Мистецтво бути дружиною (3)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Вставлю 5 копійок.

Мужиків завжди мало, он і зараз у світі жінок більше ніж чоловіків, здається в двічі. Я просто думаю, що то повєдзонко неправильно розуміють. Послух чи раз вийшла заміж терпи, то не означає бути рабинею. На мою думку, і так як мене вчила моя бабця, то означає прийняти його таким який є.
    Це дуже важко, особливо тепер, коли ми самі все можемо і вимагаємо від чоловіків не лишень зірку з неба, а й кусочок іншої галактики. Дуже важко любити іншу особу і приймати її зі всіма негативами. Он тільки наші несприймання іншого йдуть від нашого побитого внутрішнього дитяти. В дуже багатьох випадках якщо полюбити і прикоськати то дитя, то й з чоловіком взаємовідносини вийдуть на інший рівень. Все ж двоє дорослих людей. А он полікувати відносини вдається не всім, бо не всі готові подивитись правді в очі.

Тому, я кажу, що терпіти можна якщо це свідомий вибір дорослої людини. Хоча онте "терпіти" зі сторони може виглядати як жахи нашого міста, а для людей в середині це зовсім щось інше.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Аналогічно. Цікаві статті у нього.

• Подобається Подобається x 1
  3. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

це треба в шапку додати!

4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

• Інформативно Інформативно x 1
  5. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Якесь неприємне враження в мене склалося від цієї статті. Відчуття, ніби жінка винна у будь-яких негараздах, бо вона не так любить, не так, на думку психолога, поводиться, не те говорить та ін. Якась людина другого сорту виходить.

6. Irina Serova

Irina Serova Active Member

Щось у мене ця цікава стаття не відкривається...

7. padesnig

padesnig Well-Known Member

8. Demetra

Demetra Well-Known Member

9. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Це абсолютно чоловічий погляд на жіночі дії :girl_yes2:

10. Retaret

Retaret Well-Known Member

а я нині теж запропоную статтю, дуже люблю цю авторку 8 способів зміцнити подружні стосунки » Рух Світло-Життя Домашня Церква - сайт для християнських родин
    може комусь як і мені допоможе освіжити в голові те, що ніби і знаєш, але до втілення на практиці так часто не доходить....

• Зе бест! Зе бест! x 6
    • Подобається Подобається x 4
  11. irkazijka

irkazijka Well-Known Member

Тяжка то праця бути дружиною. Життя то така річ різне буває. А хочеться ще бути мудрою дружиною.

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

А я знову сюди з темою компліментів.
    Ситуація. Приймаю я душ. Роман з малою товчуться біля мене. Напроти мене велике дзеркало. Та й потягнув мене хтось за язик говоритм про мої груди. До слова, то мій комплекс. Особливості будови моїх грудей перетворили іх в чорт зна що. Вибачте за слово. Я трохи комплексую. Чоловік в курсі. Діалог.
    Я:" Дивилась я фото пластичних хірургів. В моєму випадку десь тисяч 8 доларів потрібно(сміючись), коли мені даш? Хоча, не знаю, чи я наважмлась б на таку кромсанину мого тіла".
    Чекаю на реакцію. Будь яку. Але чекаю. Мовчок. Нема реакції. Відчуваю себе, як риба об лід. І тут видаю :)
    Я:" Хоча, думаю, якби я комусь сподобалась, то він би не зважав на вигляд моїх грудей".
    Геніальна відповідь мужа. Піднімає голову і каже:"
    Муж:" Ти думаєш?"
    Тут має бути смайл отого падаючого хом'яка.

А щойно. Дивлюсь на своє фото. Якийсь ракурс такий тупий. Та й кажу, що невже моє лице таке товсте. Муж:" Та є трохи". І це при тому, що за останніх пів року я скинула коло 15 кг.

Не знаю, як навчитись відмежовуватись від того. А ще свариться зі мною, що він насправді робить мені компліменти. Просто я їх не чую. Так і до комплексів нереальних дорости можна.
    Фух. Виговорилась. Дякую.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

мені здається не варто чоловіку такі питання задавати, якщо не готові почути відповідь)) Бо я постійно своєму жаліюсь, що живіт ніяк не худне, він завжди каже як є - та, животик такий, наче там хтось живе. Але при цьому я знаю, що він любить такі мої форми. Хоч може і сказати, що я трохи поправилась.
    До речі про груди, я так собі думала, що я б колись наважилась на пластику, якщо геть зле буде, не бачу в тому нічого поганого.

• Подобається Подобається x 3
  14. nibysh

@Женічка, зі сторони чоловічої голови , то виглядає
    - упять та дибільна тема. ну Окі, яке питання така і відповідь.
    №2
    а була ситуація, коли він вас пробував переконати в зворотньому, а ви вперто доказували, що --""я товста..іт.д." і очікували, щоб він вас переконував ще і ще?
    якщо так, то його слова логічні, якщо ні, то він просто вибирає найлегший шлях.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Siania

Siania Love Life

НІКОЛИ не вказуйте чоловіку про свої мінуси! Він їх навіть не бачить, але дякуючи Вам - так. Поговоріть про своє "товсте" лице з коліжанкою, мамою, ну і тим більше груди! Хваліть себе, шукайте достоїнства. Не робить чоловік компліменти - робіть собі їх самі :) Не очікуючи від нього нічогісінько, от просто змиріться з тим, що він ніколи не скаже Вам комплімент.

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Женічка

Женічка Well-Known Member

Може, й неварто. Але я на етапі такому, коли хочеш добитись хоть якоїсь реакції. То як діти, котрі не отримують батьківської уваги.
    Я теж не маю нічого проти пластики. Але в моєму випадку, то вже курси кройки і шиття будуть. Тому не впевнена, чи наважилась би.

17. nibysh

навчіть дітисьок робити компліменти...он я вже не знаю де від тих синочкових компліментів дітись... бо вже вчора ввечері мої піжамні штани :girl_crazy: були---"майже надзвичайні, і горошки на них чудові-пречудові" :girl_haha:

• Подобається x 8
    • мімімі x 4
    • Зе бест! x 3
    • Смішно x 2
    • Оптимістично x 1
  18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Та ну. Можливо, не всі але бачать і розуміють але відношення до тих "недоліків" у кожного своє. Я б, чесно, не наривалась, знаючи чи допускаючи чоловіка таку (не таку, як би мені хотілось) відповідь.
    Та я не порадник в тому питанні мабуть, бо навпаки не вмію приймати компліменти, що також створює ситуації не конче нормальні.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

19. happy story

happy story Well-Known Member

Я на думку чоловіка забила давно і компліментів не чекаю. Коли я важила 53 кг мала животик після пологовий він казав що в мене живіт великий. Мені самій мій живіт не подобався , підкачала ну ніби похвалив. Потім не спеціально,просто так склалось схудла до 47. То муж видав фразу,що я дуже худа. Я посміялась і зробила висновок, що в питанні оцінювання власної зовнішності я покладаюсь лише на дзеркало.

20. happy story

happy story Well-Known Member

Я на думку чоловіка забила давно і компліментів не чекаю. Коли я важила 53 кг мала животик після пологовий він казав що в мене живіт великий. Мені самій мій живіт не подобався , підкачала ну ніби похвалив. Потім не спеціально,просто так склалось схудла до 47. То муж видав фразу,що я дуже худа. Я посміялась і зробила висновок, що в питанні оцінювання власної зовнішності я покладаюсь лише на дзеркало.