Оце прочитала анекдот і згадала просвій вчорашній допис про рибалочку. - А я с мужем на рыбалку езжу! - О, Натаха, ты рыбачишь? - Поначалу рыбачила. Потом втянулась, пью как все. ...Все ще попереду мабуть ))))
Щось давненько в цій темі дописів не було. Давайте ділитися позитивним досвідом, бо поначитуєшся негативних і сумних повідомлень у відповідних темах, то здається, що сім'я то ніц доброго. Давайте додамо позитиву дівчата.
гггг не знаю чи позитив, але навіяно останніми подіями в іншим темах. Як всі бакланять чоловіків, що вони хочуть сексу, а бідна змучена жінка не хоче, бо зайнята упахуванням коло дитини/зароблянням на себе і дитину і таке інше, а чоловік кобель йде шукати сексу в коханки. Зразу напишу, що в жодному, навіть в найбільш запущеному випадку не схвалюю ходіння по коханках. Так ось питання сексу вирішується дуже просто - чоловіку треба працювати більше, а жінці менше. І прекрасно тоді досягається рівновага. Але чоловіки про це якось не додумуються (хоча могли б) і їм треба конкретно казати: "Пєтя, секс починається зранку". Кава в ліжко, побавити дитину, на вихідні, чи по можливості дати гроші і/або час на ванну/манікюр/шопінг, привезти ввечері готову їжу, а не ноги на диван і питати де вечеря, дивись і жінка посвіжішає, і буде погідливіша. Так , я знаю, що бувають дні коли не поможе нічого, але якщо це не постійна практика, то якось воно нормально всіма учасниками переноситься. Мені особисто було б дуже образливо якби мене постійно відкидали і не хотіли.
Часто буває що чоловіки не хочуть напрягатися і покращувати стосунки в родині, а йдуть туди де на їх думку легше ... Хоча жінкам варто менше на себе навалювати обов'язків , а більше делегувати справ своїм чоловікам, а то часто буває що вони стають як кімнатні рослини ...грошей зароби,поприбирай, дитину бав, секс по розкладу і боже збав щось пожалітись, бо образиш бідолаху і він піде шукати розради в коханки... Ну але не всі ж погані...Є і хороші нормальні чоловіки , які теж вкладають багато у стосунки. Ще скажу про себе. От мій чоловік час від часу їде за кордон на роботу. І йому коли він приїжджає здається,що я тут геть нічого не робила тіки гроші тратила і віддихала. От минулого разу після приїзду одразу стався скандал. Потім все налагодилось, але от не хочу повторення. Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
Щось би хотіла вам мудрого написати, але шо я мудрого можу зробити? От розповім про свою позавчорашню пригоду. Сидів чоловік у фейсбуку, а я малу клала спати в обід. Вона ніяк не вкладалась, а мені треба було працювати, то я її татові здала, а сама за комп. Тут повідомлення від колєги, типу у нас на роботі купа закуски, грошей нема -- будуть не швидше, ніж через 4-5 годин, бери пляшку -- приїжджай. Чоловік відписав, що був на селі, там купа колєг і його печінка сильно ушкоджена))) Тому він пас. Ну за ці 3 дні, що ми були на селі, у чоловіка печінка, а в мене нервова система сильно ушкодилась. Все мені там не подобалось, особливо чоловік, який біля свекрухи слєганца неадекватний робиться. Ну і я тіпа до Львова трохи абіжена і змучена відпочинком приїхала. Ну от відписую я тому колєзі, що муж з дітьми бо я збираюсь спершу в сауну, потім в центр на шопінг -- ну тіпа мені треба нерви лікувати. Водку їм не понесу, але на пиво готова вийти. Ну і все -- переписка закінчилась. Ну сходила я в сауну, побрила ноги, вся така сексі, на шопінг сходила, плаття собі купила -- і вже додому збиралась -- на маршрутку йшла. І тут дзвінок: "Джульєтта? Гроші нам принесли, відтак закуска з"їдждена, горілка випита -- і ми готові із тобою на пиво". А чим класні ці чоловіка колєги? Ну, по-перше, вони люблять мене) По-друге, вони не алкоголіки, але алкоголь люблять і можуть, як я) Тобто, ніхто із них не напивається в зюзю, не валяється, не бушує... Просто люди відпочивають, веселяться.... Ну от дзвоню я до чоловіка і кажу, що таки йду із його друзями на пиво. Та він мовчить -- розуміє, що мені треба сільський стрес зняти. Знімали ми цей стрес довго -- коли, як і в якому стані я прийшла додому практично не пам"ятаю, але напевно нормальна була, якщо ще навіть у душ пішла. А що? Мені було класно -- зі мною 3 холостяки, всі компліменти мені сиплять... Наступного ранку мені було так зле і я як подумала, що мені зараз ще муж почне мозок виносити, то як він тільки в кімнату зайшов (а спали ми окремо, бо то я ще тіпа із села зла була і взагалі злитись планувала ще з тиждень, ну, типу, щоб він там страдав, мучився.... Тільки він щось зовсім страдати не збирався і вважав себе абсолютно правим і безневинним і мою поведінку вважав черговим заскоком -- то я відразу із порога видала: "Я так тобою захоплююсь, ти мій герой! Ти так мужньо мою вчорашню пиятику витримав! От я би точно тобі зі своїми подружками пить не дозволила" Ну він зрозумів, що він класний, що я ним захоплююсь, опірився -- та ще й пива мені приніс) Отака-то казочка. Ще би мораль якусь із неї винести. А чьо? Мораль є. Ображаєшся на чоловіка -- не сиди і не мовчи. Бо їм тільки в радість -- стільки спокою в хаті. Шокова терапія! І всім харашо: і ми вже разом спимо, і ніхто ні на кого не дується. А головне, що чоловік зрозумів: що я не буду сидіти дома і дутись -- а піду розважатись. Навіть із його друзями! Тож краще, щоб мені із чоловіком було комфортно і не виникало бажань гуляти... До речі, завтра ми знову йдемо із його друзями. Але на цей раз я таки вирішила взяти із собою чоловіка все ж таки вони його однокурсники, а не мої)))))
З моїм чоловіком таке "дуюся " ні до чого доброго б не привело. Не важливо хто холостяк, одружений чи друг, важливо що я "одружена" пішла в компанію чужих чоловіків знімати стрес. І він теж знає аналогічної поведінки з його боку я не по терплю .
Так, в хорошому розумінні цього слова особисто для мене це " тавро" . @Kandya . Чоловіки то нічиї а я жінка мого чоловіка і перед ним я мозок можу винести, дутись , ображатись ну і тд., ну по різному . Знаю що мій чоловік мною пишається , і часто отримує компліменти на мій рахунок . Звісно ми ходимо часто двоє і спілкуємось з різними людьми , але я знаю його реакцію на всякі такі ситуації ) . --- дописи об"єднано, Jul 1, 2016 --- Точно не побив би, але сварився б . Бо я ж не просто зустріла на вулиці знайомих, а пішла до них , без нього, випивала , прийшла пізно. Ну якось так. @Kandya , такі всі сім'ї різні , добре якщо люди підходять один одному і ім добре так.
Ну тут вже таке. Мій чоловік бачив, що брав) Незалежну, божевільну, свободолюбиву, дикокомунікабельну кар"єристку-тусовщицю -- правда, вірну, як пес. Саме, через останній пунк все решта мені дозволяється
Мораль є якщо хлоп при ділі сидить, наприклад вдома з чотирьма дітьми, поки дружина стрес знімає то в нього нема часу про коханок всяку фігню думати
Та трохи поскандали,поплакали і після того всього поговорили тай помирилися. І то все за один вечір. Скандал був канєшно ще той... І то чисто на рівному місці. Він любить прям ідеальну чистоту я на тому особливо не зациклююсь. Прибираю без фанатизму. Після його претензій я затаіла образу і потім її на нього вилила. Думаю цього разу буде все інакше. Ми зараз трохи в селі і в місто поідем восени ,коли обробим городи . А в селі ми за цю весну не сварились. При рідних вкрай рідко щось вияснюєм. Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk
З дівчатами -- на мужиків тяне))) І є велика спокуса десь непристойно позажигати. А якщо ізначяльно з мужиками -- то на інших вже не потягне))) Ну і ще такий нюанс: я би ніколи не гуляла із одруженим чоловіком. Тобто, якби із цієї нашої компашки був би хоч хтось одружений -- то я би перша його додому відправила. Ну бо що то таке -- бухати із чужою жінкою, коли вдома рідна жінка сидить-чекає. п.с. ну і взагалі-то я вперше так із чуваками загуляла) ні, таки вдруге. Вперше було одразу після нашого весілля. Тоді чоловік їхав у відрядження і ми цим же складом його в автобус посадили, ручкою помахали -- і пішли козу водити. Саме тому, що це так не часто -- виходить раз на 9 років))) -- тому можна