Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) еммм, ню-ню *не женская ето работа, і з болота тащіть бєгємота* а потм оп"ять. А чо він не робить чоловічу роботу? Та того і не робить. Дайте вже собі спокій. Чоловікова парафія - зовнішня, от там він собі хай САМ знайде і роботу і суперників, відчує себе мужиком і прийде додому і зробить що там по чоловічій частині. а жінці, в принципі, шукати собі чи комусь суперників - це зайве. Сходіть на масаж. ---------- Додано в 11:00 ---------- Попередній допис був написаний в 10:59 ---------- це зовсім інше
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Для мене - не інше. Орман, я ж не в буквальному розумінні. Шукати чоловіку суперників в прямому розумінні цього слова - нереально. Ну як я можу знайти йому суперників? Це ж треба бути ним самим, щоб відчути, зрозуміти, усвідомити... Я собі суперників не шукаю, тож чоловіку знайти їх ну просто не можу. А спільні інтереси - якраз те, що нам треба. То якраз спільна ціль, спільний "суперник" (суперник то частково і є певна твоя ціль, яку хтось реалізував.. така собі уособлена ціль). Якраз є одна спільна ідейка, над якою чоловік працює.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) як ви пишете, так я і читаю а далі це вже деталі. Так от зовсім не корисна. Про що я і написала.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) писали ніби про спільну ціль, яка ніби як спільний суперник куроче - суть ж мені зрозуміла.. чи то дуже важливо уточнити?
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Не знаю, що зі собою робити, але я помітила, що дуже дратуюся, коли чоловік їде кудись по роботі - наприклад серед недавнього, корпоративні заходи у вихідні: то на 1 день, то на 3 дні. те, що він точно там, я знаю, про це питання не стоїть, але не можу ставитися до цього спокійно . Не можу визначитися, заздрість це, чи що, але він наче чекав, що я буду радіти, що він кудись там їде. А не вмію я робити вигляд.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) нормальне людське почуття, коли сидиш безвилазно з дитьом, а муж може розважитись просто пояснити, що в такій ситуації порадіти якось не виходить, особливо коли то більше ніж 1 день, а ви розраховуєте на його допомогу, або спільне проведення часу
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) отож бо й воно, дуже розраховую, і тому відчуваю розчарування при тому що як би мені не хотілося, а провести час без нього у вихідні з приємністю для себе мені таки не вдасться.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Зараз маю період егоцентричного егоїзму і більше цікавить як би то гарно і ідеально мали би любити мене распрєкрасну , з задоволенням прочитала статєйку: http://mtrpl.ru/how-to-love-II і , як нагадування, так, на всякий : http://mtrpl.ru/how-to-love
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Ага, і я)))))теж хочу щоб для мене більше старалися, бо коли тільки дівчина/жінка старається,якась дисгармонія.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) а мені чомусь завжди здається, що я мало стараюсь хоч і готую їсти прибираю, але чоловік завжди все помагає, коли вдома, тому виникає останнім часом бажання, щось зробити особливе для чоловіка, але не можу придумати щоб то мало бути таке.... може хтось порадить з досвіду, щоб то вигадати.... ---------- Додано в 16:44 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ---------- мені чомусь не відкриваються ссилки (((
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Маю проблемку: переіхали ми жити до моєі мами. Все було ок, та останні кілька днів таке враження, що вона тільки те й робить, що вишукує, що не так робить мій чоловік. Вже просверлила мені мозок, що він вранці встає і швидко снідає сам нікого не чекаючи. А вона йому пельменів приготувала. Я іі розумію, вона старалась. Але і його розумію, він звик жити в швидкому темпі. Йому простіше заглянути в холодильник, швиденько щось перекусити і бігти на роботу. Мама мені жаліється, що ій така поведінка його не приємна, що вона до такого не звикла і т.д. Як би то чоловікові так сказати, щоб він не образився і взяв до уваги, що снідати все ж краще разом? Вдома я вже це питання підіймала, та в силу його зайнятості, та й різних наших розкладів організовувати спільні прийоми іжі досить важко. Та й звикла я вже до цього і не звертаю уваги, а мама ніяк не уйметься. Може то якийсь компроміс знайти, щоб всім комфортно було? Можливо хтось стикався з такою ситуацією і може щось порадити?
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) я б швидше мамі пояснила, чому чоловік так робить. як у вас так давно заведено-снідає собі він окремо, то нехай і снідає. тим більше, що поспішає на роботу вранці. можете разом вечеряти, наприклад, чи снідати на вихідних. на мою думку мама Ваша тут не права.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Мамі я вже пояснювала, але то як горохом об стіну. Вона обідилась, аж плакала, бо вона ж мені добра бажає, вчить як краще, а я ніц собі з того не роблю Вдома в нас з чоловіком повна гармонія, ми і не сваримось толком, так, іноді, для різноманітності А тут... Чи вона нас посварити хоче чи що? Не знаю. Ну і з'іхати від неі не можем в силу певних обставин. Треба якось вжитись, але як?
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) якщо ви почнете робити зауваження чоловіку, то можуть бути конфлікти і сварки з ним, а воно вам тре? Я б махала головою на все що скаже мама, щоб її не злити, а робила по своєму, як і до того. Якщо ви знаєте що чоловік спішить і він так звик, то домовтесь на один раз в тижні разом поснідати, з підходом, коли йому зручно ну і на вихідних. Пробуйте різні варіанти з мамою, кажіть, що ви її розумієте, але у вас в сім'ї так заведено....або скажіть що у чоловіка є ви і самі йому зготуєте сніданок, щоб мама відпочила і не турбувалась у цей день, що разом снідаєте.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) то вже якась маніпуляція... сльози,бо не з*їли пельмені... мама поводить себе щонайменше дивно. у Вас своя сім*я і в ній свої порядки. мама мусить це зрозуміти. прийняти, що Вам так ДОБРЕ. з мамою говорити-говорити... спокійно, без нервів чи докорів. чоловіка попередити про таку мамину "думку" і пошукати можливість спільних сімейних трапез з мамою (принаймі я б зробила саме так)
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) а в чому добро тут проглядається? Чоловіка перевиховати? Вас влаштовує то, значить для вас то є ок, поясніть то мамі. І навіть не пробуйте переконувати чоловіка, бо як на мене важливіша гармонія в парі, аніж догоджання мамі, бо раз підете на уступки, то потім будуть все далі і далі вилазити різні невдоволення.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) Ага, та я і не пробую перевиховувати. Ми вже 6 років одружені плюс 3 роки зустрічань до того, то ж вже давно притерлись-прилаштувались одне до одного, а тут мама зі своіми настановами, що я йому ніц не кажу. Все б нічого, я спочатку ігнорувала, але вона постійно мені це торочить, вже спасу нема То ж мабуть домовлюсь з чоловіком, щоб на вихідних снідав зі всіма, коли на роботу не поспішає. Думаю це буде найоптимальніше.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) А я своїй мамі прямо сказала. "Я вас люблю, але зараз ви мені просто руки викручуєте аби я зробила так як ви хочете. Для нас добре так як ми вирішили і прошу більше тої теми не піднімати." Мама звичайно ж сказала, що я неправа і що на мене ніхто не тисне, але тема для обговорення стала закрита.
Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3) якщо мама так сильно хоче сімейних сніданків, нею приготованих, я б погодилась, але радісно нагадала, що з хати чоловік виходить, наприклад, о 8 год , тому пельмені мають парувати на столі о 7.30 (спізнення чоловіка на роботу=знімають пів зарплати =діти голодні) Думаю, за тиждень її попустило б