Мистецтво бути дружиною (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Женічка

Женічка Well-Known Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (2)

Варіант, згідна повністю. Але приклад з річкою - то просто приклад, щоб узагальнити всю поведінку. не завжди дитина входить в татові плани.
    Проблема ще й в тому, що нема гідного прикладу. Всі навколо нас так живуть. Всі йогодрузі незаморочуються, коли приходити додому, ні його, ні мій тато теж прикладом бути не можуть :girl_cray:

2. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

та й сімейно можна;) разом тормозки наготували, разом поїхали

а доведення від супротивного "не так як усі"?
    але то, напевно, 1- зараз він то від вас не сприйме, 2 - має сам до того дойти.

Напевне послухайте порад Марусі-мами і просто моліться, аби відкрилися вам шляхи до сімейного спокою. Ще можна на місяць в гори/на море, без друзів, якщо фінанси дозволяють.

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мені здається, на це буде важче вмовити, ніж взяти Настю з собою. Бо з сім'ями, як правило, всі або ніхто.

4. Freitag

Freitag Active Member

Погоджуюся, що це істотно важливий аспект. І справді прикро, що поруч немає позитивного прикладу, так званої, альтернативної моделі сім'ї, де усім добре не лише по-окремості, а разом. Але є те що є і треба давати з тим якось раду. От справді, їде чоловік о 19.00 на річку, а Ви дітей зібрали, смаколики в торбу і вже напоготові чекаєте зі словами: "Коханий, ми твоя сім'я і їдемо з тобою, щоби усім разом відпочити від міської задухи". І тут уже важливо показати, що разом із сім'єю добре, краще ніж з друзями... І таки діяти вартує по-доброму.

Ги, коли їду з чоловіком і його товаришами, то, чесно кажучи, хлопаки, часом із прикрістю зауважують, що кликали дружину їхати, а вона не хоче...

5. veronka

veronka зла друзя

+100, в мене майже прИнц перетворився на... зовсім іншу людину

6. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ото зле.
    Маю схожу проблему стосовно друзів, але в мужа друзі не сімейні, або ж є ще парочка розлучених, які власне розлучились через свою дурну голову. Тому в них зовсім інші пріоритети, а чоловіченько мій інколи стає сліпою кішкою і мені видається, що в ті моменти йому трошки плювати на мене і на те, що я на диби стаю, щоб повідшивати той непотріб (дурних друзів) з його життя. Бо таки вони реально заважають нам жити спокійно...
    Навіть свекруха моя мені казала ще давно, що її син з тих, хто сильно попадає під вплив. Ну, от такий недолік. Як зустрінеться з якимось з тих корешів,то потім ще декілька днів ми розгрібаєм ті наслідки.
    І що найгірше він знає хто у мене в "чорному" списку, тому зустрічається з ними шито-крито, але брехня, як шило. Потім все рівно вилазить.
    То у нас проблема номер один.

7. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

У нас також так. Друзі або самітні, або діти вже виросли і жінкам всеодно є ті чоловіки вдома чи не дуже. А мені важливо, щоб той чоловік був вдома. Так, що я вас розумію. Мій чоловік є вдома, і вчора ми провели разом вечір - вся родина. Спочатку записали їх на табір, а мені купили абонемент в спорт зал, далі бавились з дітьми на подвір’ї, а потім пішли разом на морозиво. Вони всі насолоджувались солодким, а я собі на пару з чоловіком купила японську вечерю. Все було спокійно!
    Але до цього ми дійшли тільки після того, як я показала і зрозуміла, що моє внутрішнє я важливіше ніж його гульки.

Женічка, ви тільки на мене не ображайтесь, але так мені виглядає, що він просто не переживає, що ви кудись пропадете, от він і не бачить необхідності з вами проводити час. У нього в голові не зареєструвалось, що час на землі порахований і невідомо як довго поруч з нами будуть наші кохані люди. Мій про це задумався після того як помер його батько, і у нас була криза і реальність справді втратити все - мене і дітей.

8. AilataN

AilataN жива

Женічка, ви дуже добра людина. Дуже.
    Мій муж при таких розкладах вже би скотчем до ліжка лежав примотаний, типу " і сама не гам, і купатися не дам".

У велосипеда би , випадково, від спеки, колеса би покрутилися.:girl_devil:

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну так... ми ж тут такі чорти з рогами.

Я знала свого чоловіка два дні. Потім перед весіллям разом були один тиждень, то в цей тиждень я побачила багато, але не повірила, що і зі мною так буде. Коли жили разом перед шлюбом побачила, що і зі мною так є. Пішла в шлюб свідомо.

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та ну не треба, я такого не писала.:)
    І навіть якщо хтось стверджує типу "не догледіла", "чи сама винна", то і це з чортами немає нічого спільного.:)
    Просто читаючи тему кожен робить свої висновки, а правильні вони, чи ні, то вже тоже в кожного своя правда.
    На рахунок з принца став козлом, то хто не стикався, можливо не пойме. Я з тих, хто не стикалась (ну, може хіба дуже частково, але мій муж принцом не був, козлом не став:girl_crazy:, то все дуже частково, але трохи є)), але вірю і то дуже навіть, що таке може бути. Хто не вірить, то таки в кожного своя правда, своя думка. Ми ж не мусимо всі одинаково мислити...

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

Мій муж теж принцом не був до весілля.. Але з часом охолов.. Ну не знаю як то інакше назвати.. Коли ми зустрічались він любив організовувати якісь поїздки, цікаве проведення часу удвох, а десь за півроку до весілля і після нього все потрохи стихло.. Став більш роздратований, нетерплячий..

Іншою людиною не став, але ставлення до мене змінилось відчутно не в кращий бік..

І я теж погоджуюсь, що наперед всього не побачиш.. Бо коли люди зустрічаються, то все одно якісь риси можуть випасти з уваги.. То треба бути з добрим досвідом, щоб все помітити перед весіллям. Але добре, що частково можна відкорегувати. Чоловік теж каже, що я до весілля була зовсім іншою ))) Хоча і на думці не мала ніц від нього приховувати. Щось помітив, а щось - ні. Але тепер треба то жити з усім - і файним, і поганим як мені так і йому..)))

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

ну то не забороняй їм зустрічатись, розпитуй як там зустріч пройшла, словом - полюби тих друзів. Тоді чоловіку не треба буде від тебе приховувати їхні зустрічі і як він побачить, що ти на його стороні, то матимеш більший вплив ніж ті друзі.
    Мій має одного друга, не поганого, але він не одружений і часом після їхніх зустрічей поведінка мого чоловіка трохи міняється. Навіть якщо він намагається того не показувати, я то відчуваю дуже сильно. На словах він може мені заперечувати, що то вплив друга, але жіночу інтуїцію не обдуриш. Я тепер не ведусь на таку всяку провокацію і як бачу, що "черв'ячок підточує яблуко" даю своєму чоловіку спокій. І все повертається на свої місця.

13. AilataN

AilataN жива

З усією повагою, просто регочу.:xaxa:
    От у тих друзів немає файних жіночок які би їх до стінки прижали, тому і інших затягують у свої " важливі справи".
    А так би декількох " к ногтю" і був би у світі мир, дружба і виконання подружніх обов"язків. В повному сенсі, а не вночі тільки.

14. Roxie

Roxie Галицька панянка

та ладно.. то діє. Що робити коли чоловік має співробітника, який любить кожного обіду собі по 100 грам випити?.. і ходить з тим співробітником постійно на обід, бо по суті і нема більше з ким ходити? варіант "Давати обід з дому" не підходить, бо чоловік його принципово не хоче брати..

15. AilataN

AilataN жива

Полюбити 100 грам?

:girl_wink::xaxa:

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, так вони зле на нього впливають, якби ж то просто хороші друзі для проведення часу. Там зовсім інші інтереси, якщо то інтересами можна назвати.)) Вони вільні люди: пішли на природу, випили, затрималися доки хотіли. Ну, та й таке враження, що чоловік мій біля них забуває, що він сімейна людина. А потім робить не винні оченята, типу " а шо тут такого". Нууу, так, для людей вільних, не сімейних може і нічого, але для мужика давно сімейного, в якого мала дитина і вагітна дружина такі "танцульки" трохи не підходять.

17. Roxie

Roxie Галицька панянка

і спитись з ним на пару? :girl_emo:

як зробила одна моя співробітниця.. вона то з того потім "вилізла", а чоловік ні, тому й розлучились після майже 15 років шлюбу..

18. Virchuk

ніхто про то не говорить. Що буває з людьми яким довго і нудно і без причини щось забороняють?
    На мою думку, краще хай чоловік знає, що дружина його вдома чекає добра, а не зі сковорідкою в руках і йому в черговий раз доведеться брехати де він був або виправдовуватись - що то його право.

---------- Додано в 17:26 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

то можна йому якось сказати - знаєш, ті хлопці наче не погані, але подивись що вони роблять зі своїм життям, як добре, що ти в мене розумніший і на їхній вплив не піддаєшся ;)

19. AilataN

AilataN жива

якщо забороняють то на те є причини.
    Що буває? Не повірите : вони перестають то робити :) Головне вчасно запропонувати АЛЬТЕРНАТИВУ, а не тупо " я сказала".
    Пустота мусить заповнитися.

20. Virchuk

або зриваються і роблять то втіхаря, а потім мучаться від того і потім то може призвести до серйозних наслідків.

Статус теми:
Закрита.