Мистецтво бути дружиною (3)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

1. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3)

2. Roxie

Roxie Галицька панянка

Це не "високо десь літаю", а "приймаю чоловіка таким як є". Різниця у внутрішньому ставленні. Але, якщо б мені справді було неприємно спостерігати за його спілкуванням з іншою жінкою, якби мене то образило - ніяк не відреагувати зовні, а в душі тримати злість, було б теж недобре. Деколи чоловік і справді може не розуміти, особливо на початках одруження. Та й взагалі як є злість на чоловіка - краще йому про це сказати в необразливій формі.

Дуже не люблю коли чоловік допитується жінку "Що сталось?", а вона "Сам здогадайся", або ще краще - "Нічого" і дується далі. То якось по-дитячому. Ну як злишся на чоловіка - так і скажи ЩО він зробив не так. А не бавитись в котика-мишку.

Останнє редагування: 25 Квітень 2014
  3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я би відвела в сторону і сказала, що мені щось не подобається. Це стосується не тільки флірту, а всього. Чекати додому нема сенсу, бо може стати тільки гірше і встигнете себе накрутити. А скандалити то взагалі не варіант.
    Під час їхнього спілкування підійти, поцілувати в щічку і сказати - Коханий, можна тебе вкрасти на пару хвилин?

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

То якось для мене так дивно, то ж як то тре вміти себе перебороти і напялити маску зайця, щоб підійти, ще і отак собі не вимушено казати...
    Таки хитрість наше все, але не всім то дано...
    Хоча це бомбезний варіант, я зацінила.:)

5. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

люди різні і до різних речей може бути різне ставлення. Дехто вважає що здоровий флірт - це нормально, для декого - неприйнятно. І як показує досвід - часто люди взнають це на практиці, а не завчасно обговорюючи.
    Ситуацій з фліртом у мене не траплялося, але якби сталося - я б відвела і сказала що то мене хвилює і не подобається. Може трохи занесло його у спочатку жартівливому флірті, а моє прохання його "отверезить". ХЗ."сферичний кінь у вакуумі"

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

це як? вдати, що нічого не сталося...
    от уявляю мій чоловік фліртує собі з якоюсь кралею, а я стою собі нуль на масу, бо я вище того всього. Дома також без натяків, бо я вище...

то мабуть і мій чоловік вище того, бо на моїх залицяльників ніяк не реагує і я мушу зачасту дававти собі з ними раду сама і мені то дууууже не подобається, а тепер я зрозуміла де то може бути собака заритий)), хоча то вже зовсім інше історія...:)

---------- Додано в 10:17 ---------- Попередній допис був написаний в 10:09 ----------

Тут головне, щоб чоловік та дружина прислухались одне до одного, до відчуттів, до бажань, а для цього треба говорити-говорити, а не замовчувати, бо я вище того, бо не мені його вчити, як поводитись, чи щось в тому роді. Як болить, не подобається- тре казати що ти відчуваєш , а по барабану, ну, знач лишаєм всьо як є).

7. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Про різну любов до себе доплюсуюсь.
    Тобто ти думаєш, що це є нормально сприймати чоловічий флірт на стороні?
    Ось це я і мал на увазі під показанням хто є хто.

8. Roxie

Roxie Галицька панянка

Я вважаю, що фліртувати на стороні є ненормально. Чоловік робить неправильно. Він не захищає свою жінку від негативних емоцій, не захищає свою сімю, свої стосунки. І коли він дозволяє собі фліртувати, знаючи що його жінку це ображає - він свідомо руйнує стосунки. Але що може зробити жінка, щоб в такій ситуації залишитись жінкою?

І що значить - не сприйняти? Ми мусим сприймати ВСЕ що відбувається. Ти ж сама добре знаєш, що якщо не сприйняти якусь подію, то на майбутнє вона може перерости в неврози, хвороби і т.д. Краще все сприймати, але вже діяти виходячи з наявних даних. Але реагувати на чоловічий флірт так, ніби це "в порядке вєщєй" я не говорила. І не говорила що зроблю вигляд ніби нічого не сталось.

9. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Судячи з більшості коментів- з'їсти це все грр.

10. Roxie

Roxie Галицька панянка

Ні. Не зїсти. Раз-два сказати чоловіку що мене це ображає, а як він не реагує то що тоді робити? Добити його будь-яким способом, щоб таки відреагував? Заставити? Ну ж не заставиш.

Для мене "прийняти таку його поведінку" = усвідомити що в стосунках є проблема (явно глибша ніж флірт) і подумати ЩО я можу зробити конструктивного (це на майбутнє). А в конкретний момент - постаратись не звести все до емоцій і взаємних обрАз. Прийняти його поведінку - для мене це зовсім не значить змиритись, "скласти лапки", плакати в подушку, чи переконувати себе, що все ок і "закрити очі".

11. Furore

Furore New Member

Я б, його за руцю так легенько до кльозету, а там за йайа... в буквальному розумінні )) А далі - полетіла далі ))
    ... але ні в якому випадку при людях навіть вигляду б не показала, що мене це якимсь чином зачіпає (швидше за все, він цього і добивається... навіщо - тре розбиратися)

12. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

13. Furore

Furore New Member

Таке часто буває... на жаль

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

ну, я думаю, що справжні, істинні емоції і так присутні на лІцо, принаймі моє невдоволення було би за кілометр видно, незалежно від того говорю я чи мовчу.

на людях- стопутів не треба розбірок робити, то по-дурному, краще вже використати якийсь темний закуток.)) а ще краще без розбірок, але то вже як на чий характер і як кому піде.))

15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

маленький оффтоп
    в мене на доставці в основному чоловік, коли приїжджає додому питаю "на автоматі" хто забирав, якщо дівчата то як виглядає. Деколи чоловік жартома скаже "молода,симпатична"(хоча впевнена що у нас майже весь форум молодих та симпатичних) і сміється.....Ну не забивати його, а головне нічого собі не придумувати і буде всім спокій

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

найкраще, тримати емоції в собі зле, краще поговорити:babruysk:

16. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

взагалі, про ситуації на весіллі я можу сказати от що. В нас народ на весіллі часто любить випити не так, як де-інде, а НАБАГАТО більше. І героЇзм, і все решта відростає на кілометр і хочеться чогось такого вчудити...
    нещодавно їдемо в машині, і небезпечний такий складний поворот, а моє щастя витріщилось на дівчину в шортах :) і я йому потім кажу: "Сонечко, я погоджуюсь, що дівчина на висоті і ноги - особливо. Але я - пасажир, і, на відміну від тебе, можу безпечно роздивлятись всіх і все довкола".
    але то не про флірт. Просто згадалось :)

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

т

18. Roxie

Roxie Галицька панянка

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

і згвалтувати його там втіхаря)) а шо, правило "відпускайте чоловіка з дому з повним шлунком і пустими яйцями" ніхто не відміняв))
    так, я знаю, я збоченка, але як уявляю шо музь фліртує з якоюсь кубітою так і хочеться одразу дієво нагадати хто має ексклюзивне право доступу до його тіла, жиби не забував))

20. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

каласно написано, тоді і у його голівці дурних думок не буде. А ще варто нагадувати , що "Я" найкраща, бути впевненою, та позитивною! І у всіх ситуаціях тримати себе в руках, бути мудрою та емоції проявляти контрольовано.