Мистецтво бути дружиною (3)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

1. Karinos

Karinos New Member

прийшла на форум виговоритися, можливо ддумала в когось є ще така проблема, зрозуміти що я не одна. Тому що інколи здається що я одержима чимось....

2. iragonzales

iragonzales В декреті

3. Karinos

Karinos New Member

я по всякому старалася з чоловіком поговорити, робила так щоб ми кудись разом йшли, була ініціатором, але таке враження що я вже як мінімум 2 роки стукаю в закриті двері. Чоловік ні на які мої прохання кудись сходити поїхати, помогти приготувати вечерю (дуже любить сам готовити стейки) не реагує, каже к вмієш так і роби, а не хочеш готовити не роби нічого. От це би вже і дитині було зрозуміло що рано чи пізно це чимось закінчиться або примиренням і спільною діяльністю або ж він піде до іншої, бо так як він каже коли йому пофіг він жии не зможе, я ж бачу що він все тисне з себе, ну як то кажуть на сильно милим не будеш, а що я - з 2 дітьми малими, одна з яких особлива

4. iragonzales

iragonzales В декреті

Чому?

5. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Бо Ви задовбали вже його своїми претензіями і невдоволеністю.
    Якщо маєте щонайменше бажання налагодити стосунки, то почніть працювати над собою, почніть змінювати себе, свою поведінку. Жінка в сім'ї зазвичай задає настрій. Хепі вайф - хепі лайф. Але є одне але. Не чоловік/діти/батьки/свекри/коханець роблять жінку щасливою. Щасливі люди щасливі тому, що вміють бачити це щастя. В простих речах.
    Ви можете розлучитись. Знайдете коханця, одружитеся, а через років 5-7 все повториться. Тому, що Ви не вмієте будувати стосунки. А така модель поведінки рано чи пізно приводить до такого г...

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. Karinos

Karinos New Member

тому що як він мені сказав, йому пофіг, що я роблю як і з ким. Просто все одно. Ні позитиву ні негативу. А це саме страшніше

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

то не говоріть) лишіть його в спокої..
    подбайте, щоб у вас було трохи більше часу на себе, чи то чоловік буде з малою, чи з родичів хтось чи няня
    а решта прийде в свій час
    --- дописи об"єднано, 4 Лютий 2018 ---
    а багато чоловіків переживають де і з ким їхня вагітна дружина?)) та й навіть невагітна, не всі люди одержимо ревниві

Останнє редагування: 4 Лютий 2018
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Karinos

Karinos New Member

от чого саме найбільше я боюсь це залишитись самій, не думаю що мені в перші місяці після народження дитини буде до гульок чи пошуку роботи

9. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Йой, та визначтеся вже чи що. А то то сама, то боюся. Чи хочете знову ж просто скористатися чоловіком бо в перші місяці страшно самій, а як дитина трохи підросте то вже "гуляй, Вася, в мене робота і гульки"?
    Якщо маєте хоч трошки здорового глузду - лишіть чоловіка в спокої, сходіть до психотерапевта. Як не підійде один - то до іншого. Там допоможуть якраз розібратися з тим що страшно, а що ні і чому. Поки з власною головою не розберетеся - не сверліть даремно чоловікову.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  10. Karinos

Karinos New Member

а ви не думаєте що в такому спокої оли від нього нічого не вимагається-він і пуститься берега во всю

• Смішно Смішно x 1
  11. Kandya

Kandya Well-Known Member

А ви думаєте, що він тримається берега, бо вас боїться? бо ваш отой бздьож слухає? то ви би так хтіли. він тримається лише із двох причин: бо любить вас або не люить, але відчуває відповідальність. але взагалі не через те, шо ви його тримаєте

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  12. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

то точно, і то працювати над собою не ваші манікюри, шугаринги, а реально припиніть їсти свого чоловіка.
    а, в вас думки міняються щохвилини.
    Тепер вже боїтеся самі бути, ще дві сторінки назад казали, що готові розлучатися і для чого він вам здався. А тре було коханця, диско і якусь віртуальну кар"єру.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Sunichka

Sunichka Well-Known Member

Мене протягом останніх 2 днів не відпускає одна думка: "Чому флюорографія та огляд у гінеколога - обов"язково і щорічно, а консультація психіатра - ні?" Супрун написати, чи що.

• Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. Kandya

Kandya Well-Known Member

а я от подумала про це безвідносно до цієї теми. Справді, чому ці два параметри так цікаві державі? чому нас до якщо не псмихіатрів, то хоч джо невропатологів не відсилають? У нас просто під під"їхздом вивішують дільничі гінекологи оголошення, що жінки мають прийти на огляд. Чому чиновники переживають за наше одне місце, а про нашу голову не думають?

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

16. PERIWINKLE

PERIWINKLE Well-Known Member

Не лише думки, але й факти. Спочатку дитина народилась інвалідом, і тому не було можливості відчути радості материнства. Потім вже дитина така не від народження, а в 3,5 роки захворіла і впала в кому. Санта-Барбара. Якщо вже створювати сценарії, і тут всіх закликати до їх обговорення, то треба продумувати всі деталі наперед. Щоб не плутатись у фактах і думках. І інших не плутати.

17. marianast

marianast Well-Known Member

Місяці

18. Багіра

Багіра Well-Known Member

не мішайте горох і полову
    а саме гординю і відчуття власного достоїнства
    от чомусь люди деколи так чудять, щоб якось контролювати свою другу половинку, а аргументи просто дитячі)
    поясню. пиляти, скандалити, напрягати, діставати чоловіка непотрібно.. це все з сценарію гордині, часом дитячості.. діти безпорадні часом перед дорослими і влаштовують істерики щоб добитися свого
    сценарій дорослої людини з нормальним відчуттям достоїнства - це говорити без сорому і страху те що ти відчуваєш, і те що тобі потрібно
    вислухати спокійно іншу сторону. не терпіти образ і принижень, і якщо вони присутні то не продовжувати діалог, перенести його на той час коли емоції вляжуться
    сприймати нормально відмови інших людей (ви ж не любите коли вами командують, інші теж не люблять і хочуть робити те, що їм подобається)
    зосередьтеся більше на своїй самодостатності, робіть сама чи з подругами, те що пропонуєте чоловіку
    спробуйте хоча б тиждень, два... не думаю що за такий період чоловік прям почне чуда витворяти
    якось себе трохи виховуйте.. якщо чоловік пізно прийшов то киньте одну фразу (я реально переживала, що тебе так довго нема) і забороніть собі сказати якесь звинувачення, та навіть лишнє слово, крім цієї фрази, незалежно від реакції чоловіка
    припускаю, що ваш чоловік нормально зреагує на конструктивний діалог, все-таки якось він з людьми працює) а якщо ні - то хай собі випускає свою дитячість, не опускайтесь до того рівня
    це якісь такі елементарні речі, шкода що ви не дозволяєте собі сприйняти інший кут зору

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Karinos

Karinos New Member

ні я такого ніколи не говорила, це догадки форумчан, дитина родилася здоровою через пневмонію в 3.5 міс впала в кому, я б такого ніколи не могла придумати, якщо б в реальності такого не було, яка ж мама буде таку біду кликати на себе

20. Karinos

Karinos New Member

ну ж не у всіх жінок є проблеми у сім*ї, для чого всіх під одну гребінкую. Ну нехай, і що той психотерапевт допоможе, ну була я 4 рази по 500 грн на консультації у психотерапевта,ну і що вона змінить мою сім*ю, мій 3-рідний брат юрист, підсів на наркотики, бо такі колеги попалися, і що тільки жінка не робила, вони в Києві живуть і психоаналітики і терапевти, його водила і сама ходила, а результат - його мама помирає від інфаркту і розвід, а він дільше продовжує балуватися, бо грошей забагато напевно