Мистецтво бути дружиною (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Amilada

Amilada Well-Known Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (2)

http://en.wikipedia.org/wiki/Instruction_and_Advice_for_the_Young_Bride -старинный, винтажный фейк. Перевод ниже.

2. Женічка

Женічка Well-Known Member

Що ж з нами, жiнками, зробила та емансипацiя за якихось сто з хвостиком рокiв. :) чого ж далi чекати? :)

3. Roxie

Roxie Галицька панянка

... і змінилось уявлення про інтимні стосунки та мудру жінку ))))

4. Mammy

Mammy Well-Known Member

Так ось чому у жiнок "голова болить" :girl_blum: Якщо чесно, я в шоцi, навiть уявити такого не могла) )

5. AilataN

AilataN жива

а хіба це не гумор?
    чи то тільки мені видається жартом? :)

6. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Тут ключове слово
    Доля правди є, але дуже перебільшено:girl_wink:

7. Mammy

Mammy Well-Known Member

Упс...:girl_haha::girl_blush2: така я уважна..

8. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я щось не знаю, чи поступатись легко і з задоволенням - це називається "поступатись". Це більше схоже на "хочу морозива полуничного, чи бананового"...."лаааадно, з"їм бананове", а не на "люблю морозиво, чи готова я відмовитись від нього, бо це дратує мужа"..."йолки-палки як люблю морозиво...але мужа більше". Це так дуже згрубша :).

Особисто мені нелегко часом поступатись і дратує троха, і коти там пошкрябують. Але поступаюсь тим, без чого таки можу обійтись. І я не чекаю похвал чи подяк, зате помічаю такі ж поступки з боку чоловіка- хай через "не подобається, не хочу", але він часом робить дивовижні речі - заради наших стосунків, заради моєї приємності. Якщо такі речі є симетричними, то це вроді непогано?

Взагалі всі ці обговорення правильні рівно до кожної конкретної ситуації. Теорія теорією, а кожна реальна "поступка" зважується індивідуально.

9. Roxie

Roxie Галицька панянка

Однозначно.. і ясне діло, яким би ідеальним не було подружжя - мабуть в кожного бувають такі ситуації, коли важко поступитись.. головне, щоб то не було кожен день ))))

---------- Додано в 21:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:49 ----------

фу, ти блін .. я сприйняла за чисту монету..

10. veronka

veronka зла друзя

"о времена,о нравы"!))

11. zetta

zetta Well-Known Member

трошки гумору ( для тих хто з телефону ...там картинки)

12. Amilada

Amilada Well-Known Member

У мене народилось конкретне запитання. Прошу поділитись досвідом.

Отже я вважаю, що мій чоловік здатен на більше. До прикладу хочу щоб він більше заробляв. Як його надихнути?
    Топто я прошу чоловіка якимсь чином змінити своє життя, мушу не тільки переконати що то йому треба, а ще й вселити йому віру у себе, так щоб то не виглядало, що він без того понаднормового заробітку лузер.

Можливо для когось то звична річ, а от я зовсім не знаю прикладу, ні з власної родини, ні з родин друзів, або там де таке відбувається то родина стає не щасливою. Та тут десь вище обговорювали історію про дружину Обами. Як вона то робила?

Ще раз те саме питання тільки простіше. Хочу коштовну прикрасу, на яку його коштів не вистачає. Що мушу зробити щоб її отримати від нього?

13. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Попросити :)

14. AilataN

AilataN жива

і забути:xaxa:

15. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ніяк... Або в нього є така "жилка"(тоді б у вас такого питання не виникало), або немає. Якщо немає, то від вас нічого не залежить. Чоловік врушиться тільки тоді, коли будуть певні обставини(народження дитини(то єдине, що від вас залежить))), втрата основної роботи) або буде мати місце "удачное стечение обстоятельств"... Хтось подзвонить, щось запропонує. А отак, щоб сам, чи з подачі дружини... Не знаю, хіба у фільмах романтичних. Єдине, що залежить від нас, в момент вдалих обставин підтримати морально. І все... А так... Хіба чоловік скаже "Чого пиляєш? Тобі що мало?")))
    Сказати прямо. А як скаже, що немає на те коштів, заробити самій. Реально простіше))

16. Leila

Leila Well-Known Member

Все сама, все сама - просто ідеальна дружина.

17. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Ага, а якщо не врушиться? Чим дитину годувати?
    Мені більше імпонує спочатку врушитися, а потім вже все інше.

18. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Якщо в сенсі "не злитись, що прям зараз не приніс" - то так :)
    Але краще потім ще пару разів попросити. Ніжно і лагідно. З вірою в те, що він зможе виконати прохання. Нехай не відразу.

19. Dominika

Dominika Well-Known Member

Ну якщо чоловік в принципі не заробляє достатньо, щоб прогодувати жінку і дитину(навіть теретично) - то є трудно. Все ж таки йшлося про те, що форумлянка хоче, щоб чоловік почав заробляти більше від теперішнього(ну щоб на брязькальця вистачало). Вважаю, що для цього чоловіку потрібен якийсь життєвий поштовх. Бажання жінки тут мало.

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

мені здається, що багато чого залежить не стільки від мистецтва бути дружиною, скільки від мистецтва бути жінкою (так не люблю тої фрази "бути жінкою", але інакше й не скажеш)... та й розглядати то суто як "мистецтво" - трохи недоцільнотак і тут - швидше все зводиться до якось звичайного вміння бути жінкою.. а тоді вже бути дружиною..

Статус теми:
Закрита.