Мистецтво бути дружиною (3)

Discussion in 'Ти + Він' started by Лідочка, Jan 15, 2008.

1. Haidee

Haidee Well-Known Member Staff Member

В вас різні цінності? Він намагається нав’язати свої чи ти нарівні з ним то робиш?

Великий знайшовся:d23:

• Смішно Смішно x 2
  2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

--- дописи об"єднано, Apr 5, 2018 ---
    Я також з першою половиною не погоджуюсь. А те, що своє оточення треба обирати обережно правда для будь-кого, не лише жінці.

• Подобається Подобається x 1
  3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ніц ми не впало... і не випрошую. Приходжу, роблю очі і кажу своїм дитячим голосочком - дай дєнюшку!:girl_blush2:

• Смішно Смішно x 2
  4. rysja

rysja Well-Known Member

дівчата, можна я вклинюсь) а для чого випрошувати гроші, якщо жінка не працює, то чоловік має приносити гроші і класти в шухлядку) , і якщо йому по дорозі садочок, то відвозити дитину машиною, це ж логічно

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Цінномті по назвах ніби ті самі, суть різна. Я люблю робити, він говорити. Тому співчуваємо ми по різному, я помагаю, він каже яке біднятко, не роби того

Хз чи чи зараз вішаю щось на нього зумисно, бо він повинен. Даааааавно вже такого не було, що я наївно вважала, що для сімї треба працювати і питатися що ще зробити є, а не по бажанню. Тому ніби діти хата тримабться купи, а з ним не можу. Ібо я зразу насильник. А він ОСОБИСТІСТЬ, яку недостатньо цінуюють

Але я не це мала на увазі. Просто ніби є ж у кожного +- план як має виглядати сімя чи функціонувати, чи на що опиратися. В кожног свої критерії, і своя вага їх. Зараз я рахую. А не накрилася ковдрою і я в доміку не чіпайте мене.

Last edited: Apr 5, 2018
  6. Haidee

Haidee Well-Known Member Staff Member

@HOPIC
    Я розумію те відчуття, коли біля чоловіка важко. Він ніби займає весь вільний простір навколо і дихати стає важко. В мене таке буває, коли в мене якісь особисті переживання, я не можу дати раду сама з собою, а тут ще й чоловік, який щось говорить, просить і взагалі має якусь там думку, якої я не питала. Правда в мене це короткотривалі "напади" і мій чоловік якось то навчився відчувати і під руки не лізе, а взагалі зникає на роботі з 7 до 10 вечора. Тоді я злюся, що він десь лізає весь день))) і я підтримую тих дівчат, які тобі радять власний простір. Не знаю, чи робота буде нормальним варіантом, але треба якось окреслити межі, за які чоловік зі своїми порадами і вимогами просто не зможе сунутися.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я замислилась.. у мене не було тих планів і нема.
    Є якісь речі, які для мене неприпустимі. А крім них, в принципі, нічого нема.

8. Kanel

Kanel Member

Я вже давно не стараюсь, чоловік має сприймати жінку, яка вона є! Ми ж їх такими сприймаємо)))

Надіслано від мого Lenovo P1ma40, використовуючи Tapatalk

9. Siania

Siania Love Life

Зайнятість потрібна не для того, щоб чоловіку щось доказати, а щоб себе реалізувати. Діти швидко виростуть, а далі що?
    Як на мене, жінка має працювати не заради грошей, а за покликанням, робити те, що їй подобається. Ну, і точно не на зло чоловіку.
    Але ходити на ненависну роботу з чітким графіком і козл@м начальником, точно не має змісту.

10. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

В інтернеті тонни безкоштовної інформації. Було би бажання

11. Orman

Orman Модератор-бомба

В зацитованому дописі жодного слова про зайнятість, реалізованість чи дітей.

Тільки про те що мені подобається не турбуватися тим звідки беруться гроші.

Самореалізація як і повага інших до жінки жодним чином не залежить від наявності в неї "офіційної" роботи. І так, для деяких жінок їхня сім'я - це прекрасна реалізація їм більше не треба, кому треба - той має (і я зараз не про "роботу").

Діти ростуть швидко - це залежить коли почати і скільки дітей мати. Мені моїх ще надовго вистачить. Коли наймолодшій буде 17, то мені буде 54. Це вже внуки у старших підуть... це при тому що якраз для себе я ще маю купу занять і хоббі, які не стосуються ні мого материнства ні взагалі сім'ї.

І для протоколу - хто хоче на роботу прошу дуже. Я тільки не розумію, коли це подають як єдине джерело занять, реалізацій і всілякого такого. При чому "робітні" регулярно і дружно і не менше за "декретних" стогнуть як їх заколупав начальник, бісять контрагенти і як добиратись важко по дві години. Ну тобто життя воно таке. Всюди є свої радощі і жалі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  12. cjomcjomka

але ж стогін та його інтенсивність від роду занять не залежить :) Визнати непрості сторони, чи поділитись досвідом - то інше. А стогнати можна почати в 20 (спостерігаю один приклад), і продовжувати зі зростаючим успіхом, бо ж приводів більше чимраз.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  13. Orman

Orman Модератор-бомба

14. Siania

Siania Love Life

15. Orman

Orman Модератор-бомба

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

На жаль, я з тих людей, яким коза в селі дуже ок. Я то люблю. Але то тяжке питанпя в сім'ї.

17. cjomcjomka

ну от знову. Чому "на жаль"? Чому ти свої бажання сама критикуєш?

тяжке чи взагалі ніколи не ставлене?

18. Siania

Siania Love Life

Ну, по постах видно, що форумлянка не задоволена собою, чоловіком. Можливо, якби більше себе любила, закрила б рот йому вже давно. Вибачте що так грубо висловлююсь. Можливо, щоб себе полюбити, треба відчути що ти щось можеш, вмієш і т.д.
    А взагалі, якщо жінка реально щаслива виключно як домогосподиня, тоді я погоджуюсь.
    Але, я таких не знаю :)

19. cjomcjomka

я в дуже великому шоці від того, НАСКІЛЬКИ зараз орієнтуються на "когось в фб", "когось в ІГ" тощо.
    Те, що в принципі читають, - одне. Те, що сприймають досвід за істину... жах

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Тяжке.
    Бо одній людині фажко з тим всім, просто фізично. Я цілком чітко бачу, що можна зробити, але якщо мені важко з тим що я зараз маю, брати і думати і мріяти, що буде легше і хочеться оце і оце , ну якось...хотіти можна багато чого, але я не залізна.