Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Дам вам можливість самій здогадатися. Підказка- вихід- він від слова виходити. Додам ще приниження- принижують тільки того, хто це дозволяє.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) дiйсно, там не про кордони а про границi , пардонтэ. дякую........... як то я вiдразу не здогадалась. все зрозумiло як бiлий день )
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) то щось таке: Идеальная жена 1955 года. 1) Ужин должен быть готов. Об этом стоит позаботиться заранее, порой даже за ночь до ужина, чтобы вкусные и разнообразные блюда были готовы к приходу мужа. Это способ показать супругу, что ты думаешь о нем и заботишься о его потребностях. Большинство мужчин голодны, когда возвращаются домой, и вид хорошей еды (особенно любимого блюда) – неотъемлемая часть теплого приема. 2) Приготовься. Отдохни 15 минут, чтобы к его приходу выглядеть свежей. Поправь макияж и прическу. Помни, что еще секунду назад его окружали озабоченные работой люди. 3) Будь веселой и заинтересованной им. После тяжелого дня, ему необходимо воодушевление. Воодушевлять мужа – одна из твоих прямых обязанностей. 4) Убери беспорядок. Перед возвращением мужа с работы еще один раз наведи порядок в основной части дома. 5) Собери школьные учебники, сложи детские игрушки, убери бумажки и т.д., затем застели столы свежими скатертями. 6) В холодные месяца года ты должна заблаговременно разжигать камин, чтобы уберечь своего мужа от простуды. Твой муж ощутит, что достиг уютной гавани отдыха и порядка, вследствие чего воодушевит тебя. В конечном счете, снабжение мужа комфортом доставит тебе безграничное персональное удовольствие и удовлетворение. 7) Подготовь детей. Вымой детям руки и лица (если они маленькие), расчеши им волосы и, в случае необходимости, переодень. Дети – маленькие сокровища. Пускай муж видит их причастность к заботе о нем. Мужа следует ограждать от любого шума. Когда он приходит домой, стиральная машина, сушилка и пылесос должны быть выключены. Постарайся заставить детей вести себя тихо. 8) Будь счастлива видеть мужа. 9) Встреть его с улыбкой и продемонстрируй искреннее желание доставить ему удовольствие. 10) Слушай его. У тебя может быть дюжина вещей, которыми ты хочешь поделиться с ним, но время его прихода с работы – не лучшее время для этого. Пусть он говорит первым – помни, его темы для разговора гораздо важнее твоих. 11) Вечер принадлежит мужу. Не жалуйся, если он приходит домой поздно, идет на ужин или в другие места развлечений без тебя. Постарайся понять, что твой муж живет в мире напряжения и давления, поэтому дома ему необходимо расслабиться, а не выслушивать упреки. 12) Твоя цель – сделать дом местом спокойствия и порядка, где твой муж может освежить свое тело и дух. 13) Не встречай мужа упреками и проблемами. 14) Не жалуйся, если он пришел домой поздно или отсутствовал всю ночь. Это мелочь в сравнении с тем, что он пережил в течение дня. 15) Сделай жизнь мужа комфортной. Усади его в удобное кресло или наполни ему горячую ванну. Заранее приготовь ему прохладительные или горячие напитки. 16) Взбей его подушку, сними его ботинки. Говори с ним спокойным и приятным голосом.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Якщо ви мали на увазі піти з сім"ї - то це, на мою думку, голосно сказано. Ми так легко кидаємо словами "все, розлучаємся" - жінки часто так кажуть при будь-якій підозрі, непорозумінні, скандалі, але якщо серйозно задуматися, охолонути кілька годин (можливо й днів - кому скільки треба), то виходить, що чоловік просто комусь там всміхнувсяі і заради цього не вартує ділити майно, травмувати психіку дитини... А якщо чоловік при сварці скаже "все, розлучаємся" - це вже серйозно, бо чоловіки зазвичай такими словами не кидаються - і ось тоді постає жах, а він це серйозно, а що з дитиною буде, а що я без нього робити буду, я ж його кохаю насправді (та що він там комусь всміхнувся - це ж не причина виносити мозок) - і ви тоді зрозумієте, що такого сценарію не чекали. Ми так сильно про себе думаємо. Поки ми знаємо (чи так вважаємо), що нас люблять, то ми думаєм, що завдяки нам все в хаті тримається, що ми справилися б навіть самі, і на роботі, і дітей виховати-виростити, і якщо він мене чимось образить, то я розлучуся - значить він мене не гідний... А насправді ми половинки одного цілого. Я відношуся до шлюбу інакше. Якщо у когось є флірт, значить партнер десь недопрацював, не приділив належної уваги коханому, якщо є сварка, значить десь є непорозуміння, якщо згасає кохання - знову ж значить була певна байдужість подруга до іншого. Шлюб - це ж до "поки смерть не розлучить нас", чи ви думаєте інакше? Тому нема чого кидатися словами про розлучення та інший "вихід". Не можна казати, якщо щось, то "виходжу" - це насправді слабкість. "Виходити" - це втеча від проблем. Якщо є проблема, то її треба вирішувати, а не втікати від неї. Розкажу вам чи то притчу, чи то з Біблії - чесно не знаю. І створив Бог Єву для Адама, і сказав бути їм в парі, бо якщо один буде, то при перших незгодах схибить, впаде і пропаде, а коли в парі будете, то інший підтримає, врятує. І так один одного підтримувати будете впродовж усього життя. Якось відійшла трохи від флірту Я до того веду, що якщо у жінки виникли серйозні занепокоєння щодо флірту чоловіка, то треба питання вирішити, як мінімум поговорити з чоловіком- це ж не чужа вам людина, не доводити до глибших стосунків на стороні, і тоді робити висновки (в якій сфері ви, саме жінка, недопрацювали у стосунках, і як саме ви можете поглибити тісний зв"язок у стосунках пари). Не чекайте поки він це зробить - ви ж половинки одного цілого, а можливо саме зараз потрібно підтримати вашого подруга, який падає у своїй слабкості. Пам"ятайте, у радості і в горі, тому не треба цих гордих "він сякий-такий, мене не вартий, а я...виходжу"
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Раз зрадив, другий, третій, а вона все вирішує та вирішує. Сумно...
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Я б ситуацію з фліртом чоловіка трохи розділила на дві менші: а) чоловік був напідпитку; б) був тверезий. Чому б розділила? а) Бо якщо чоловік напідпитку, то будь-що зясовувати на місці події, як на мене - нема змісту. З нетверезим чоловіком ліпше робити розбор польотів наступного дня. Як мені виглядає - якщо чоловік був нетверезий і фліртував, то ще не так і страшно, бо тут фактично треба боротись з пянством, а не з фліртом. А щоб не скучати під час гостини і не травити собі душу - піду спілкуватись з іншими гостями, краще чоловічої статі, неодруженими.. )))) ні, фліртувати на зло не буду, але постараюсь підняти собі настрій. Або буду разом з чоловіком жартувати і спілкуватись з тою жінкою. Щоби не забували про мою присутність і бачили що мій настрій їм навряд чи вдасться зіпсувати. б) А от коли чоловік фліртував з іншими і був при цьому "при своєму розумі", то вже трохи інше. В будь-якому випадку, я би раз чи два спокійно віч-на-віч сказала чоловіку що мені це неприємно (якби справді мені було неприємно), а якби продовжив - ніц би не робила. Він - дорослий. Я не можу контролювати кожен його крок. Він робить свій вибір - і дутись привселюдно, скандалити з ним, кидати вогненні погляди, а тим більше - пробувати "врозумити ту жінку" - то не про мене. Захищати кордони, територію чи що там ще - то явно не моя справа. Він їх повинен захищати. А якщо він не хоче - я замість нього цього не зроблю. Краще притворюсь амебою, а потім наодинці з ним і обовязково на тверезу голову зясую, що то таке було і як то розуміти.. Йти з вечірки самій - ні в якому разі. Принаймні я б зробила абсолюно все, що від мене залежало б, щоб додому піти разом. Не знаю ЩО б він мав такого вчудити, щоб я пішла з вечірки сама. Якщо подивитись відсторонено, то виглядає, що чоловік фліртує з іншою жінкою, бо такого роду уваги до себе не отримує від своєї. Хз.. Може б допомогло побільше фліртувати з своїм чоловіком.. Але то тільки припущення.. Думаю, причини бувають ще й інші..
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) розумію флірт "по приколу", коли він трохи награний, щоб скорше весело стало. А якби щось таке серйозне - під якимось приводом відвела б в сторону і прямо сказала : "слухай, якось воно мені неприємно, що ти отак фліртуєш з нею. Не роби так більше." Не послухав би - вдома б більше полоскала мізки.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) А я б ніц не полоскала, і на сторону не відводила. Я себе поважаю, і до такого принижуватись не буду, що на людях вияснювати відносини. Якщо людина не розуміє що можна а що ні, то я не прачка аби йому мізґи полоскати. Тим більше, що мова про дорослих людей. Невже так важко бути вище того всього?
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) прям щас) Ну і про ту статтю, що ти кинула - служити чоловіку чи ні, як це робити і чи робити взагалі - вибір кожного. Не подобається - не читаєш і не робиш. І ні, мистецтво не має бути важким. Але то як їсти просто гречку і якусь вишукану страву, одне вимагає мінімум часу, інше - трохи старань.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Флірт флірту рознь. Одна річ пофліртувати і пожартувати (часом навіть і двозначно), в компанії друзів, інша справа робити це з мало знайомими людьми. Про поведінку з наведеного прикладу важко судити, бо ми не знаємо ні предісторії, ні чи це було вперше-вдруге-всоте. Ні про домовленості між подружжям. Але публічно приставати до людей, то моветон з будь-якого боку. Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) От, Жанна, підкинула головоломку на кілька сторінок, як всі розішлися
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Нє, ну а пагаваріть. Тре темку оживляти, а то заглохла трішки.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Я твою позицію зрозуміла))). А то як? Чоловік хай собі робить що робить, а я собі високо десь літаю?
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) розумію, що різні, але спокійно спостерігати як чоловік фліртує з іншими? Я звичайно теж на людях би ніякого скандалу не закатала, але вдома, дала б чітко зрозуміти, що мені в тій поведінці не подобалося і як він має себе поводити. А весь час ніяк не реагувати, бо я вище того всього, то ні. Так можна на тій висоті і все втратити.