Мистецтво бути дружиною (3)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3)

Додам ще приниження- принижують тільки того, хто це дозволяє.

2. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

і доки позволяє.

3. zetta

zetta Well-Known Member

дiйсно, там не про кордони а про границi , пардонтэ.

дякую........... як то я вiдразу не здогадалась.
    все зрозумiло як бiлий день )

4. Sera

Щойно прочитала. Дуже навіть в тему.

5. KrystynaM

то щось таке:

6. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

Якщо ви мали на увазі піти з сім"ї - то це, на мою думку, голосно сказано. Ми так легко кидаємо словами "все, розлучаємся" - жінки часто так кажуть при будь-якій підозрі, непорозумінні, скандалі, але якщо серйозно задуматися, охолонути кілька годин (можливо й днів - кому скільки треба), то виходить, що чоловік просто комусь там всміхнувсяі і заради цього не вартує ділити майно, травмувати психіку дитини...
    А якщо чоловік при сварці скаже "все, розлучаємся" - це вже серйозно, бо чоловіки зазвичай такими словами не кидаються - і ось тоді постає жах, а він це серйозно, а що з дитиною буде, а що я без нього робити буду, я ж його кохаю насправді (та що він там комусь всміхнувся - це ж не причина виносити мозок) - і ви тоді зрозумієте, що такого сценарію не чекали.
    Ми так сильно про себе думаємо. Поки ми знаємо (чи так вважаємо), що нас люблять, то ми думаєм, що завдяки нам все в хаті тримається, що ми справилися б навіть самі, і на роботі, і дітей виховати-виростити, і якщо він мене чимось образить, то я розлучуся - значить він мене не гідний...
    А насправді ми половинки одного цілого. Я відношуся до шлюбу інакше. Якщо у когось є флірт, значить партнер десь недопрацював, не приділив належної уваги коханому, якщо є сварка, значить десь є непорозуміння, якщо згасає кохання - знову ж значить була певна байдужість подруга до іншого. Шлюб - це ж до "поки смерть не розлучить нас", чи ви думаєте інакше?
    Тому нема чого кидатися словами про розлучення та інший "вихід". Не можна казати, якщо щось, то "виходжу" - це насправді слабкість. "Виходити" - це втеча від проблем. Якщо є проблема, то її треба вирішувати, а не втікати від неї.
    Розкажу вам чи то притчу, чи то з Біблії - чесно не знаю.
    І створив Бог Єву для Адама, і сказав бути їм в парі, бо якщо один буде, то при перших незгодах схибить, впаде і пропаде, а коли в парі будете, то інший підтримає, врятує. І так один одного підтримувати будете впродовж усього життя.
    Якось відійшла трохи від флірту:)
    Я до того веду, що якщо у жінки виникли серйозні занепокоєння щодо флірту чоловіка, то треба питання вирішити, як мінімум поговорити з чоловіком- це ж не чужа вам людина, не доводити до глибших стосунків на стороні, і тоді робити висновки (в якій сфері ви, саме жінка, недопрацювали у стосунках, і як саме ви можете поглибити тісний зв"язок у стосунках пари). Не чекайте поки він це зробить - ви ж половинки одного цілого, а можливо саме зараз потрібно підтримати вашого подруга, який падає у своїй слабкості. Пам"ятайте, у радості і в горі, тому не треба цих гордих "він сякий-такий, мене не вартий, а я...виходжу"

7. bobryha

bobryha Well-Known Member

:khomyak: я в ауті!

8. Sera

9. Roxie

Roxie Галицька панянка

Я б ситуацію з фліртом чоловіка трохи розділила на дві менші: а) чоловік був напідпитку; б) був тверезий.

Чому б розділила?

а) Бо якщо чоловік напідпитку, то будь-що зясовувати на місці події, як на мене - нема змісту. З нетверезим чоловіком ліпше робити розбор польотів наступного дня. Як мені виглядає - якщо чоловік був нетверезий і фліртував, то ще не так і страшно, бо тут фактично треба боротись з пянством, а не з фліртом. А щоб не скучати під час гостини і не травити собі душу - піду спілкуватись з іншими гостями, краще чоловічої статі, неодруженими..:girl_blush2: )))) ні, фліртувати на зло не буду, але постараюсь підняти собі настрій. Або буду разом з чоловіком жартувати і спілкуватись з тою жінкою. Щоби не забували про мою присутність і бачили що мій настрій їм навряд чи вдасться зіпсувати. :girl_dance:

б) А от коли чоловік фліртував з іншими і був при цьому "при своєму розумі", то вже трохи інше.

В будь-якому випадку, я би раз чи два спокійно віч-на-віч сказала чоловіку що мені це неприємно (якби справді мені було неприємно), а якби продовжив - ніц би не робила. Він - дорослий. Я не можу контролювати кожен його крок. Він робить свій вибір - і дутись привселюдно, скандалити з ним, кидати вогненні погляди, а тим більше - пробувати "врозумити ту жінку" - то не про мене. Захищати кордони, територію чи що там ще - то явно не моя справа. Він їх повинен захищати. А якщо він не хоче - я замість нього цього не зроблю. Краще притворюсь амебою, а потім наодинці з ним і обовязково на тверезу голову зясую, що то таке було і як то розуміти..

Йти з вечірки самій - ні в якому разі. Принаймні я б зробила абсолюно все, що від мене залежало б, щоб додому піти разом. Не знаю ЩО б він мав такого вчудити, щоб я пішла з вечірки сама.

Якщо подивитись відсторонено, то виглядає, що чоловік фліртує з іншою жінкою, бо такого роду уваги до себе не отримує від своєї. Хз.. Може б допомогло побільше фліртувати з своїм чоловіком.. Але то тільки припущення.. Думаю, причини бувають ще й інші..

Останнє редагування: 25 Квітень 2014
    • Подобається Подобається x 1
  10. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

розумію флірт "по приколу", коли він трохи награний, щоб скорше весело стало.
    А якби щось таке серйозне - під якимось приводом відвела б в сторону і прямо сказала : "слухай, якось воно мені неприємно, що ти отак фліртуєш з нею. Не роби так більше."
    Не послухав би - вдома б більше полоскала мізки.

11. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я б ніц не полоскала, і на сторону не відводила. Я себе поважаю, і до такого принижуватись не буду, що на людях вияснювати відносини. Якщо людина не розуміє що можна а що ні, то я не прачка аби йому мізґи полоскати. Тим більше, що мова про дорослих людей.

Невже так важко бути вище того всього?

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

прям щас)
    Ну і про ту статтю, що ти кинула - служити чоловіку чи ні, як це робити і чи робити взагалі - вибір кожного. Не подобається - не читаєш і не робиш.
    І ні, мистецтво не має бути важким. Але то як їсти просто гречку і якусь вишукану страву, одне вимагає мінімум часу, інше - трохи старань.

13. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Флірт флірту рознь. Одна річ пофліртувати і пожартувати (часом навіть і двозначно), в компанії друзів, інша справа робити це з мало знайомими людьми.
    Про поведінку з наведеного прикладу важко судити, бо ми не знаємо ні предісторії, ні чи це було вперше-вдруге-всоте. Ні про домовленості між подружжям.
    Але публічно приставати до людей, то моветон з будь-якого боку.

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

14. Kazkivnycja

Kazkivnycja Well-Known Member

От, Жанна, підкинула головоломку на кілька сторінок, як всі розішлися :girl_crazy:

15. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

16. Sera

А то як? Чоловік хай собі робить що робить, а я собі високо десь літаю:girl_nea:?

17. KrystynaM

18. Virchuk

так приземлені. Це чоловіча сутність. А жіноча трохи інша.

19. KrystynaM

розумію, що різні, але спокійно спостерігати як чоловік фліртує з іншими? Я звичайно теж на людях би ніякого скандалу не закатала, але вдома, дала б чітко зрозуміти, що мені в тій поведінці не подобалося і як він має себе поводити.
    А весь час ніяк не реагувати, бо я вище того всього, то ні. Так можна на тій висоті і все втратити.

20. Virchuk

про що мова і йшла.

ну так це ваша точка зору.
    Взято звідси