Мистецтво бути дружиною (3)

Discussion in 'Ти + Він' started by Лідочка, Jan 15, 2008.

1. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

урааа ви відкрилли секрет сімейного щасті, вперед. слідуйте тим порадам.
    гаплик, а до чого тут море?
    вам вже коханця не хочеться?

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
  2. Cheburulja

Cheburulja Well-Known Member

Якщо то реальна людина, то їй явно треба до спеціаліста...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Karinos

Karinos New Member

Проблема в тому: 1) що в мене перша дитина із затримкою розвитку, в наслідок гіпоксії (пневмонія, кома в 4 міс)
    2) завагітніла 2 дитиною і думала робити аборт так як перша вимагає колосальних зусиль, а саме чоловік і моя мама наполягали на тому щоб дитину лишити, буде рідна кровинка для малої.
    3) з чоловіком стосунки мягко кажучи не дуже, поки я з дитиною він собі розважається хоча і працює, з нами ходити
    нікуди не хоче, каже бери собі гроші машину і йди куди хочеш, тупо пофігізм, розмови, крики, лагідність - нічого все далі продовжується
    4) я теж працюю вдома, я перекладач, тому працюю віддаленим перекладачем
    Позиція подруг, яких 2-3 з якими можна щось обсудити: вони вважають що я сама винна, не хотіла значить не треба було вагітніти, не трястися над чоловіком, типу ой він пішов на корпоратив, ой він там з колею каву п*є. Треба було лишити чоловіка і виховувати дитину самій якщо я не можу переступити через свої принципи, от таке
    --- дописи об"єднано, Feb 22, 2018 ---
    море це я так мала на увазі відпочинок, а коханця хочеться тільки через те, що кожній жінці подоюається увага і ласка, якби до Вас ставилися типу відстань, роби що хочеш і ви б не відчували себе жінкою, вам теж би так хотілось

4. Orman

Orman Модератор-бомба

я ридаю. Цю частину "легенди" ви провалили з тріском.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Hermi

Hermi Well-Known Member

мда, і тут ще злюки форумлянки таке пишуть. Ніякі думки не виникають на рахунок цього?

так подобається, це надихає. Але треба щось робити, щоб була увага і ласка. Якщо звинувачувати всіх у всьому завжди то навряд чи на довго того коханця хватить.
    На все є свої причини, а Ви їх вперто бачити не хочете. Так важко з хворою дитиною на руках, але перестаньте звинувачувати всіх навколо, Вам ніхто нічого не винен. Ні подруги, в яких на Вашу думку шикарне життя, ні батьки, ні чоловік. Ви самі творите свою долю! І отим пиляням, бо в когось щось краще, Ви робите лише гірше і відвертаєте від себе дорогих людей.

Last edited: Feb 22, 2018
  6. Altera

Altera зачарована птуха

о ні!! Увольтє:)
    Якщо Ви дійсно реальна людина, доросла й освічена - ЩО ЗАВАЖАЄ Вам зрозуміти, що проблема лише У ВАС САМІЙ???
    Ви ЗАДОВБАЛИ чоловіка, рідних, подруг, 100500 людей на цьому форумі! - точно-точно нічо не приходить в голову?:)
    Ну тади ой....

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. marianast

marianast Well-Known Member

@Karinos, ну дивіться, проблеми #1 і #2 то явно не для форуму. З приводу 1- дуже вам співчуваю, і бажаю вам сили, терпіння. Номер два, як на мене, то не проблема, то дар Божий і ваші роздуми про аборт то просто ще один доказ, що ви навіть не намагаєтеся цінувати те, що отримуєте.
    Номер 3 - так, то проблема, але так як ви її трактуєте вона проблемою і залишиться, бо треба починати з себе. А ви вперто на себе не дивитеся.
    4- вітаю, ви молодець. В чому проблема?)))

8. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Ви не повірите, але і кожному чоловіку подобається увага і ласка

9. vanilia

vanilia Miracles are real

А Ви не думали, що це все картинка для інших? :) Ви впевнені, що знаєте що в них всередині в сім'ї і чи є там щастя?
    Я теж таких знаю. І не одну. І в декотрих по кілька коханців, іноді і приїжджих з інших міст ))) І кожен "підкидає" хто гроші, хто квартиру їй оплачує (оренда), хто ще що. Ну є різне ,і таке буває. В кожного свої потреби )) Тільки я дууууже сумніваюся, що там є і любов і щастя. Хоча, тут кому що щастя.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

А якщо серйозно, то деколи вже не можна врятувати те, що відштовхували, руйнували скільки часу. Якщо у вас завжди було ставлення до чоловіка таке, як писали раніше, то він так скоро не сприйме вашу доброту і ласку (навіть якщо вона є).
    Якщо казали йому вічно своє "фе", то чому він має хотіти проводити з вами час і любити? Тим більше у вас так часто кардинально змінюються думки : від того, щоб погуляти, розвестися і завести коханця до того, щоб знову бути з чоловіком. Може це просто гормони?)

11. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

ви хоть коми десь ставте, бо неможливо нічого зрозуміти.
    А до того ви щороку їздили на море? що так тяжко переносите ймовірною його відсутністю в цьому році.

12. Karinos

Karinos New Member

я не заперечую що були такі думки і є, це через байдужість чоловіка, пофігізм на всьо..... А ще дитина хвора, а так хочеться десь в колектив піти на роботу, от тому все накопилося і така депресія замість того щоб насолоджуватись вагітністю
    ні не щороку, тільки в минулому були 2 рази, до того не було можливості, бо дитина сильно хворіла

13. Cheburulja

:girl_impossible:"Зачинай, Іване, з кінця".
    Тільки мене те переливання з пустого в порожнє вже втомило?
    Жінка або не чує того, що їй пишуть, або не звертає на то уваги. Або просто їй нудно "поміж перекладаннями".

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Thebestnata

Thebestnata Well-Known Member

15. Karinos

Karinos New Member

з чого ви таке взяли, всіх порад прислуховуюся, проте важко змінити себе за 1,2 дні

16. Cheburulja

@Karinos, а ви хоч пробували?

17. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

Ще один зашквар. Спочатку писати, що в профілі стоїть 26 років, а насправді 28, щоб шифруватись від знайомих, які можуть зайти на ДП. А потім видавати реальні ім"я/прізвище. Де логіка?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  18. Karinos

Karinos New Member

пробувала, не діє, а це гірше все усугубляється
    щось затупила дійсно, ну знаєте зараз злих язиків багато

19. PERIWINKLE

PERIWINKLE Well-Known Member

Ніде, бо він спочатку писав, що тут може бути тільки анонімно, а тепер просто ліву людину вказав - дзвоніть, перевіряйте. Троль є троль, яка логіка:girl_crazy: Я можу зараз назвати імена десятків знайомих з різних фірм - дзвоніть, перевіряйте.

20. Merry

Merry Well-Known Member

треба просити фото зкинути в даний момент з піднятою правою рукою і капелюсі на голові))))))

• Смішно Смішно x 1