Мистецтво бути дружиною (3)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я вже разів 5 сильно змінювала колір волосся. Чоловік тільки раз сказав, що не пасує, то я до нього прислухалась. Але якби мені страшно подобалося і я була тільки з тим кольором щаслива, то не змінила би. Так і з бородою - ну хоче чоловік експериментів - то хай краще з бородою :)

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

от я колись мамі казала, що бороду і вуса не сприймаю, мама купу діагнозів мені поставила :) перекоси, неприродність, викривленість сприйняття тощо.

приміром, волосся на тілі жінок - це теж природно. Але мені подобається без нього
    я ж не ноги голити прошу чоловіка :)

• Подобається Подобається x 2
  3. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Можна я ще "зі своєї колокольні". Так дійсно є що одяг дуже корелюється з думками і процесами в голові. Особливо якісь такі різкі зміни стилю мене особисто б насторожили конкретно і я б копала глибше. Яскраві футболки, модні тренди...
    @Vitusja можливо дійсно яка криза і хоче відчувати себе "вічномолодим"? можливо колись у свій час в підлітковому віці не "надуркував" (батьки строгі були і не дозволяли носити чи ще щось, а тепер вирішив наздогнати), чи ще сотня причин. Я б шукала причину а не боролася з наслідками. Єслі шо, то я не проти змін всяких різних і стилю в тому числі, а дуже навіть "за" але завжди є якась межа доцільності чи що. :)

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  4. Rona

Rona Мама-йожик

То можна сходити у відповідну перукарню, де майстер то озвучить, раз з уст дружини не чується. Дружина - не авторитет в тому питанні для чоловіка, напр. Або вона то каже таким тоном і виразом обличчя, що хочеться побігти до унітазу і більше на неї не дивитись, або відповісти: "сама дура")))
    --- дописи об"єднано, 15 Липень 2016 ---
    @Akina Згодна цілком і повністю. І думаю, що пильна жінка завжди в курсі, що робиться з чоловіком. Саме тому, на мою думку, з багатьох причин, важлива підтримка

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

:girl_haha::good::good:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну не факт, не факт, чи не наслідок це "моди"
    без перебільшень і гормональних перегибів, в якихось місцях норма
    і воно ж було сексуальним, колись)
    може б у час коли цього ніхто не робив тобі і в голову не прийшло видаляти;)
    наприклад зараз деяким дівчатам дуже хочеться вибрити півголови...

7. cjomcjomka

однозначно, мода і мас-культура, ми ж соціальні істоти.
    Для мене мода - це така пропозиція: дивись, отаке є. Хочеш - пробуєш. Сподобалось - береш на озброєння. не сподобалось - йди собі далі по своє
    мені дуже подобається. Особливо якщо не налисо і якщо форма волосся на другій половині голови добре підібрана.

8. Vitusja

Vitusja Well-Known Member

пробувала, не пройшов варіант.
    от і я про те ж, думаю просто чоловік хоче виділитись з сірої маси, але трохи переборщив
    і як то не надовго, рік уже прочекала, скільки ще
    просто в точку, минулого літа проколов ще язик, але я сказала що якщо хоче цілуватися, то мусить зняти, бо то ух бридко.

9. Rona

Rona Мама-йожик

Тільки не ображайтесь. Думаю, він таким чином хоче привернути до себе увагу. Значить її бракує. То лише моя думка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  10. Багіра

Багіра Well-Known Member

то направте його
    покажіть ультрамодні але стильні речі, які краще підходять
    борода і системні блоки часто йдуть поруч)))
    а жінки часом не такі? дуже часто теж навидумують над собою непонятно що і перша красуня на селі)
    часом і без бороди так буває
    ну а що дає цей вигляд знову ж таки? та хай би виглядав собі старше.. то ж не жінка) (ІМХО)
    я от завжди і всюди кажу, що треба дивитися глибше, ширше, обєктивніше, якщо є бажання виглядати молодше, то краще рухатися в цьому напрямку)))

11. cjomcjomka

я звикла, що ми виглядаємо однолітками - я трохи старше свого віку, він - суттєво молодше від "паспортного"

• мімімі мімімі x 1
  12. Багіра

Багіра Well-Known Member

охохо, та він у вас експериментатор ще той)))
    не памятаю як виглядає чоловік, але ти молодше виглядаєш свого віку))) ну принаймі спірне питання для оточуючих
    але мала на увазі що не проблема якби виглядав старше, не найважливіше (обєктивно, хіба в когось з пари чи обох є дуже тяга до моложавості, чи вже якісь кризи)

Останнє редагування: 15 Липень 2016
  13. cjomcjomka

:)
    цілуватись з пірсингом - це окрема тема, але мені вже реально цікаво, який то мусить бути стиль в дорослого чоловіка, щоб проколоти язика?
    Справді, дуже різкі зміни...

14. Багіра

Багіра Well-Known Member

ну значить дійсно параноя)
    але всерівно краще бути командою
    проколов, попробував, не пішло) ще може запитайте його, щоб він вам запропонує з ультрамодного)
    може з10 пропозицій вам одна підійде і вже ще частина його невикористаної енергії витратиться)
    ну і взагалі відволічіть його на якусь цікаву занятість

15. Vitusja

не інакше як поголити пів-голови, навіть питати боюся
    стиль сорокарічного світлофора з бородою
    Я вже намагалась пояснити, що мою увагу він приверне якщо збриє бороду і перестане надміру молодитися. В нас в селі колись була така вчителька, вже глибоко пенсійного віку, от вона реально збривала брови, і поті малювала нові, і такі круги на щоках румянами чи помадою мабуть малювала.
    Я не проти того щоб прагнути виглядати молодше, головне не впадати в дитинство, і не забувати скільки тобі насправді.
    І ще переконана, що не головне зовнішнє омолодження, головне бути молодим в душі, і тоді зміни не забаряться.

16. cjomcjomka

я за те, щоб бути собою. І не причіпляти чи не "відрізати" від себе важливі речі
    Особливо для чоловіка бути собою - це дуже важливо, на мою думку.

• мімімі мімімі x 1
  17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@Vitusja якраз про "вуса-бороди" і зачіски та справи з тим в парі йдеться в відео одної блогерші з Франції)) Подивіться, може бути корисним :girl_yes2:

• Корисно Корисно x 1
  18. Rona

Rona Мама-йожик

@Vitusja може то ще з війною зв'язано? Знаєте, страх смерті то сильна штука і хочеться пожити своє життя, а не так як комусь подобається. Ну або банально у вас різні смаки стали.
    Ось дядьки два: одному 45, другому 40, то занадто, на Вашу думку?

19. Vitusja

Ні, не бачу абсолютно нічого не занадто. я вже писала, я не проти кольорових акцентів. І стрижка в мого чоловіка схожа як у другого.
    Так, я дійсно багато в чому з нею погоджуюсь. Особливо в тому, що я б ніколи не познайомилась з чоловіком з бородою. Ми познайомились по інтернету. Фоток не бачили, до знайомства. І він прийшов, у порватих джинсах, сережкою у вусі, і волоссям трохи коротшим за моє. Але якщо бі він прийшов з бородою, я б навіть не підійшла. За девять років спільного життя я жодного разу не дорікнула йому ні сережкою, ні волоссям (то для мене не проблема). Зачіску він змінив зі своєї ініціативи, я не проти.
    Я ще просто поки що не знайшла, що я можу таке змінити, щоб він міг побачити, як то добре.

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А може замічали, на що він зазвичай у жінок звертає увагу? . Наприклад, колись ваше волосся хвалив, чи там якийсь стиль одягу або макіяж йому подобався? Якщо згадаєте, то зможете таким його "вразити". Я за те, що якщо хтось в парі "креативить", то інший теж хай не відстає :d23: