Мистецтво бути дружиною (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (2)

Подума і пойняла, що таки да- ДП перетворюється на "рожевий форум". Ну принаймі деякі темки. Мені особисто жаль. Бо в цікавій дискусії багато для себе корисного черпаю.

2. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

І що ви вкладаєте в поняття рожевий форум?

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

---------- Додано в 07:52 ---------- Попередній допис був написаний в 07:45 ----------

Тема стала нецікава і ні про що, кожен щось намагається поперед іншого доказати іншим як то треба жити, а насправді тему стало неможливо читати...

4. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

5. Sera

Ой ну і розсмішили ви мене). Дякую)!
    Ну кому як).
    Хтось заваджає піти з неї))?
    Якщо мені щось стає нецікавим- то я йду. Тихенько так, не кричачи на пів світу про то все.
    А цим ви що хотіли показати?

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

давайте без натяків, буду тут поки захочу, піду, теж коли захочу. Я не кричу на півсвіту і не намагаюся тут повиламуватися чи паказать сєбя, просто вже таке в тій темі робиться, що неможливо не висловити свою думку щодо того всього...

показати? нічого, просто вважаю , що таке звертання є некультурним.. До мене так звернулися лише раз в житті-в маршрутці зачуханий водій....

7. Sera

Це коли все так добре, прикольно, усі пусі і прошу пана перепрошую. Коли на запитання йде не пряма відповідь, а роздуми маленьких дівчаток. Ви таке не зустрічали в мережі?

Ну і так для цікавості спитаю- чому в темах ГВ, СС і іже с німі на всякі бздури зразу йде адекватна відповідь. І це більшістю сприймається нормально. А тут- та ви шо? Та як так можна?
    Більшість відповідей йде з власного досвіду. У когось він малий, у когось великий, у когось позитивний, у когось- не дуже. Це форум. Всі різні.

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ----------

Пишу щиро- не варта переносити свій негативний досвід на всіх.

8. Virchuk

дуже влучно, не могла підібрати саме цих слів.

ги, а мене це так вранці розбудило ;)) Вирішила протестувати новий смартфон (на жаль чоловіка, а не свій) вранці, не встаючи з ліжка зайшла на ДП, а там мене вже жіночкою назвали. Не маю нічого проти цього слова, але воно в мене асоціюється з якимось розборками між бабами на базарі:) Відповідати не стала, кава в ліжко все таки краще аніж розборки на ДП в темі, яка власне мала би вчити протилежного ;)

ні) але не бачу тут нічого поганого. Ввічливість - це теж добре. Бачу як люди спілкуються в ЖЖ - жуть, і рада що тут можна прочитати культурні відгуки:)

9. Sera

---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 11:01 ----------

Оо. Значить я таки не одна, кому потрібна оця романтика).

10. Virchuk

ок:)

певно що так:)
    Але правильно дівчата пишуть, ще на тій каві світ клином не зійшовся.
    Ну і для тих хто не можу добитись кави в ліжко від чоловіка - принесіть якось йому самі кавусю в ліжко, а раптом на наступний раз і він так зробить ;)

11. analastanka

analastanka тень на стене

Щось мені здається, що на наступний раз він буде ту каву в ліжко вже чекати і дуже образиться, якщо ви її не принесете)

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

від чоловіка залежить, та і ніхто не заважає сказати - наступних вихідних твоя черга ;) а в мене біда - кави не п'ю, в ліжку їжу та напої вживати не люблю. Шо дєлать?

13. Sera

Придумайте якусь власну фішку).
    Я от теж кави не пью. В ліжку теж пити не лю. Маю інші романтичні знаки уваги.

---------- Додано в 11:34 ---------- Попередній допис був написаний в 11:33 ----------

14. analastanka

Так власне що - чоловіки таких натяків не розуміють, їм требя прямо говорити. Бо як не сказати, то він вирішить, що це ви вирішили його кавою тішити зранку від великої любові :) і наступних вихідних буде очікувати каву від вас знову)

15. Neverland

Neverland Well-Known Member

Мене сьогодні дуже здивувала одна моя знайома. Мій чоловік запропонував її чоловіку поїхати вдвох в гори. А вона не хоче свого пускати, ще і шкандаль влаштувала, що мовляв куди зібрався, з жінкою сиди. І аж очі як п"ять копійок зробила, коли взнала, що я чоловіка спокійно навіть самого десь пускаю. От я дійсно не розумію, це нормально, отак тримати чоловіка і ніде не пускати? Звідки ті ноги ростуть. Бо я завжди спокійно сприймала бажання іншого робити щось своє. А тут банально в гори з другом не пустити.

16. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

а ви знаєте все що між ними діється? Може вона чоловіка і так не бачить цілими днями, а вихідні - єдина нагода побути разом. Або в неї були інші плани, або вона б теж хотіла в гори, а не так що вона вдома, а чоловік поїхав... та багато варіантів, ви всього не знаєте, то чому одразу дивуєтесь?
    Гарний приклад того що кожен судить по собі - от вам вдома чоловіка забагато, ви тішитесь коли він робить щось своє, а в інших може бути все зовсім інакше, але ви то сприймаєте через власну точку зору

17. Virchuk

вам здається чи ви знаєте напевно?
    ІМХО, але коли я роблю чоловіку щось приємне, у нього виникає бажання зробити щось приємне мені також. Хороші звички теж заразні, просто не так швидко прививаються як погані (якщо крикнути на чоловіка раз, то він швидко навчиться кричати у відповідь, а от навчити цінувати щось не так легко, але можливо).

так точно:) Як не доходить без слів, то можна і сказати, попросити :)

18. analastanka

Нащо перепитувати? Написала ж:

19. Neverland

Neverland Well-Known Member

Частково так, але навіть абстрагуючись від себе я всеодно не розумію. В нас з чоловіком був період коли він працював по 6-7 днів на тиждень, я його не бачила, але я всеодно не робила проблеми з того, щоб він десь сам поїхав.

Що між ними діється не знаю, але бачу по людині, що вона просто не хоче пускати. Не хоче "бо так". Тут і визріває в мене питання чому. Боїться що зрадить? Так зрадити можна і не поїхавши. Мені от дійсно цікаво чому так буває, що хтось категорично не хоче іншу половинку відпустити кудись саму.

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

з недовіри.. Судячи з Ваших дописів, я розумію що Ви справді безмежно довіряєте Вашому чоловіку.. Я наразі так би не могла.. Не знаю чи влаштувала би я шкандаль своєму чоловіку (скорше би спокійно висловила своє незадоволення), бо робота в нього така, що може подзвонити і сказати "Я додому прийду за кілька днів, бо їду в .. (якесь там місто України). Виїжджаю вже". Приходить на 5 хв додому, збирає речі і їде. Такі спонтанні поїздки бувають рідко (але кілька разів в рік бувають), зазвичай він заздалегідь мене попереджує і їде на 1-2 дні.. Зате потім має 1-2 дні відпочинку..

Але то я знаю що він їде по роботі.. Нікуди не дінешся.. А от так добровільно - не знаю чи б відпускала далеко і надовго.. Взагалі, Ваш досвід в питанні відпускання чоловіка для мене дуже розширює межі допустимого.. Як і досвід інших дівчат в інших питаннях.. Бо були для мене речі - ну просто неприйнятні, я не уявляла що жінка при таких обставинах може відчувати себе щасливою, але раз такі є, значить в мене погана уява ))) вузькі рамки і т.д... чи хочу їх розширювати - не знаю.. але тепер знаю що їх можна розширювати ))..

хоча тут теж правильно дівчата сказали - може та жінка мало чоловіка бачить і хоче вільний час разом з ним провести.. якщо в них є мала дитина - може втомлюється і хоче залишити дитину на чоловіка, а сама відпочити..

але взагалі - я більше за спільні поїздки..

а рожевий/білий/чорний/зелений/пухнастий/колючий форум - та будь-який.. мені тут цікаво поки не починаються офтопи зі зясування стосунків.. і подобається, незважаючи на те, що мою думку часто критикують..

Статус теми:
Закрита.