Мистецтво бути дружиною (3)

Discussion in 'Ти + Він' started by Лідочка, Jan 15, 2008.

1. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

@Женічка Ви мені своєю фразою нагадали мою маму. Вона завжди думає, що інші люди з нею на одній хвилі, і так само сприймають емоційний контекст її речень.Це не так!!! вона так заколупала чоловіка своїми придирками, що він пішов. мій чоловік на те, що ви сказали міг би відповісти й грубіше)))) хочете підтримки - встаньте перед дзеркалом, і скажіть: ой, я й не очікувала, що так швидко прийду в форму після родів. мені чоловік сказав: звичайно, інші по року ходять з животом, а в тебе вже нема. Хоча нема, це умовно. бо я ж то знаю, що як не втягну, то є. Але мені приємно, чоловіку приємно, всі задоволені. А як вказувати на свої недоліки, то що ви виграєте? то як голодному розказувати про смачні страви, а їсти не давати.
    так потихеньку, привчаючи погоджуватися з вашими сильними сторонами, він буде робити компліменти. і це не обовязково слова. Це ж і погляд, і дії.
    ваша ж мета компліменти, а не співчуття на рахунок недоліків. Співчуття майте від подружки, мами, дзеркала)))
    я думаю, тицяння на свої недоліки відбиває в чоловіка захоплення жінкою. А потім і глибші проблеми в стосунках.
    ви заслужили бути коханою, але це ж ге обовязково чути в контексті ваших недоліків. і так, якщо реально думаєте про операцію, то можна обговорювати з чоловіком. а як ні - то виходить просто дурна розмова і акцентування його уваги на недоліках.

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

:girl_yes2:
    У нас в сім'ї від бабці до мами, від мами до мене, а колись і від мене до моєї доні перейде дуже проста, але повчальна історія (заснована на реальних подіях )) )
    Бабця моя дуже смачно готувала. Не посто смачно, а вишукано навіть. Рецепти вдосконалювалися роками. Дідусь гурманом не був, але любив і цінував, як готувала бабця. Якось, накриваючи на стіл, вона похапцем промовилася, що котлети сьогодні лише зі свинини. Ну, не побивалася, звісно, але трохи із жалем висловилась на тему, що не було іншого м'яса. І що ви думаєте? Дідусь котлет не їв. Коли бабця спитала, чому, той відповів:"Ну ти ж сам казала, що сьогодні вони несмачні вийшли :pardon:". Хоча, якби бабця не сказала про той фарш, він би їх їв і точно не відчув би різниці.

Last edited: Nov 13, 2016
    • Подобається Подобається x 16
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  3. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Я як і кожна дівчина/жінка, маю щось, що мені до вподоби, і те, що мені не дуже подобається. Але я себе ставлю завжди так, що я найгарніша і найкраща, але без зверхності. І почуваюсь так суперово)))Хоча був період коли я комплексувала через якісь там дрібниці:blush:. Недавно почула як один мужчина сказав, що дуже залежить від того, як себе жінка ставить. Каже той чувак "Ну от бачу я йде дівчина в якихось дурацьких штанах, але не йде, а прям себе гордо несе, як модель по подіуму. І я собі думаю, класна дівчина і штани певно таки модні:)))."
    А інколи дівчина гарна, стильно одягнена, а йде вся зіщулена, на лиці "вселенська печаль" і всі проблеми розписані по пунктах. Все, тої краси вже ніхто не помічає.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Olenaroman

Olenaroman New Member

Як знайти підхід,щоб переконати чоловіка?В нього є рідна сестра яку він хоче брати за хресну нашої дитини , я йому пояснюю що хресні батьки мають дитину направляти до церви,чогось хорошого навчити і давати приклад.у неї є дитина яку вона не водить до церкви тай сама ніколи не ходила,і відношення до людей в неї зверхнє,до батьків відношення без поваги,її цікавить гульки,тату.для мене це не допустимо,я хочу для дитини кращого , і пропоную з його сторони двойорідну сестру вона хороша, але він навіть не слухає ,бо рідна сестра і все!!!як правильно поступити?

5. Siania

Siania Love Life

Можна взяти двох хресних мам :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Olenaroman

Olenaroman New Member

Потрібна одна)

7. Oleksandrochka

Oleksandrochka Well-Known Member

запропонуйте йому вибрати хресного, а ви хресну. Ну і направду, тільки ви можете знати, яким чином переконати власного чоловіка

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. dimenya

dimenya Member

В моєму випадку двоєрідна сестра, яка є хресною, зовсім не цікавиться своїм похресником. З рідними ситуація повністю протилежна.

9. Retaret

Retaret Well-Known Member

та тут ще питання Вашого чоловіка - чи для нього самого це є цінністю ходити до церкви і взагалі практикувати своє християнство. Якщо Ваш аргумент на нього не діє, то мабуть і для нього це не принципово. Тому важко переконувати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Olenaroman

Olenaroman New Member

--- дописи об"єднано, Dec 3, 2016 ---
    До одруження він так само не ходив до церви,але після він разом зі мною ходить,але якби я не ходила то він би теж не ходив і в нас би не було християнської сім'ї[/QUOTE]

11. Rona

Rona Мама-йожик

@Olenaroman Ви даремно переймаєтесь. Хресні зазвичай лиш на початку цікавляться похресниками, і якщо це не рідна тітка чи дядько, процес згасає. Виховання дитини всерівно на Вас, в тому числі і християнське. Тому не плекайте ілюзій, і сестра, до речі, теж може змінитись. :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 3
  12. Olenaroman

Olenaroman New Member

13. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Є такі ситуації, які вирішуються самі по собі. Якщо не вдасться переконати чоловіка, відпустіть ситуацію і вона вирішиться на краще. Або чоловіка сестра стане хорошою хресною, або відмовиться і ви візьмете іншу)))

14. unnamedkievua

unnamedkievua Скидки и акции http://topdiscount.com.ua

Так найкращі хрестні це колі рідні тобі люди.

15. Montmartre

Montmartre Well-Known Member

Дівчата, хелп! Є в мене муж. Кльовий такий, люблю його і він мене вроді любить)) Стаж 5 років спільного життя. Ну от і останнім часом різні такі ситуації бувають шо я не можу зрозуміти чим він керується в своїй поведінці... Чи то він змучений життям і йому не до мене, чи то вже не любить мене, чи то я забагато хочу, чи то гормони в мене? От не знаю що думати.
    Що мене взлило нещодавно, це я вагітна щось простудилась, погано спала, пів ночі кашляла, а він мені з ранку каже, в нас от корпоратив... чи не могла б я за ним приїхати +- опівночі бо він собі пива хоче випити з друзями, нормально посидіти, так щоб весело було. При тому що машина в нас одна, і в центр треба їхати маршруткою, бо муж поїхав машиною на роботу,і там вже забирати мужа і машину. Таксі дуже дуже дорого, тому на таксі ніхто не надіється, машину тож лишити не можна бо з ранку дітей в садік везти. Ну я йому кажу ну ок приїду( ну як муж просить), діток бабці лишу, і приїду. А в день мені щось погіршало і я думаю, що не дам ради, і так йому кажу. Ну і тут зразу типу обіда, ну добре я нікуда не йду, після роботи до дому прийду бла бла бла. Мені не шкода, кажу, іди. він каже ну добре піду, приїду маршруткою, і типу діти в садок не підуть.
    Короче так він комбінував шоб пива випити, і мені простудженій діток лишити на цілий день)) щоб веселіше було.
    Склалось в мене враженя що про мене він думає в останню чергу... або взагалі не думає.
    Або ще, ну вагітна, всякі там вітамінки треба їсти. Я рідко маю змогу піти на базар. А він мені нічого сам не купить, як скажу шо конкретно то купить а так щоб жінці купити щось якісь вітамінки з власної ініціативи, то ніколи.
    і що скажете дівчата?

16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

нічо не скажу. Сімейно все. Вам трепету хочеться, як у першу вагітність, а він не є вагітним, і бачить ситуацію з іншої сторони - своєї, чоловічої.
    Все просто до банальності, щось хочете отримати -- кажіть. як почуваєтесь-- кажіть, лиш без перебільшень і спекуляції. Не очікуйте, що 5 років сімейного життя зробили з нього телепата. Він не читає ваші думки, навіть якщо ви цього дуже хочете...
    Я он недавно кинула в сердитості фразу--"чому я маю всім готувати сніданок...а мені ніхто не зробить!!!"....готувати сніданки я люблю. і не люблю як хтось робить то замість мене, колись давно чоловікові поползновєнія присікла...бо я широка господиня:girl_crazy:.... Результат -- наступного ранку мене чекав чай, міцнющий!! і булка в палець намазана маслом+палець завтовшки меду:girl_feminist:... я чуть не векнула від одного вигляду її . Я ніц крім порядної кількості води не можу всебе влити зранку...
    Але чемненько подякувала і сказала, що з*їм її троха пізніше...:girl_haha:
    Тому таки тре говорити все без викрутасів і мовних алегорій, бо можна отримати не зовсім бажаний результат.:girl_yes::girl_yes2:

• Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Смішно Смішно x 1
  17. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

@Montmartre ,гормони)
    Нічого страшного і незвичайного у описаних ситуаціях я не бачу. Стандартний чоловічий егоїзм+інфантилізм+невміння читати ваші думки))

• Подобається Подобається x 3
  18. happy story

happy story Well-Known Member

Йой, стандартна ситуація. Можу вам порадити лише включити здоровий єгоїзм. Хто подумає про нас коханих крім нас самих. Озвучуйте все чого потребуєте від чоловіка. І не робіть чогось , що вам не хочеться. Ви зараз в особливо прекрасному стані і мусите дбати про себе .

• Подобається Подобається x 2
  19. Montmartre

Montmartre Well-Known Member

ой, як хочеться, дуже!! і щоб "пилінкі здуваав"! а він мені простудженій каже о півночі в центр їхати, не заставляє правда, але як його мозг таке навіть міг подумати?

от прочитала Ваш допис і легше стало)) Ви прямо чіткий діагноз поставили, все по поличках розклали!

дякую за чудову пораду! інколи думаю що як я свій егоїзм включу на максимум то мій чоловік замучиться виконувати мої бажання, йому прийдеться покинути роботу і тільки сидіти поряд))

• Подобається Подобається x 1
  20. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Ось тут якраз головне - не перегнути). Я з роками навчилась. Говорю про те, що хочу, але в межах можливого). І питання про пиво і друзів: зрозуміло, що йому теж чогось хочеться, і він має на то право, але це не мусить бути вашою ціною. Тобто, йди гуляй, але добирайся як хочеш і завтра дітей у садок доправляй як хочеш. Бо я хвора і вагітна, а не тому, що я вредна). Говорити - то найкраща порада). Говорити, що купити, що робити, що говорити))).

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1