Мистецтво бути дружиною (3)

Discussion in 'Ти + Він' started by Лідочка, Jan 15, 2008.

1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

В залежності від того що ви хочете в результаті.

2. Materynka

Materynka Well-Known Member

В мене просто страх, що людина яка спокійно ставиться до випивки, з часом скотиться до алкоголізму:russian:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

@Materynka Скажу Вам суто про себе. Після трьох років зустрічань я розійшлась із хлопом саме через випивку. Мені просто не вистачало нервів (кохання?) дивитись, як ото пивко щодня і міцніше по вихідних перетворює людину на алкоголіка. Як показав час, я не перебільшувала. :sad:

Але то залежить від багатьох факторів, дивіться по своїй конкретній ситуації. Не обов'язково, що всі такі. І, можливо, саме Ви зможете людину скерувати в правильний бік.

• Подобається Подобається x 1
  4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

бе-е. Після такої попойки від мужчини перегаром несе на ранок так добряче. То хіба в протигазі його "лікувати" :). А то, якщо у нього в роті "коти попісяли" , то немає чого тим ділитися з навколишніми:).Перебрав- мучся сам :)
    А по "темі" : до випиваючих ставлюся негативно. Але випиваючі бувають різні. Якщо то "одноразова акція", ну з ким не буває? Якщо то в порядкє вєщєй" періодично заявлятися додому навєсєлє- прибила би. І не розумію тих, хто пише "споїли", " мірявся силами з мужиками і не розрахував"... Чоловік- то нерозумна дитина ? Ну перебрав, то перебрав. Але по власній волі і тому, що в конкретній ситуації у нього власний мозок відключився :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 5
  5. Demetra

Demetra Well-Known Member

Зранку не витримала- трохи повичитувата, подавила на жалість і відправила на кухню - фондант з морозивом готувати( в якості вибачення). Але якщо чесно в середині не можу пробачити того вчинку. В мене особливий бзік щодо випивки, бо тато має трохи з тим проблему. Але чоловік знає про це і в плані випивки грає під мою дудку, щоб не травмувати мене ще гірше... Одним словом треба було сидіти в батьків і не їхати сюди на той день... Бо хотіла як краще, а вийшло як завжди...
    Та ви ідеальна жінка! Навчіть мене так - бо я злюка бобер і на контакт не йду, на любощі - не відповідаю.
    --- дописи об"єднано, Jun 20, 2015 ---
    Роз'ясніть мені мотив такої акції, ну бо я не розумію і все!

6. Orman

Orman Модератор-бомба

дик, а він що сказав?

7. сніжна

про мотив питайте у свого мужа :)
    --- дописи об"єднано, Jun 20, 2015 ---
    так може собі хлоп і зірвався, поки вас не було, бо набридло відчувати постійно себе "під чужою дудкою" ? Знаєте, то як коли підлітку батьки постійно щось забороняють, а коли вони їдуть на дачу- хата гуляє.Не знаю, може то лише мені так видається, але таке враження, що частина жінок власне до своїх чоловіків ставиться як до дітей, яких теж треба постійно опікувати і виховувати.І самі ж від того потім страждають

Last edited: Jun 20, 2015
    • Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Мій наприклад не п'є ні пива, ні чогось такого просто так, бо спортом займається. Але на якихось гулянках свою міру, скажімо 5 чарок можна, 6 - вже ні, не знає. Ні, він не поводиться буйно, веселить, і всяке таке, але на весіллях явно перебирає. На наступний день - голова, погано і всі прєлєсті. Ну то треба дивитись. Я за свого не переживаю, бо то не звичний стан речей. А 2 рази в рік щось там розслабило, то нічого такого. Залежну від алкоголю людину.. не можу пояснити, але видно. Можливо, розслабився з хлопцями. Чоловіки не залізні. Ну і правильно кажуть, що певно не розрахував. Я б вже на зовсім тверезу голову провела бесіду, але без приколів і смішків, типу ти ж бачиш, як потім зле, просто розраховуй сили, щоб не виглядати посміховиськом.

Sent from my SM-T230NU using Tapatalk

9. Demetra

Каже, що не знає... Так сталося... Багато не пив, але через те що ніколи не п'є горілки вирубило чисто.
    Ця фраза заставляє мене почуватися винною! Але я не несу жодної відповідальності за вчинок чоловіка. Якби не погоджувався, то вже б давно сказав чи зірвався.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

ви не винні.

Але ви його вже звинувачуєте в тому, що він заставляє вас почувати себе винною. Хоч він цього не робить, це ви самі )))

ну то й все, буде вважати наступного разу. Ви ж самі кажете, що в нього це вперше.

якшо шо то в мене теж дриг на випивку, але я вже якось себе привчила, що чоловік мій має розум і знає міру. А мої мухи - то й мені з ними розбиратись.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

в мене так чоловік ходив на зустріч випускників ;) Добре, що ще цілий наступний день я його не бачила, тому ставилась до цього спокійно, раз в рік можна)

12. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Сьогодні якраз свого відправила на зустріч випускників школи. Чекаю пізно нічкою.
    На рахунок випивки, я спокійна. Вип'є забагато, то вип'є. Йому ж гірше буде (організм погано сприймає високоградусний алкоголь). Не вип'є - взагалі чудово.

• Креативно Креативно x 1
  13. terezka

terezka котяка-вишивака

про алкоголь уже все вірно написали, тому повторювати не буду
    а мені впало в око ось це:
    та наступне
    хвора яка потребує лікування, що приїхала і прибирала-прала?
    то або ви не хворі, або не вмієте хворіти (швидше останнє). себе також треба берегти і за здоров"ям слідкувати.

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

У Вас супер чоловік...:)

Дійсно нагадалося як колись я вирішувала не травмувати маму і не гуляти до пізна, не засмерджувати одяг цигарками і пивом, а коли мама їхала в село, мене так плющило, шо ради не було. І то був тааакий кайф, адреналін і всьо на купу, шо просто капці.:girl_crazy:
    То я так дуже образно прирівняла, хотіла сказати, шо приказка про заборонений плід спрацьовує і то досить часто в житті.
    Нє, я ту розумію @Demetra, бо я тоже не вмію хворіти. Я з пологовго припхалась, дитину приспала і прийнялась мити посуд і мести хату. Ну, от якби я себе не почувала зле, але не буде мені відпочинку і одужання, коли в хаті безлад.
    А ніяк, мужик і так не зрозуміє Вашої реакції, якою б вона не була продуманою, спонтанною, чи не дуже...
    Завтра, всьозавтра, а до завтра нерви і вулкани вщухнуть і є більші шанси провести конструктивну розмову, або взагалі не говорити ніц. "Утро вєчєра мудрєнєє".
    Дійсно добре шо привели, мого раз на сходах поклали. І то в люту зиму. Певно розраховували, шо він долізе тими п"ятьма сходинками і попаде в перші двері (то наші), а він вкляк на першій сходинці і так на тих сходах льог опочівать.:facepalm:

Так шо я вам скажу, дівки, п"яний хлоп то є жесть. Головне включати свій фільтр і берегти нерви.
    Якшо то раз в п"ятілєтку ну то з ким не буває, якщо то регулярно, то тре задуматись, а режим "бендзопили" точно ніц не дасть, хоча то вже не сюди, бо в випадку форумлянки і описаної тут ситуації я реально проблем сильних не бачу.
    Просто жосткість троха скрутити, дати більше волі і тоді по ходу таких ситуацій би не мало бути.) Ну, або на крайній випадок шо має вилізти і так вилізе.

Last edited: Jun 20, 2015
    • Подобається Подобається x 2
  15. Demetra

Та я так сильно не перероблялася і все вже іде до виздоровлення:girl_blush2:. Бо я б якби була така як на початку тижня - не приїхала б , бо не змогла б. Просто хотілося турботи... Але сьогодні я її таки отримала, і то добре. До вечора трохи вже заспокоїлася. Ну є я така надто емоційна і ніяк в собі це не переборю.

16. сніжна

то має право бути. Інша справа - відношення до тих речей. Тобто робиш в любому стані, бо це тобі некомфортно, коли не зроблено тобою. Але тоді не чекається, що чоловік чи ще хтось з домашніх прийде-пошкодує. Нє, ну бо логічно: то жінка акі лошадь скаче і все робить, то після того влягається , тєнжко дихає і чекає, що чоловік здогадається її лікувати. Чоловік же бчив скачущу лошадь, яка мала на то все сили, а не хораючу жінку.Бачив би хораючу, яка на ніц сил немає :), то би було логічно доглядати.
    У мене колись теж був бзік: лежачи в пологовому на збереженні і прибігаючи на "побивку" додому, я починала виготовлювати на кілька днів, що би половинці було що їсти. А потім думала, яка я молодець: мені так тяжко, а я так все роблю. І ніхто того не цінує так, як я собі то напридумувала :).А по суті: робила то я тому, що сама теж так придумала :). Могла б прийти "панею" і то мені би принесли-подали.Ну а раз робила, значить хотіла і могла. Значить, в першу чергу це було потрібно мені

• Подобається Подобається x 3
  17. jalla

jalla Прогрес року 2013

То вже тисьчу пітсот разів писано здається в цій ж темі.:)
    Я з цим згідна на пів, бо... бо... Якби прийшла з пологового і та посуда була чиста, підлога метена, їсти шось менш-більш приготоване, ніхто б не дерся робити то сам. Але то вже зовсім інша історія...

18. сніжна

а чого підлога не метена ,посуд не помитий? Бо хтось знає, що інший хтось це в любому стані зробить :). Я би теж на місці когось не напрягалася, коли є хтось :)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Нє, бо для когось іншого і так сойдьот, а в такому срачі почуваю себе як муха в дечому.:) А ще й додати те, що являюсь додому з новонародженим дитям, то тоже не конче приємно в ті смороди.

Ну, і я таки вважаю трохи перебільшеним те, як колись також тут писалося, що якщо ви хочете щоб чоловік встав з дивану, тре самій на нього лягти. (я маю на увазі на диван, а не на чоловіка:girl_crazy:) Нє, шось таки втому є стопудов, але то не є стовідсоткова істина.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ага, і зі словами - та ляж, відпочинь, нащо то тобі робити, ти ж змучена. і ні слова - я поможу або зроблю сам. а якщо поможе - то зробить так, що змістить всі свої плани, розізлиться, спаскудить мій день і ..