Мистецтво бути дружиною (3)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

1. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Цікавий вебінар Керімової:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

3. Supernatural

І чоловіки і жінки не всі полігамні. Всі різні бувають))
    Ну та про яку міцну сім"ю можна говорити якщо подружжя відпочиває окремо)) Це ж просто "прописні істини" :girl_haha: Скоріш за все і тим чоловікам зручно жінок сплавитиЮ і тим жінкам охота від чоловіків поїхати)) Люблячі один одного люди не захочуть їздити "по морях і курортах" самі або з чужими чуваками :girl_dance: То ж махрові випадки :girl_crazy:
    Приям як Віктор Федорович)) Жоні прівєт і -"А я на Турцию":girl_crazy:

4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

• Смішно x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
  5. marianast

marianast Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 1
  6. octavia

octavia Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. allja

allja Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  8. octavia

octavia Well-Known Member

А кого я прирівнювала під одну планку ? Знаю по своїй сім'ї , коли чоловік в відрядженні то скучаєш переживаєш , але мало спілкуєшся або лише СМС бо за кордоном , то починаєш віддалятися від нього . А в тій ситуації родина (про яку я писала )має гарантованих 40 днів в рік для відпочинку окремо , хоч цілий рік бачаться лише пізно ввечері .

• Смішно Смішно x 1
  9. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

Особисто я ,бачачи чоловіка зранку і ввечері,бо в нього цілими днями купа справ ,хочу вихідні,а тим більше відпустку проводити усією сім'єю. В плані особистого простору вистачає мені того,що я і так цілими днями його не бачу.Мені неприємно коли інколи чоловік знаходить собі плани і не проводить час зі мною у вихідний ,хоча буває це вкрай рідко.

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
  10. Supernatural

Я теж люблю час разом проводити. Ну що то за відпустки в сім"ї, коди кожен думає як іншого спекатись і дітей кудись сплавити))) Не хочу нікого лякати, але була свідком того що виробляв один мужик, поки жінка з 2 дітьми були на морі (активно зраджував, ліз просто до всіх, навіть би не подумала що таке можливе якби сама не побачила). Ясно, що буває різне, і робочі відрядження і вимушені переїзди (і тоді постає питання довіри у цій парі), але свідомо планувати відпочинок окремо від коханого мужа то не є гуд. Ну або людям таке підходить, але тоді нема чого потім дивуватись.

Останнє редагування: 11 Червень 2016
  11. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ще я своїх 5коп. вставлю-
    За 22роки(майже 23) в нашій сім*ї були і спільні і окремі відпочинки. І будуть й надалі в майбутньому. Не вважаю це ні добрим, ні поганим. Є так , як підходить людям. Сімейне, чи спільне, життя це не аптечний рецепт з конкретним дозуванням. Тут нема такого, що вставай усе з правої ноги - і буде тобі щастя. :girl_in_dreams:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  12. marianast

marianast Well-Known Member

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 8
  13. olenachyzho

olenachyzho Well-Known Member

так люблю довгі телефонні розмови вечорами, ніякої битовухи, така романтика, відразу ностальгія за часами коли ми зустрічались і жили з трубкою біля вуха) І люблю зустрічати його добряче скучивши.
    Блін, взагалі його люблю:girl_tender::kisss: [/OFF][/QUOTE]
    Це те що мене тепер чекає.а взагалі невелика розлука освіжає стосунки якщо йдеться про роботу,а не відпочинок.

Надіслано від мого Lenovo A319, використовуючи Tapatalk

14. Supernatural

Поїхати чоловіку на рибалку з друзями-чоловіками чи на полювання я взагалі проблем не бачу, якщо жінка знає що там за товариство і то ненадовго. Напевно не кожна буде на рибалку з ночі з мужом їздити)) Хоча, маю знайому, яка пішла на курси риболовства і їздить з своїм мужом на всі його рибалки разом і разом у риболовних конкурсах беркть участь. Во як! :d23:А інше - відправляти мужа на тиждень "на моря", чи жінку на тиждень на такі відпочинки, чи проводити відпустки окремо.

15. Orman

Orman Модератор-бомба

--- дописи об"єднано, 11 Червень 2016 ---
    якщо що, то
    но не в палатці з комарами

Останнє редагування: 11 Червень 2016
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  16. Orman

Orman Модератор-бомба

я не вникаю.
    В нас вже був колись прикол, що чоловік і його друзі обговорювали якусь пару, що там жінка з чоловіком на рибалку їздила, але якось зійшлись на тому, що це чи не єдина її позитивна риса. А так, я щось не бачу лісу жіночих рук коли пропонують на рибалку їхати.

• мімімі мімімі x 1
  17. Supernatural

Чоловік цілий день на роботі, хочеться вільний час проводити разом. А про подорожі в гори "незвіданими стежками" то тут я частіше його кличу, а він любить комфортабельний відпочинок. На рибалку з ним правда не їжджу))) А ота знайома їздить і навіть у конкурсах перемагає з рибальства.

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Недавно одна жінка жалілась, що чоловік завів собі подружку і їздить з нею в походи, на лижі і т.п. Раніше жінку теж брав, а потім жінку став лишати вдома....до слова подружка одружена і чоловік її теж з ними їздить. І таке буває...

19. Rona

Rona Мама-йожик

Бачила я таких "подружок". То в іншу тему - чи є дружба різностатева.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

• Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1