Мистецтво бути дружиною (3)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3)

Файно пише. В Грея прочитала теж саме.
    Головне врахувати, що якщо ти вже в шлюбі і почнеш себе наповнювати- то не всі чоловіки зможуть залишитися поряд.

2. Roxie

Roxie Галицька панянка

3. Sera

4. Retaret

Retaret Well-Known Member

дякую за ідею !! я власне недавно про це якось так сама собі думала. І було якесь таке відчуття страху, що як почну менше враховувати чоловіка до свого відчуття щастя, то щось буде неправильно - так наче він стане якийсь непотрібний і я перестану тішитися своєю сім"єю...
    ех... ще стільки всього треба передумати, підівчитися

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

на свята ми були в селі, у чоловікової родини. Ну і вже безпосередньо на Великдень я розмовляла по телефону з бабусею. Бабуся мене жаліла - мовляв, тяжко тобі - дощ, бруд, відсутність вигод, троє малих дітей, кілька ночівель в гостях... лишилась би у Львові з мамою - відпочила би собі, а він (мій чоловік) най би їхав на село...
    і я подумала і згадала, що є багато випадків серед моїх знайомих, коли святкують Різдво і Великдень окремо чоловік і дружина. Він зі своєю родиною, вона - зі своєю. На мою думку, це якось не дуже. І я дуже хочу, щоб сім'я була разом, особливо у такі важливі дні. А бруд чи не бруд і є туалет чи нема - це вже десяте. Головне - щоб разом.
    ну і якщо є бажання навідати всіх родичів і з однієї і з другої сторони, то це теж разом можна зробити. Перший день свят - у одних, другий - в інших, на третій - запросили когось до себе

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчатка-розумнички, підкажіть як правильно реагувати на флірт чоловіка з іншою жінкою?
    Шкандаль і сцени ревнощів мабуть останній варіант, хоча він мабуть виникає сам по собі, якщо ти не амеба, чи інфузорія туфелька))).
    І взагалі що думаєте з приводу цього. Мене цікавить власне ота мудра сторона, тобто як жінка, яка володіє мистецтвом бути дружиною мала би себе повести в такому випадку.

7. Barbie

Barbie Well-Known Member

Саме так є в нас. Іноді здається, що то тяжко і так далі, але радість чоловіка чи моя від того, що побули в родинному колі того варта:girl_claping: принаймні нам такий варіант нацкраще підходить.

8. Sera

На мистецтво не скаржуся вроді, тож відповім що би я робила.
    Спершу треба розібратися, хто починає фліртувати першим. Ну бо я вважаю нормальним усміхнутися до мужчини, який посміхається до мене і т.д. Чоловікові теж даю таке право. Побесідувати на позитивних тонах для мене теж є цілком прийнятним.
    Якщо це все заводить жінка, то їй треба зразу і конкретно пояснити, де її місце. А вже потім, вдома розбиратися з чоловіком. Не істерити, а просто запитати- з якою ціллю він це підтримує(чи провокує, якщо він ініціатор). Нащо воно йому? Що він хоче цим добитися\показати.
    А далі вже діяти згідно почутого.
    Якось так.

9. Dominika

Dominika Well-Known Member

інколи флірт це просто флірт, і нічого більше. Тут треба знати чоловіка...Для деяких це ледь не спосіб життя. Але не більше. Я і сама не виключаю для себе деяких елементів флірту. В межах розумного, звісно. Ну всі ми живі люди, особливо жінки)))
    І ви собі пофліртуйте з кимось при нагоді. Проблема зникне сама собою.
    Ну і погоджуюсь з таким планом дій

Бабуся вас жаліє, бо ви себе , напевно, ні...

дуже слушно

як варіант - лишився з вами і також відпочив...
    Ми на великі свята робимось егоїстами - валяємось вдома, дивимось кіно, п'ємо трошки вина, "валяємо дурака", "б'ємо байдики" і т.д. Ну от я собі уявила... Я день прибираю, день готую, а потім ще маю десь їхати, а потім ще до мене хтось їде:girl_crazy: Ну може то ми просто такі "негостинні", "нелюбязні". Але я хочу після наведення порядків відпочити і ні про що не думати, порелаксувати, одним словом...

10. zetta

zetta Well-Known Member

Вчора буквально таке зустріла , ну але то з ведів .
    А теперь, что касается мужчины. Его квалификация быть мужем заключается в том, что он должен уметь контролировать свои чувства. Если мужчина проходит мимо, там, пивларька или красивой женщины, он может обратить внимание на вывеску, на женщину, но он должен пройти мимо. Если жена знает, что её муж такого склада, она в нём уверена, то женщина расцветает с таким мужчиной. Женщины на самом деле очень ценят верность. Самое интересное - и мужчины ценят верность. Все ценят верность но почему-то эти знания не используются. На самом деле это очень мощно… мощно скрепляет отношения, если люди верны друг другу обоюдно. И умение защищать женщину заключается в том, что он защищает её материально, он её защищает физически, и он защищает её ум.
    Від себе скажу, я б ніколи не йшла ставити жінку на місце якщо вона фліртує з чоловіком . Якщо він сам цього зробити не може, значить не хоче . Не хоче - получай фашист гранату ! Бо кожен випадок не проконтролюєш , і то хіба можна глузду заїхати знаючи шо хлоп не може собі дати раду з безпардонною бабою . Захищати розум жінки - не наражати її на хвилювання та ревність .

11. Sera

Якщо в присутності жінки чоловік фліртує з іншою, а вона на це ніяк не реагує- то напрошується хіба один вивід- їй просто пофіг на свого чоловіка.
    Границі відстоювати потрібно завжди імхо. Що в даній ситуції означає показати іншій, що чоловік як мінімум зайнятий.

12. zetta

zetta Well-Known Member

Ні ні, то не про мене. Я завжди дивлюсь на вчинки чоловіка вони для мене більше говорять а ніж моє патрулювання кордонів . Бо як я не поруч то кордони беззахисні ?? А в мене фантазія кого хоч перефантазує ...

13. Sera

То не про не поруч і кордони.
    Кому треба, той зрозумів))).

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

не згідна. По перше азарт в тої другої жінки зросте, по друге чоловік ще й гордий буде, жи жінки чубляться за нього.
    Відреагувати спокійно на людях, а вдома спитати що то за неподобство)) Ще виразити жаль, що чоловік образив тим самим почуття дружини, спитати чи було б йому приємно якби вона у нього на очах фліртувала з якимось Петриком/Іваном/ітд.
    Ну і плюс якщо на тому моменті негативно концентруватись, то точно тільки собі і чоловіку нерви зіпсуєте.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Не знаю... тут мабуть ще залежить від жінки і від цілей, які вона переслідує.

Якщо чоловік переслідує ціль доказати жінці шо він чогось вартий, то може і так. А як десь там вирішив трошки позажигати, а тут ще й дружина дізналась і більше того вирішила провести бесіду не тільки ним, а й з об"єктом вподобань, то мало би бути що найменше не приємно з ситуації.

Знаєте як мені колись одна жіночка розповідала що вона робила, коли дізналась що в чоловіка є симпатія на стороні. Сиділа тихо і чекала що з того вийде, ібо скандали, бесіди, чи якісь дії безсилі в даній ситуації. Але то не на кожного нерви. Коли чоловік пофліртував-пофліртував і кинувся того ровера, дружина сказала, що вона все знала. І він тоді зрозумів яка вона мудра.
    Цікаво, вона мудра, чи не мудра?)))

16. Furore

Furore New Member

Останній раз як була на весіллі спостерігала якраз таких два випадки такого флірту. Одна пара розсварилася - його жінка спочатку дулась довго-довго, потім плакала по бесідках, а потім взагалі пішла сама додому. В другій парі, як на мене, жінка повелась дуже мудро й виважено: чоловік трохи піддавши, давай залицятись чуть не до всіх більш-менш симпатичних кубіт, жінка ж, ніби не помічаючи, розважалася собі далі, але навіть коли неможливо було не помітити нахабства чоловіка, то вона лише знизувала плечима, мовляв, ну що тут вдієш..? Здогадайтесь з двох разів, яка жінка вела себе достойніше? Як би Ви хотіли себе повести на місці тих жінок?

17. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

не знаю, мудра не мудра, ситіуції в кожній конкретній сім"ї різні.
    Але я особисто не змогла би просто мовчати і спостерігати.
    ДОбре, що все так закінчилося і чоловік кинувся того, а якби продовжив?
    Можна вести бесіди, типу як це неприємно жінці чи чоловіку, коли партнер шукає якихось інтересів на стороні, а можна просто дати раз пательнею, щоб більше і не думав:)
    ( Жарт).
    Але не мовчки спостерігати однозначно.

18. DarkNess

DarkNess New Member

То точно!
    Я би сказала - або ти там, або ти тут, іншого не існує.
    А вичікувати? Навіщо? В мене фантазія ого-го.

19. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Вона вважала, що якщо цей флірт і має закінчитись чимось більшим, то сковіріди, скандали, чи скандали з сковорідками)) і так нічого не дадуть, бо як кажуть "насільно міл нє будєш". А поскільки флірт не може бути вічним, тобто він або переростає в щось більше і серйозніше, або перегоряє і відповідно зникає, то жінка вирішила просто перечекати розв"язки...

---------- Додано в 12:28 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ----------