Мистецтво бути дружиною (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (2)

Я хочу сказати, що сказати отак: "ти мій чоловік і я маю тебе слухати, тому, як скажеш, так і буде" - мені язик не повертається сказати. А сказати, що ти чоловік і тобі вирішувати, це інше.

2. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

От собі подумала, кажеш "чоловік" і в українській мові не зрозуміло чи ти даєш йому право на рішення, бо він мущина, чи бо він "сюпрюг". "Чоловік" і все.
    А в російській пойми, сказати "муж" чи "мущина"...
    Люблю українську!

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

В першу чергу "мужчина" і думати, як забрати меблі з майстерні тобі. А чи муж чи не муж (громадянський)-нема різниці.

4. Freitag

Freitag Active Member

Каряве в мене і фото, і переклад, але я старалася :girl_blush2: Може хтось зробить файніше.
    І ще одна ідея:

5. Rona

Rona Мама-йожик

не можете, бо так не думаєте, от і вся різниця, а я справді так думаю, в тому полягає покора жінки, то не значить, що жінка позбавлена права слова/дії, навпаки, в такому випадку, на мою думку, жінка займає своє почесне місце, з повагою

6. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ну не повертається, той не повертається. Не говоріть і не думайте про це. Якщо одного дня Бог вам дасть можливість відпустити якусь образу, яка криється за тою неможливість язико-повертання, тоді скажете собі і йому. А не захочете йому, то тільки собі скажете.
    А щодо другого речення, то все залежить як воно сказане. Коли мені кажуть роби як знаєш, то я у відповідь нічого не роблю. Просто, бо такі слова показують, що іншій особі наплювати, або вона хоче зробити сама, або ще інший варіант - хоче аби я зробила, помилилась, і тоді та особа буде мати можливість сказати - А ВИШ?! Я ТАК І ЗНАВ(ЛА), ЩО ТИ НІЦ НЕ МОЖЕШ!!!

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Рона, то якось так кльово написано
    дякую.

8. Orman

Orman Модератор-бомба

трохи може не в тему, але може якраз

9. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

Та хто вчить? Якщо жінка сама цього хоче, чи себе в цьому бачить, ну то її справи.
    Але я думаю, що одна справа, коли з жінкою можна на рибалку піти або поговорити про карбюратори, а інша, коли жінка бере на себе роль чоловіка.
    Ну і, чесно кажучі, не зустрічала такого

Не вірю, що чоловікам це "сексі" і т.д. Хіба деяким, як виключення з правил :)

10. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Я, звісно, розібрати карбюратор не можу, але з чоловіками мені завжди було комфортніше дружити. Відповідно кліпати очима біля спущеного колеса не буду, а ще й помогти комусь можу. Так ось, до чого я - прихильників хватає навіть зараз, з обручкою на пальці. І гострі відповіді по темі дуже навіть приваблюють протилежну стать. Думаю, йдеться не про жінок в замаслених комбінезонах і з розвідним ключем в руках, а саме про жінок з перчинкою. Порівнюючи з тваринним світом, чоловік мріє вполювати найприткішу лань, а не суриката.
    Хоча особисто я просто в захваті від жінок, котрі як кішечки - муркають, труться і мають все. Тапками не кидайте. Допис мій суцільне перебільшення. І не стосується нікого з присутніх.

11. Маруся-мама

Марійцю, добре кажуть, що great minds think alike. Вчора чапаючи з мужом в напрямку аптеки питаюсь його, а тобі подобаються жінки в штанах. А він мені відповідає, "тільки не в сукняних, бо це надто по-мужеськи і не манить, а он джинси мені подобаються і лосіни." (Ну я тих лосин не пропустила, бо страшенно не люблю лосини, яко слово. :girl_haha:) І продовжує, що "до нас приходить багато дівчат в брючних костюмах на інтерв’ю, і це мені не подобається зовсім." А він у мене в таких питаннях дуже прямий, як двері.

12. Rona

Rona Мама-йожик

думаю, справа трошки в іншому
    Гангор каже, що чоловіків приваблюють впевнені в собі жінки, та й Харві про це пише, якщо чоловік розглядає жінку як майбутню дружину, то впевненість в своїх силах (не самовпевненість і т.д.) однозначно вітається, так як йому важливо зрозуміти чи дасть вона собі раду з господаркою і дітьми, не більше і не менше

13. Furore

Furore New Member

Ого! Ще й як сексі! Та спитайте в будь-кого з них, хто хоча б раз не мріяв переспати з бізнес-леді? Побачите як одразу запрацює багата уява... ))))

14. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

А яке відношення має "бізнес-леді" до наведеної мною цитати? :girl_wink:
    Одна справа - "бізнес-леді", інша - така собі "рубаха-парень" в спідниці .

15. Arapeta

Якого я сьогодні симпатичного чоловіка бачила...:girl_claping: Попка і все інше підтягнуте, торс трикутничком, невеличка сивина. Весна чи шо? І чоловік у відряджені до суботи. Ех... стільки фантазії пропадає.

16. Furore

Furore New Member

Та до цього:
    Хіба бізнес-леді не бере на себе роль чоловіка (апріорі) ще й в суто чоловічому світі - бізнесі?
    Та й бізнес-леді теж може бути "рубахою-парнем" ;-)
    І якщо вже брати такі класичні приклади рубахи-парня, то не дуже вони вже й так розповсюджені. А от жінок з чоловічим складом характеру - повно. І те що це "поощряется" з дитинства теж правда.
    Десь навіть дослідження було, що тому й тепер "мужик мельчает", бо він з дитинства себе не відчуває сильнішим і відповідальнішим, а відчуває себе на рівних з дівчатами, а потім з жінками.
    Й справді питаннячко кому це потрібно?

17. AilataN

AilataN жива

Гетеро?...:)

Та то всьо Біг Бразер, керує, і робить з дівчат хлопчат))).
    У мене стільки дитячих подруг з чудовими якостями "лазіння по деревах", були спритніші від хлопців, розумніші, в іграх вигравали, командували. Їх так виховували спеціально?
    Точно скажу ( бо за себе) в мені ніхто любов до сонечка і квіточок не прививав, навпаки казали , що треба бути більш жорсткою, я далі люблю квіточки)
    Таке враження, що принцеса має піти з батьківського дому, де чудово існуватиме паразитично допоки схоче, а вірніше допоки не знайде принца, і далі сісти йому на карман, голосно оголошуючи себе " іждівєнкою, утриманкою".
    Має?
    Чи так то має бути?
    Але то вже питання десяте, найбільше мене цікавить чи так Є? А , в принципі, навіть відповідь знаю :)

18. Arapeta

Сподіваюсь. Та я шо? Я ж тільки милуюсь... Не сильно високий ("мій" размєрчик, стрункі ноги, кофтина не в обтяжку, а так "натякає" на підтягнуте тіло, правильні мужні риси обличчя... ) Добре, що мовчки йшов, буває все в чоловікові сподобається поки рота не відкриє.
    Сама з себе дивуюсь, давно так на чоловіка не реагувала, а тут свою челюсть підбирала. Лібідо проснулось чи шо? Шо та затяжна зима з людЯми робить...

19. Маруся-мама

Тут вже тре все яке знаш мистецтво застосувати, аби в гречку не скочити. :girl_haha:

20. Arapeta

Ой, Марусю... і не кажіть... тьотці романтики захотілось...

Статус теми:
Закрита.