Мистецтво бути дружиною (3)

Discussion in 'Ти + Він' started by Лідочка, Jan 15, 2008.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну погодьтеся - частково так і є. Я з другою дитиною була в декреті більше 3 років, то люди які зі мною починали далеко попереду зараз. Фігула - так - фігура теж страждає. А про купу сил то і казати нема що - два роки я нормально не спала через проблеми в меншого - дуже виснажилась за цей час. Звичайно, не шкодую і вважаю, що все того вартувало, але факт є факт.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 2
  2. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Я подумувала, що в тверезій свідомості, таке не придумаєш або таки без 100 грамів нема про що говорити))).

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я ключові слова виділила, бо Ви справді багато віддали сім'ї та материнству, але зробили це свідомо і по-дорослому.

Last edited: Feb 23, 2018
  4. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

@Зорянівонька

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. jylanda

jylanda занууууда

та воно то можливо і так, але в вашому випаду ви чимось займалися до народження дітей, тут авторка вийшла заміж, щоб позбутися контролю батьків. А тепер бідкається про якусь міфічну кар’єру.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в нормальних людей воно усвідомлено-пріоритетно. Тут прибуло, там почекало. Вони це передбачають і з цим працюють.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Karinos

Karinos New Member

Зрозумійте, що при нормальному розвитку дитини, можна спланувати собі подальший розвиток подій, а тут таке ніхто не знає що то дальше буде з дитиною, то в чому проблема що я хочу працювати в колективі а не сидіти в памперсах

8. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Ну все, годі з мене:girl_nea:
    Йду вип'ю хоч вина чи що. А то мій мозок ступорить

9. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

Слухайте, ну а хто винуватий, що трапилась проблема з Вашою дитиною? Ви мусите її прийняти і вчитись жити з тим, що є. Ну, а як інакше? Є так, як є. Кар'єру Ви зможете будувати, зважаючи на ті обставини, що маєте. Все, більше ніяк. Чого Ви стогнете? Хто винен, що чоловіки не народжують? Хто винен, що у Вас трапилась біда? Вам до Бозі на скаргу.

Надіслано від мого MX5, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 1
  10. marianast

marianast Well-Known Member

@Karinos от ви вже два тижні не пиляєте чоловіка. Не пиляйте його і в третій тиждень, будь ласка, і залишіть свою дитину зі свекрухою на шість годин.
    Ви ж хотіли почути конкретні поради? Прошу

11. jylanda

jylanda занууууда

Я щиро надіюся, що автор просто троль... Бо як правда, то що, чоловіка жаліти дуже не буду, бо сам вибрав, авторку тим більше, а от кого дійсно шкода в цій історії, так це дітей. Дай Боже щоб вона такого їм не виговорювала. Бо оте, не відчула радості материнства, бо хвора дитина, як би не діти, то би кар’єру забабахала ого-го, якби не дитина то б гуляла до рання, якби не дитина були би коліжанки і коханці. У всьому винні діти і чоловік для авторки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  12. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

Ну колектив не завжди може бути дружній, чи такий, який вам підійде. А якщо у теоретичному колективі вас теж шось буде невлаштовувати? То що тоді? Далі нову причину буде шукати?
    Я от навпаки зараз тільки і чекаю декрету, щоб віддихнути від роботи) Не факт, що в декреті сильно відпочивати буду, може теж потім захочу на роботу знов. Але кар'єризмом не страждаю, тому якось складно уявити себе на вашому місці:) Ви скоріш за все не так кар'єри хочете, чи колективу, а просто вирватися десь з дому. Так пишуть же вам, що залиште дитину свекрусі на день і йдіть відривайтесь)
    Й бути мамою - це теж робота)
    Всім людям важко, у кожного свої проблеми (у когось фінансові, у когось зі здоров'ям, чи ще багато інших). Не тільки вам складно і хочеться чогось:) Всім чогось хочеться:)

13. Karinos

Karinos New Member

Ніхто не винен, просто відповідальність повинні нести двоє (мама і тато), а саме легше сказати мене всьо задовбало і піти, так кожен може
    --- дописи об"єднано, Feb 23, 2018 ---
    Я вже в попередніх дописах писала що не троль, на жаль такі проблеми існують і в нас хворих дітей ого го скільки, і чоловіків які кидають жінок з хворими дітьми теж багато, то це ж не озачає що як хвора дитина то потрібно себе закопати і поставити хрест, я от із цієї ситуації намагаюсь вихід знайти
    --- дописи об"єднано, Feb 23, 2018 ---
    дякую, так і зроблю, от тільки вирватися і погуляти особо немає з ким

• Співчуваю Співчуваю x 1
  14. NataliaFed

Звичайно, обоє але Ви несіть свою відповідальність, не заглядаючи до чиєїсь. Ви ж робите це для/заради кого/чого?

15. Merry

Merry Well-Known Member

підіть на шопінг

16. Karinos

Karinos New Member

так от я виконую свої, а він хоче ноги унести

17. NataliaFed

А Вам важливіше, що він? Пригадую, що відносно дитини претензій до чоловіка не було(ну, не критично). Щодо ваших стосунків між собою- трудно. Ви можете йому виносити моск і далі та, це ніколи не покращить/не виправить стосунків.

18. marianast

marianast Well-Known Member

@Karinos ваша дитина займається зі спеціалістами? Проходить реабілітацію ? Може відвідує гуртки? Приймає ліки? Ви знаєте скільки в місяць витрачаєте на харчування? А на одяг для себе і дитину? В скільки обходиться утримання квартири? І процедури краси у підсумку?
    Це є частиною обов`язків у який виконує він, але не виконуєте ви. І не факт що змогли б.
    Ви писали раніше, що чоловік дитину любить, справляється, ви спокійно можете залишити її з ним.
    Так залишайте.
    Про вечірні гуляння в курсі, погоджуюсь, при дитині ,яка потребує догляду, мав би вечорами в основному бувати вдома. Безвідповідально. Уникає вас і атмосфери вдома.
    Походіть по інших темах на форумі, що ви на одній зациклились? Знаєте скільки в нас тут тем в які треба вдихнути нове життя? Вам виходить:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
  19. flame

flame невгамовний експериментатор

@Karinos , ви свою "проблему" спочатку позиціонували зовсім з іншого ракурсу, тому будьте-добрі таким не маніпулюйте і не перевертайте догори дригом все, що тут настрочили. Ми - не ваш чоловік і давити на жалість після 40 сторінок написаного паскудства не варто.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  20. Haidee

Haidee Well-Known Member Staff Member

Ну та як з хорошої. Для мене то не є приклад хорошого чоловіка, хоч той теоретичний чоловік цієї віртуальної особи робить базові речі, щоб не виглядати таким самим вар'ятом. Серйозно, я не знаю жодного хорошого нормального чоловіка, який би при здоровому глузді женився на такій дівці. Хіба примусово по зальоту, та й то - справді нормальний а) не допустить зальотів; б) не поведеться на маніпуляції з зальотом. Так що а) це тролик і чоловіка такого в природі не існує; б) це не тролик і чоловік там має такі ж вавки в голові. Просто на фоні того, як викладає думки його благовірна, його вавки здаються легкими подряпинами, ггг.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4