Мистецтво бути дружиною (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (2)

Звичайно що перебільшили і перекрутили.
    Малось на увазі, що на таке "прохання" не відгаркнувся чи ще щось в тому плані. Ну бо як на мене, зі сторони Бренди то було далеко не прохання, а просто поставила перед фактом, що от так і так, тепер так буде завжди. Я б точно свому мужу шось сказанула, якби таке почула. Думаю, якби вона сказала, щось типу, ой як смачно і приємно що ти мені приготував фреш, не забув, що я люблю його пити вранці, дуже тобі дякую коханий, тепер мені гарний настрій на весь день забезпечений, завдяки тобі. Думаю, ранковий фреш щодня - забезпечений:)
    Невже комусь приємно, коли йому як собаці, команди віддають? Питання риторичне....

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:06 ----------

+100 за те, що не "відгавкнувся" і не розпочав сварку. А просто промовчав і дав час жінці подумати, що може їй варто змінити тон?:girl_nea:
    А "послав" - то образно, не треба сприймати все так буквально.

2. AilataN

AilataN жива

Взагалі то поставили +100 за те що промовчав ;)

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

А дати дитину таткові, пояснивши, що маєш купу роботи, ніц не встигла, бо під час його відсутності займалась тільки дитиною?;)

Не знаю мудра я, чи дурна))), але тільки чоловік з роботи приходить, поїв і з дітками гуляти. Я вже так по часу підлаштовую, щоб Анрійка нагодувати добре приблизно на той час. Тоді дитятко у візочок, чоловік з ним на двір, старшого забирає з садочку- і прогулянка. І я нічого окремо не говорила, не просила, просто якось так пішло від самого початку народження другої дитини. Тому я і полюбляю цю фразу "як постелиш, так виспишся".
    Ну, і так само у вечір, я малого тільки погудую і муж забирає його собі на живіт і малий там балдіє. За той час у мене є можливість попрацювати, чи щось своє зробити.
    Маю на увазі, що чоловіка треба залучати не прозьбами, чи криками, а просто запустити таку тактику від самого початку. Тобто тактику, яка є найбільш зручна.
    Ти таки певно, Наталю, щось упустила від самого початку народження малої, тому воно відразу пішло не так як треба. А тепер просто замучилась і тому отаке почалося...

---------- Додано в 10:26 ---------- Попередній допис був написаний в 10:22 ----------

+10000
    Я як свого похвалила за те, що посмажив картоплю у вечері, то він після того щовечора смажив картоплю. Вже вона ні мені, ні йому не лізла:girl_crazy: Потім ледво спинила))))
    Таке саме стосується багато чого. Воно діє безвідмовно.

4. Dominika

Dominika Well-Known Member

Воно діє безвідмовно щодо речей, які чоловікам подобається робити. А якщо не подобається, то жодна похвала не врятує. Це стосується і жінок. От не люблю я займатись рукоділлям. Може б один раз щось і "зрукодільничала"... І як би мене чоловік не хвалив які я йому гарні шкарпетки звязала, ініціативу дуже вже проявляти на другий раз не буду. Хіба щось екстренне...

5. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, так, але, як вже писали, мотивації ніхто не відміняв.;)

Тому я кажу, тут дуже важлива тактика жінки, правильна мотивація і т.п.

Ну, і не може чоловіку не подобатися абсолютно нічого, що пов"язано з домом, жінкою, дитиною, бо тоді виходить що до сім"ї в цілому йому він байдужий, то тут навіть нема про що говорити.

6. Nyashka

Nyashka Well-Known Member

добре пристроївся. Хоч посуд миє ?)))

7. Лідочка

8. Furore

Furore New Member

Для чого домальовувати (чи скрашувати ;-) те, чого не було:
    Подумала про "прикрашання" і, власне, щойно зауважила, адже дуже багато хто в цій темі тим і займається, що "прикрашає"... Якесь таке собі "Мистецтво прикрашання сімейного життя"... Сумно... (((

9. Лідочка

10. Brenda

Brenda Member

Лідочко, дівчата, ну по- перше, я вже поставила крапку в цьому обговоренні і попросила його завершити, але бачу вам сподобалось обмивати кісточки, ну менше з тим:) по- друге, на рахунок " я сказала, що буду давати миску з фруктами кожен ранок ітд",- то було написано образно. Звичайно, що я САМЕ ТАКИМИ словами не казала. Я подякувала за фреш, який він зробив, поцілувала і сказала, що я б хотіла кожен ранок пити фреш і для того я буду йому давати миску з фруктами зранку. На жаль, написане на форумі не передає тону розмови чи інтонаціі, тому якщо щось написане не так як має бути, воно сприймається двояко. А на рахунок "+ 100 , що не дав в морду, що не послав, тощо", от тут мені з чоловіком повезло, він ніколи на мене не підвищує голос, ніколи не посилає і не обзиває, і в морду тим більше не дає. За те я його і кохаю, за його доброту, розуміння, вміння промовчати. Зі мною не дуже легко в тому житті, але він з таких, які конфлікти не провокують, не роздувають - саме тому ми і разом, бо ми в цьому плані доповнюєм одне одного і не тільки в цьому плані. Я його кохаю і саме тому винесла на обговорення деякі нюанси в побуті, бо хотілось погляду зі сторони, підказок зі сторони та допомоги, як мені розрішити ці проблеми, адже якщо б мені було все- одно, я б нічого не казала нікому і далі продовжувала в цьому ж дусі, варилася б далі в тих побутових сварках і проблемах, можливо, наші відносини зайшли б в глухий кут. Але завдяки декільком форумлянкам, які мені дали багато цінних порад, у нас поки ттт все ок, не жаліюсь на разі, надіюсь, що більше мені не прийдеться піднімати цю тему на обговорення. Дякую всім.

11. Nyashka

Як відповідають у таких сутацуіях на форумі - "раз написали, маєте бути готові до того, що люди почнуть питати не зовсім про те, що ви хотіли б і будуть робити свої висновки".

Якщо хотіли почути, що ви молодець і добре зробили - ну принаймі я так не вважаю. "як постелиш..." Проігнорувати з вашого боку не було б тут добрим, звичайно, але воно все одно вас колись дістане... ви просто замовчали те, що вам не сподобалося. І заспокоюєте себе тим, що все спокійно.

12. Rostok

Rostok Well-Known Member

бачу дівчата чітко розділились на два табори))) Чужа сім'я - це темний (дрімучий) ліс, тому об'єктивно оцінювати ситуацію навряд чи можливо реально

13. Brenda

Brenda Member

14. Nyashka

може, ситуація не повна. Бо банки ж в вас тепер є. Може, нагодували, поцілували і попросили ситого-слухнянного дістати їх ще раз :)

А мого не можна просити зробити більши 2х речей. Можу сказати "помий тарілки, наріж моркву, почисть цибулю" - щось одне забуде. Ну і ініціативи нема, звістно. Тому прошу по 1 речі зробити :D

ой, амаретто як шкідливий котик затерла за собою допис?

Останнє редагування: 2 Вересень 2013
  15. Margarett

Margarett Well-Known Member

Дівчата немає ідеальних сімей. Це такі зачовгані слова, але лише вони мають значення, бо що одному хорошо, то ін. плохо. До чого тут просити чи хитрувати. Є різні пари з різним відношенням один до одного (до розподілу обов"язків). У одного хитрощі проходять, іншого треба ласкаво попросити, ще на одного треба гримнути - бо тільки так йому доходить. Та й ми жінки теж зі своїми мухами всі, що там говорити. Бог знає кого з ким спарувати.
    Знаєте є така стара притча. Я її дуже люблю. "Йшов І.Христос з учнями через поле і побачив дівчину, котра жала пшеницю. Коли вона взріла Господа, то кинула все, прибігла, пригостила тим, що мала, обійшлась як найкраще. Святі вирушили далі, а дівчина не перепочивши почала працювати на полі. За якийсь час І.Х. підійшов до галявини там під грушкою лежав порубок з відкритим ротом. Він навіть не встав, щоб привітатись. І.Х. спитав його, чого ти лежиш так ? Він відповів, що йому ліньки трясти дерево, щоб отримати фрукт. І він чекає поки той не впаде йому у рот. На тому група вирушила далі. І хтось з учнів І.Х. по-дорозі спитав, Б., а яку ти долю даси тій робітній дівчині (вона така гарна і працьовита), вона заслуговує на добре ?І.Х. відповів, що той під-грушкою, то її доля. А учні спитали, чому? Вона не заслуговує на такого. А Г. сказав, а як я його спарую з такою ж як він - то він пропаде. А дівчина та не дасть йому пропасти.".
    Моя бабуся розповідала мені це завжди. І я до того, що все від Бога і він знає кому з ким буде краще. А те, що треба навчитись співіснувати разом - це норма. І шляхи для всіх різні. Головне як на мене - почуття. Бо як би не розумілись часом, останні можуть зхгладити любий конфлікт.
    П.С. І посваритись часамb теж корисно. Є над чим подумати і за ким скучитись. Для обидвох.

16. Лідочка

17. Furore

Furore New Member

18. Orman

Orman Модератор-бомба

те що ви їх не знаєте (читайте - не помічаєте), не значить, що їх нема.

19. Margarett

Margarett Well-Known Member

Це ваша думка, а не моя. Я не заперечую будь-яких тверджень в т.ч. і ваших. І бачу так як бачу. Ви ж теж не знаєте, що я бачу, чи на що звертаю увагу. Ніби так як я не знаю ідеальних сімей.
    Еге ж.
    Лише рахую, що гладко ніколи не буває, але є різні шляхи до вирішення. Тому правил (чи треба саме так) не може бути. От і все. Не перекручуйте.

20. Orman

Orman Модератор-бомба

Статус теми:
Закрита.