Мистецтво бути дружиною (3)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

1. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Тут куди не поткничя, від сусідів і до тренінгів, ключове - як зробити себе кращою і навчитися наступати собі на горло робити чоловіка задоволеним, бо це основне призначення жінки, тьху

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  3. Orman

Orman Модератор-бомба

З сусідами не спілкуюсь на таку тему. Тренінги бувають різні. Мені не попадалися як робити чоловіка задоволеним. Я і так знаю.

Ну але тут така штука - задоволений (глобально) чоловік - він не шукає хто йому має шнурки прасувати. Але жінка не може глобально задовільнити чоловіка. Йому самому треб а знайти дракона - перемогти, все таке.

Мистецтво полягає в тому щоб вибирати чоловіка, якого цікавлять перемоги над драконами, а не того хто бігає і заміряє в міліграмах кількість солі в супі [бо в його мами не такий суп].

Про подружній послух - це з тієї ж опери. Нормальний чоловік не розповсюджує свою владу на те як мити миски, чи як ще дружину завантажити доглядом за своєю особою. В нього є глобальніші питання.
    Про побут завжди можна домовитись, щоб всім було зручно.
    От прямо апостол Петро буде питати чи я викладала чоловіку одяг зранку.

• Зе бест! Зе бест! x 6
    • Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 1
  4. unsure

unsure Well-Known Member

Це висловлювання мого чоловіка. Що ти ще хочеш від мене, не п'ю, не б'ю, гроші заробляю. ІДЕАЛЬНИЙ чоловік.
    Був у мене випадок, коли діти влітку відпочивали в селі, я була на вихідних з ними. В понеділок зранку на перший автобус на 06,00 і до Львова на роботу, після на англійську, приповзла змучена додому о 21,30. Картина яку я застала в дома на кухні: повна мойка посуди під сам кран, не мив 3 дні. Змучившись за цілий день, прийняла душ і думаю ляжу спати. Так от як тільки моя голова торкнулась подушки, чую на кухні грохот. Залітаю а мій чоловік всю посуду з мойки, горнятка, тарілки, ложки, вилки, баняк, трощить і викидає в мусорне відро. Зі словами що це МІЙ ОБОВ'ЯЗОК мити, прати і прибирати за ним. Що всі нормальні господині так роблять.

• Співчуваю Співчуваю x 19
  5. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

@unsure ого, я вже навіть знаю в кого б ті тарілки летіли, якби мені таке якийсь "мужчинка" вчудив:girl_crazy:Терпіти не можу псіхованих мужиків, яким жінка все повинна:girl_devil:.
    Я така, що з радістю зроблю те, що в моїх силах, щоб потішити хорошого чоловіка. Але диктаторам від мене хіба копняк піз зад і на вихід:dirol:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Смішно Смішно x 1
  6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

тут хіба що

7. Orman

Orman Модератор-бомба

Ну це ж не про обов'язки допис.

Навіть якщо б це був ваш обов'язок за замовчуванням, і прямо чоловік не знав як мити посуд, то це ніяк не виправдовує його агресивну поведінку. От і вся любов - жінка ледве ноги притягнула додому, а він їй про обов'язки.
    В мого чоловіка теж є обов'язки і в мене є. Але я не уявляю як він приходить додому о 22 а я йому дотикаю, чи він мені починає показувати де я що недоробила чи недоварила. Раз недоробили він чи я - значить не могли.

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ви йому продемонстрували, що нормальні господині при такій поведінці ще й мусорне відро на голову чоловіку можуть одягнути?

• Смішно x 7
    • Зе бест! x 3
    • Подобається x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Корисно x 1
  9. unsure

unsure Well-Known Member

Повірте для мене плачевно це б закінчилось. Я одною тарілкою вдарила по плечах, так от ця тарілка полетіла з вікна.

• Співчуваю Співчуваю x 1
  10. Suzi

Страшно.
    Буквально сьогодні стрічка принесла:
    Стаття тут.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. unsure

unsure Well-Known Member

Та в якійсь мірі про обов'язок. Як писала вище flame, мій чоловік аргументує все, ти давала клятву про подружній послух, от виконуй.
    Я навіть ідучи з роботи, дзвоню що вам приготувати щоб знала які продукти купляти, на що чую відповідь: ти жінка, ти маєш знати що готувати. Банально син не хотів щось їсти, змучилась просити. кричу чоловікові з кухні, скажи малому щось, на що почула відповідь: ти мама, ти повинна навчити їсти його все. І це все до безкінечності.........

Останнє редагування: 16 Лютий 2018
    • Співчуваю Співчуваю x 5
  12. Suzi

Ще один цікавий момент - жінки самі знецінюють те, що вони роблять. Навіть по темці видно - "та мені не важко" і т.д.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. cjomcjomka

то не в обов'язках справа, це якась нездорова атмосфера взагалі.

14. Suzi

А він які клятви давав?

15. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

А для чого Вам працювати ? це, жж обовязок чоловіка - забезпечувати сім'ю.

• Зе бест! Зе бест! x 3
  16. Suzi

Це страшно. Агресія, звинувачення. Дівчата, почитайте оту статтю вище, погугліть про психологічне насильство, газлайтинг.
    Шлюбні клятви це чудово, але коли їх використовують для експлуатації , забуваючи про свої обіцянки - це нездорово. Не треба терпіти, затягувати. Не соромно звернутись по допомогу. Якщо йдеться про застосування фіз.сили - втікати радять одразу. Усі притомні психологи, коучі, тренери.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  17. Orman

Orman Модератор-бомба

Ну в клятві так прямо не сказано.

Але я зразу подумала, що то не він ті миски купував. І нові не він купив, бо точно отак би не трощив.
    --- дописи об"єднано, 16 Лютий 2018 ---
    І священники.

18. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

В клятві і про одноосібне виховання дружиною дітей не йдеться)
    А насправді агресія в чоловіків - то справді страшно. І чоловік дозволяє собі рівно стільки, скільки йому дозволяє жінка. Напевно, на роботі він так не поводиться.

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

який жах! Співчуваю, але робіть щось з тим. Тим більше - діти дивляться на поведінку батька і будуть в своїх сімях повторювати.
    А на його думку - чому тоді ви працюєте - це ж чоловічий обовЯзок забезпечувати фінансово... Чи ви маєте все встигати - і робота, і діти, і господарство?

20. cjomcjomka

сильні люди тим і відрізняються, що на роботу не несуть з собою домашні проблеми, а додому не приносять робочих.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1