Мистецтво бути дружиною (3)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

1. Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3)

100 процентів, тому я на форумі даю навіть не поради , а певні напрями, в яких можна думати, шукати плюси, мінуси, хороше чи погане. Я не ходжу за тією сімєю крок за кром, як і ви інші, і не можу всього знати, а просто даю певні якісь свої судження, які формулянка може примінити на собі і вже САМІЙ ВИРІШУВАТИ, ЧИ ТО, ЩО Я НАПИСАЛА СТОСУЄТЬСЯ ЇЇ ЧИ НІ. На жаль чи на щастя так і вийшло, що з цим чоловіком розійшлись.
    На жаль, бо завжди трохи сумно , коли колись люблячі люди стають чужими. На щастя, бо формулянка тепер скинула зі свої плеч великий нікчемний тягар і тепер може бути щасливою з кимось іншим:girl_wink::girl_wink::girl_wink:

2. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3)

не факт, не факт
    бо перед тим, як тягар скинути, той тягар туди був навантажений ("ти мене на собі вженила, мене і цивільний шлюб влаштовував")
    шанси на щастя є за умови правильних висновків з цієї ситуації, інакше є величезні шанси на граблі

3. Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3)

знаєте мені це нагадує ситуацію, коли дівчина питає в подруги , чи гарно їй в цій сукні, чи купляти її, а подруга дивлячись на те, як обтискає сукня всі складки подруги, каже "так гарно". Я напевно з тих людей , що кажуть " Давай підем в інший магазин, я там здаться бачила сукню, яка тобі більше пасуватиме".
    Форум - це не клуб однодумців. І чому ви маєте право писати свою думку, а я ні?

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:36 ----------

деколи все набагато простіше - вам просто попався лінивий за...анець або тиран. Що тут розбиратись. Це ж не всі люди такі. дАЙТЕ СОБІ МОЖЛИВІСТЬ БУТИ ЩАСЛИВИМИ.

4. Burberry

Burberry Well-Known Member

погоджуюся. А ще на передшлюбних науках отець нам сказав: "У рай потрапите, або обоє, або ніхто".Мені щось дуже ці слова вкарбувалися.Я це розумію так, що розлучення-це найпростіший вихід. За сім'ю потрібно боротися.

5. Ari

Ari Well-Known Member

іноді важко розібратись у своїх власних сімейних протиріччях, а вже радити не знаючи людей і конкретики проблеми, потрібно зважено і обдумано.
    нема поганого, щоб не вийшло на добре, у такій справі потрібен час, аби двоє остигли, і зрозуміли що для них є важливим.

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Що означає "попався". Його що в карти виграли?
    Ну, мужчини- то не сукні. Так можна всі магазини сходити- не знайти...
    Я веду до того, що жінці самій в першу чергу перед собою чесно потрібно визнати, чому у неї так сталося, де була її помилка, що спровокувало вибрати собі в обранці саме цього мужчину. Сприйняти це як урок і тоді іти далі!

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Може не заслужила, але в тому, що у неї саме такий партнер є закономірність. Може і не лишень її вина, тобто не тільки вона винна в тому, що схилилась до такого партнера а не бачила інших.

8. Margarett

Margarett Well-Known Member

Я зрозуміла так. То типу любовь зла полюбиш и ... от !
    Якось так розбирати на деталі ситуацію чужої сім"ї не дуже випадає, але з огляду на все написане вище, головним є те, що вгорі формулянтка зауважила -"ти мене на собі вженила, мене і цивільний шлюб влаштовував".
    Мені оці слова відразу би вуха врізали і не лише вуха. За наявності таких слів з частотою повторювання при кожному конфлікті, не рахуючи скільки раз вони в голові того чоловіка промайнули, то треба було щось помислити. І розставити на на свої місця. Як людині за кожної сварки навіть з горячки говорити - забирайся ! чи ти мене вженила, а я не хотів !, то рано чи пізно то все вилізе. Я до того, що коли є те, що можна рятувати, то таких перлів не метають. А коли то все так играючи, то не тяготить нутро від сказаного і навіть наближує бажане. Дурниці бувають у всіх, але не на 9 місяці подружнього життя такі вибрики і така поведінка - це ж найбезтурботніший/найприємніший період для двох, коли нема ще повної завантаженості, детально розпланованим бюджетом, днем, часом, увагою ...
    Від того і вся пофігістична поведінка (лежання на дивані і вічної гри он-лайн) і повне задоволення побутовим життям (жінкою заробленим), бо не цінне і не важливе. Так мені сприйнялось крізь призму поданого.

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Про церкву - то вона додає терпимості і смиренності. Тому людині яка ходить легше не зневірюватися, а вірити що буде краще, або що так має бути.

10. Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3)

нащо придиратись до слів? важливо сенс того, що я казала. Якщо ви жили з придурком, то після розставання не завжди треба копатись в собі. Не всі ж люди однакові, треба далі шукати, і не заганяти себе тими проблемами , що були в тих минулих відносинах. Розійшлись , зробили висновок і пішли далі. Просто не завжди той висновок" Ми двоє щось робили неправильно, треба робити тепер по- іншому і думати по-іншому", деколи висновок полягає в тому, що вам реально попався придурок чи тиран (це діагноз а не образа), і щоб ви не робили , ці стосунки ніколи не могли бути щасливими. І ВИ В ТОМУ НЕ ВИННІ

11. Імель

знаєте, а мені не нагадує, бо це речі абсолютно неспівмірні: розлучення і сукня, яка не пасує, мені здавалося, що це очевидно, але ні
    занавєс!
    не пересмикуйте, мова йшла про усвідомлення відповідальності за такі поради

а хто? шо зв'язали і силоміць розписали? чи чоловік раптово в першу шлюбну ніч переобразився з цілеспрямованого успішного бізнесмена в придурка і тирана? і не кажіть мені, що того не було видно. дзвіночки будуть в будь-якому випадку

12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Читала про типи чоловіків сьогодні.
    Зробила висновки, що не завжди воно буде видно до шлюбу.

---------- Додано в 16:00 ---------- Попередній допис був написаний в 15:59 ----------

Вам стане легше від того, що він просто буде мовчки думати?
    Причина проблеми в тому, що вам самій там сумно?
    Звучить по дурному, та вважають що таким чином жінка проходить урок любові до себе.

13. Імель

я би сказала, що не завжди є бажання, це бачити і усвідомлювати, або мозок розуміє, а серце надіється

14. Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3)

отут якраз ви перекладаєте відповідальність з її чоловіка на формулянку. Хоча так багато жінок думають - щоби чоловік не зробив , винна жінка. Чоловік не має роботи- жінка винна, бо треба було не робити все за нього, чоловік бє жінку- жінка винна, бо провокує, чоловік пє, грає комп- жінка винна, бо весь час його напрягає, а він бідний тікає у віртуальний світ чи заливається. ЛЮДИ, ЩО ВИ ЗРОБИЛИ ЖІНКУ ВИННОЮ В ТОМУ, ЩО ЇЇ ЧОЛОВІК НЕУДАЧНИК І ЛІНИВИЙ ПРИДУРОК, вона не повинна відповідати за його життя, і не тіште себе ілюзіями, що без бажання чоловіка можна його змінити. Не можна . Найкраще, що жінка може зробити в такому випадку - подбати про себе і після тисячної спроби все налагодити, відпустити того чоловіка , і дати йому відповідальність за його життя в його руки, а ви зобовязані лише собі і робити вас щасливою, крім вас, вас ніхто не буде. Дівчата , я бажаю всім щастя, бажаю, щоб з вами були чоловіки небайдужі, які так само, як і ви весь час прагнуть покращувати ваші відносини.

15. Margarett

Margarett Well-Known Member

Про дзвіночки. Може то й де на якісь соті-десяті і видно, але ще не всі вміють розгледіти, не знаю, хочуть не всі і ще "чувство" очі сліпить.
    Була в селі одна дівка на виданню, вся дуже файна, а кавалера нема. За якийсь час кавалер з"явився, правда ген-ген не з сусіднього села (ін. район), їхати треба довго. Весь культурний, чемний, без поганих звичок. І ходили разом, і до нього в гості їздили, і свати були, нічого - ну просто ідеальна партія. На алкоголь його взагалі мутило, як бачив то млів. Ну і одружились, переїхав, все ніби як у всіх... Ага, за пару-трійку місяців так розпився, що просто страх. Всі язви які мав повідкривались. Вигнали з хати, то він через вікна влазив пару разів, якийсь хрусталь свиснув, бо не мав за, що собі лупнути.
    То вже потім стало зрозуміло чого він млів, як чвертку вгледів !
    Всяко буває, часом і блуд вчіпає.

16. Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3)

подружжя після шлюбу попадають в такі ситуації, яких не могло бути при простому зустрічанні ( діти, побут, разом не пару годин вдень пару раз на тижнів, а весь час, і при хорошому і поганому настрої, безгрошівя), і в таких ситуаціях уже кожен показує себе. До одруження таких ситуацій не було і відповідно конфліктів на такі теми також.

17. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

то нащо жінка вибрала собі того придурка?)))
    жінка не винна у всьому, але як вже було сказано, причина десь та й є. Можна стосунки розірвати, але усвідомити причину чому не склалось, щоб не повторити тої ж помилки на наступний раз.
    Перший раз не пощастило, другий раз не пощастило, третій не пощастило, то не випадковість, а закономірність. Ні про кого конкретного мова не йде.

18. orange girl

orange girl Well-Known Member

напевно, так. Не хочу того чути! Надіюся, з часом і з Божою ласкою, він перестане так думати, і тим більше так говорити.
    Ні, просто хочу, щоб він розділяв зі мною і духовне життя також. Хочу щоб він відчув, як це прекрасно відчувати Божу любов/опіку/ласку. Хочу, щоб його серце і душа "тішилися" від любові до Бога. От я, приміром, інколи приходжу з церкви у дуже хорошому настрої, просто тому, що мені добре і світло на душі, хочу, щоб він теж мав змогу відчувати це.

19. Відповідь: Мистецтво бути дружиною (3)

а я те саме і написала просто трохи іншими словами

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Цитую написане, не більше))
    Мене дивує направду оце "попався". Вона сама його вибрала в чоловіки, знадчить щось таки в ньому приглянула. Треба тепер на то зважати, щоб не наступити на ті ж граблі.
    Переважно буває, що жінок "чіпляє" один і той же тип. А в що воно може повернутися після одруження і початку сімейного життя передбачити не так і важко, тільки в деякій мірі не кожен то хоче, або надіється, що якось буде, або розум розуміє, а серце протестує, або стерпиться-злюбиться...
    Випивоньки з друзями, фанатіння від компютерних ігор, не бажання працювати... Ким той молодий чоловік був до одруження? Старанним кар"єристом, мав бажання розвиватись, не випивав? Не думаю... А форумлянка саме такі цілі ставила перед чоловіком, але там було як горохом в стіну, бо...

Попри те я нікого не критикую, сама знаю як воно може бути і що з того потім вилазить. Тільки все що з нами не стається, робить нас не тільки сильнішими, а й розумнішими. На це варто зважати, а не міряти на себе чоловіків як сукні з магазину.

---------- Додано в 15:21 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ----------

Ну, а шо там вже до того екс-чоловіка.
    Форумлянка сама несе відповідальність за своє життя і за своє щастя, тому має прикласти максимум зусиль, щоб надалі бути щасливою поруч з найкращим для неї і гідним її мужчиною.