Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) можна ще таксі з вантажниками викликати при виклику повідомити, що будемо вантажити "дрова"... співчуваю тій кубіті
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Ну от давайте чесно-пречесно...Ви б змогли спокійно собі сидіти, сміятись, розважатись в такій ситуації? Я - точно ні. Видно, артіст з мене нікудишній. *Але то ми дійсно обговорюєм щось дуже абстрактне*
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Най я буду примітивщина, але я не проти інколи і пару спустити. Маю багато прикладів, коли оці всі "світські" бесіди, чи замовчування, чи недоговірки давали ефект чайника, якого довго тримали закритим, от він і взірвався. А того вулкану вже точно нікому не треба... Хоча смикатися по різних дрібницях на підвищених тонах звісно останнє діло, але коли річ іде глибше і боляче задіваються почуття, не кожен може спокійно говорити. Може то і не настільки нерви, як емоції і все ж... ---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 13:28 ---------- В даному випадку я не про передачу даних говорила, а про конкретний випадок.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Кішки б на душі скребли. Чесно. Я взагалі ще та скандалістка і додому не завжди встигаю витримати. І це мій великий мінус.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Залежить від сприйняття. Якщо подавляються якісь негативні емоції, то так і буде. ---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ---------- А так провести цілий вечір... то скільки тоді негативу накопичеться всередині ? :umbrage: Мені такі емоції ще довго давали би відлуння. Потім ні з того, ні з сього зла на чоловіка і неприйняття якесь, а чому не знаю (не пам"ятаю)... Тому свій вихід я написала )
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) ну але не обов'язково при всіх той негатив виплескувати. Не буду сперечатись далі.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Не згідна з чим? В мене таке враження, що в темі я одна бачила оце миле намікання іншій ху із ху. При чому це так органічно виглядає, що дама просто в пополамі, а чоловіки реагують хто як. При чму навколишні бачать жінку-королеву, яка знає собі ціну. Фініта ля комедія. На тому потім пів життя їздити можна. Я обожнюю пательні))). Ясно що не може. Тільки отце перегоряння часто закінчується самі знаєте чим на одну ніч. ---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:39 ---------- Або отак вона себе любить і поважає. Є ще варіант життя з чоловіком за якусь вигоду. Тоді взагалі ніц не скажеш кривого. А собі в той час переключитися на себе кохану. ---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:44 ---------- Юль- ти думаєш, що ті, які зраджують, так не кажуть? Її. В тому плані ,що вона вийшла за нього заміж і далі живе з ним. Це її вибір.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) З оцим Галю не згідна. Я ж процитувала й раніше те саме. Якщо я на щось не реагую, то це не означає, що мені пофіг. Я не примітивне створіння, яке на будь-який подразник обов'язково має відповідати. Мистецтво не в тому, щоб одразу зробити скандал, чи надути губи і піти геть - це найлегший спосіб. Набагато ж важче взяти себе в руки, все обдумати і вже вдома чи десь наодинці поговорити.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Починала читати з кінця, думала. що ж за така сурйозна ситуація виникла на стільки сторінок. Добралася до початку. Виявляється, ніц серйозного, як могло би видатися . Як на мене, то флірт-флірту рознь. От на забаві є коло знайомих, а чоловік вирішив у загальній розмові десь там сказати комплімент одній із жінок? Це флірт чи ні? Ситуація інша: та ж забава. і чоловік усю вечріку значну частину уваги приділяє і ін. жінці? Флірт чи ні? Та і в тій і в іншій ситуації- флірт. просто його межі різні. Отак і із сприйняттям жінкою фліртувань. Хтось із будь-якої ситуації роздмухає вселенський скандал, із виясненням ситуації на людях, демонстративними сльозами у бесідці ( щоб прийшли добрі люди і пожаліли), а хтось- на свіжу голову влаштує розбір польотів ( не сваркою) із чоловіком тет-а-тет на наступний день. І уже по його реакції ( не "сюсі-пусі, золотце, та ти ж мене знаєш, та то все несерйозно...) робиить для себе висновки. А виясняти відносини з іншою жінкою, то узагалі для мене "нижче плінтуса". Тому повністю погоджуюся з Зеттою та і взагалі якось навіть смішно би звучало з уст мужика, що то "вона сама, а просто щоб розмову підтримати... І не міг же я жінку послати...".. Мудрий мужчина знає, як вийти з такої ситуації. А немудрий- нащо він мені здався?
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) хм, у тебе що прям ідеальний чоловік? Ну серйозно, не буває такого, щоб пара не сварилась, то що завжди треба вважати, що чоловік принизив жінку, але то її вибір, значить вона помилилась з вибором?
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) це як у психіатрії: якщо пацієнт психіатра, на запитання "Чи він здоровий?", відповідає "так", це привід лікарю задуматися над продовженням лікування пацієнта
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) і отако би взяти і одразу чоловіка на більш мудрого поміняти) Я вірю, що чоловік може підтримати розмову, може щось відповісти аби відповісти іншій жінці і на його відношення до власної дружини то не відображається і не завжди має пряму залежність.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Такий варіант гідний, тільки бувають чоловіки, яких треба прямо на "місці злочину" пательнею до тями приводити (то образно) , бо наступного дня буде "я не я, і хата не моя" : "А що я такого зробив/сказав?"
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Та ніякий не кремінь, просто знає собі ціну і знає, що прийшла на весілля відпочити і забавитись, а не гризтизь за то як поводиться чоловік. Вона ітак його знає, і знає чи флірт безпечний чи не дуже. Я сама не фліртую і муж так само. Я розрізняю культурну поведінку і флірт.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) про тих, хто зраджує, не знаю. Знаю, що мій не зраджує а ще я, здається, не в курсі, що таке флірт бо для мене все ж комплімент іншій жінці і "позажигати" - то зооовсім різні речі
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) всі так кажуть. Але то вже питання довіри.) якби в мене появилася хоть малюсінька підозра на якісь там флірти чоловіка, а тим паче залицяння до когось. ВВечері була б дуже файна розмова і зранку чоловік би навіть і не думав про ніякі бабенци. В мене на рахунок того розмова коротка. Не терплю ніяких там недоговорювань і т.п.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) А я навпаки тішуся, що маю такого гарного сигналу у вигляді взривного характеру. Зразу бачу, коли хтось на голову лізе і на корню пресікаю. ---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ---------- То прикол мистецтва у його важкості? В мене той чоловік, якого я вибрала. І коли він робить щось не те, то я прекрасно розумію, що я вибрала саме такого чоловіка. По моєму цілком логічно. Якщо мене щось не влаштовує і я не можу цього змінити- завжди є вихід.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) якраз мудрий чоловік і вміє і розмову підтримати, і поводити себе так, щоб жодну із жінок не принизити, а підтримати у певних межах. Та і межі флірту для кожної жінки є різні