нам в диковинку було їсти за комп'тером. Чула категоричне: "Ти що таке говориш? Для того є кухня!" А вчора сирнички з чайком так файно пішли і скоренько, якби з тим "сосєдом" ділився, чесне слово... Ну і як тут те мистецтво застосувати?:sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 4
  14. nirvanka

Там є такий кабель, втикається в розетку.. :shy:

15. bora

bora Well-Known Member

Згадала подругу яка теж тим мистецтвом переймалась))
    Якось захтіла екзотики для чоловіка - стриптиз станцювати йому. Але проожили багацько років і вже й не вдобно ніби вихилятися..Тож для сміливосты хильнула наготовленого шампанського. так настроювалась що коли чоловік прийшов вона у екзотичному вбранні два рази присіла та й брик- і виключилась)) Для чоловіка казала то таке розчарування було)))

• Подобається Подобається x 10
  16. Іванка

Іванка Well-Known Member

Мій чоловік не виключення, теж увесь час за компютером, мене це страшно дратувало. Особисто у мене знання компютера досить мінімальне і мені того вистачало. Але останнім часом почала цікавитись компютером ( усю інформацію мені надає мій коханий) - із чоловіком тепер завжди є про, що поговорити, тай він одразу оживає, очі блищать, крім того щей я освідченішою стану. Вчора розмовляли про TFT монітори. Я усіх подробиць покищо не зрозуміла, але в цьому питані вже дещо тямлю.
    Якщо хочеш щоб тобою зацікавились, потрібно спочатку самому звернути на себе увагу. Головне не лінуватись.

17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

А в нас однакова залежність від компа, то й проблем через комп немає. От зараз я сиджу за стаціонарним на форумі, а він зі своїм лептопом на канапі. І пересилаємо собі лінки в асьці. Вирішили разом ходити в басейн. Правда, хлопці на плавання, а Лілька на аквафітнес.

А нервуватися через комп, та й взагалі нервуватися немає сенсу. То ж лише шкодить тому, хто нервується. І напруження створює. Ситуація потім минула, а ота поденервованість лишає осад і наступного разу ви будете знервовані навіть більше, ніж попереднього.

У нас діє інша річ. Підійти крадькома, обійняти, помасувати трошки плечі, поцілувати... І комп стає нецікавий. Ну, але перше треба вміти відпустити зденервованість.

• Подобається Подобається x 9
  18. Юстина

Юстина Well-Known Member

Це ідея! Комп"ютер в нас завжди включений в розетку і ми просто натискаємо велику кнопку на комп"ютері і маленьку на моніторі. А попробуй догадайся, що все це добро ще й кудись підключене...

19. nirvanka

І в нас :) Я ще кидаю в сторону коханого запискою або запускаю літачок :) Дрібниці, але ж так приємно! :)

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

У нас не кинеш так просто. Бо зразу з"являється третій (незайвий) і забава затягується на півгодини-годину. :D

Статус теми:
Закрита.