Мистецтво бути дружиною (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (2)

100 пудів. Я он свого перемовляю на те, що жінка в першу чергу повинна служити свому чоловіку і родині. Здається льод тронулся, господа прісяжниє засєдатєлі.

2. Dolche

Dolche Well-Known Member

ну не зовсім так, поясню чому. Як я раніше писала, що втомилася не так фізично, як морально від тої домашньої рутини, бо цілими днями я лише тим і займаюсь, що прибираю розкинуті дітьми речі, іграшки, готую сніданок/обід/вечерю, тому і нервуюсь від того, що потібно прибирати ще за дорослою людиною. А якщо ситуація зміниться в плані, що я піду на роботу, діти відповідно у садочок, то: я буду цілий день не в дома, так можливо і втомлюсь трохи, але прийшовши додому приблизно о 7-8 вечора готуєш лише вечерю (бо всі снідали/обідали по-різному) і лише раз миєш посуд (ну з тим я обов"язково щось придумаю:)), за тих 3-4 год до сну не встигне тебе вимучити домашній побут (я так думаю)
    впринципі чоловічу роботу виконує , а якщо вважати, що прибрати свої речі що це жіноча робота треба прийняти так як воно є?:girl_nea:

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

тобто ви не хочете працювати, а присвятити себе суто сім"ї?
    Я б так не змогла....:girl_in_dreams:

3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

)))
    Думаю, що Маруся-Мама як і я окрім сімї має купу купезну задумок))), які в силу того, що працює, не в стані реалізовувати в повну міру.
    А кому зараз легше:girl_wink:?
    Ну я думаю геть інакше. Чесно.
    Я собі то все гарно підлаштувала і ще в вересні написала заяву на звільнення.
    Нащо посуд мити цілий день?
    Нащо прибирати цілий день?
    Якби я так все робила, то давно би вже на роботу втекла.

Та то ваш вибір.
    Бажаю вам успіху, щоб ви не вибрали.

4. Маруся-мама

Ну, щоб повністю непрацювати то не вийде, але я не хочу бути відповідальна за наповнення казни. Тобто, я всеодно буду за то відповідальна, але не в прямому розумінні того слова. Не моє це - заробляти гроші.
    Якось так. :girl_wink:

5. Rona

Rona Мама-йожик

:) думаю, не я одна мала такий досвід, коли під час декрету так втомлюєшся від домашньої рутини, що хочеш бігом втікти на роботу. Ось Вам мій досвід:
    тепер я втомлена морально від роботи в офісі (бо працюю з клієнтами, і нігде від того не дінешся, бувають різні трафунки і мус викладатись на повну), приходжу додому, а там всерівно треба прати, варити, прасувати, прибирати, і це все так трохи підгружає, починаєш підгружати когось іншого, або звалювати то все на вихідні, яких виходить, що нема, бо ти ж домашні обов"язки виконуєш
    виходить або змиритись з тим, що ти не ідеальна газдиня, або залишати роботу і бути домогосподаркою, або якесь флай-леді штудіювати аби встигати все і вся. ну або шукати собі заняття, яке б не займало час від 9:00 до 18:00 і відволікало від домашніх справ (було до душі, улюблене)

6. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, чи є на форумі дружини чоловіків митців романтиків? не знаю, як їх ще назвати, чи яким словом.
    що робити, коли твій чоловік шукає музу, чи шо? а ти точно не та муза, ото я закрутила питання :)
    я козеріг, напів водолій, досить земна, без тюті фруті, хоча, романтики зі своїм мужом бажаю і хочу.
    чоловік діва, має закоренілий романтичний ідеал дівчини (як я тепер розумію), бачу, що душа його літає десь. я швидше для нього сестрою стала, а не предметом милування, тішення, романтики.
    чи то лишитись того ровера й жити далі спокійно. най си мріє. але чим ті мрії можуть закінчитись.

7. Маруся-мама

Я для себе зрозуміла, що мені треба і змиритись з тим, що я неідеальна, залишити роботу, штудіюю флай-лейді (бо хата запущена), шукаю собі заняття, яке б не займало часу від 9:00 до 17:00 + 2 години на дорогу (а ще ж тре встигнути щось купити, собою зайнятись, дітьми, мужом, їм їстоньки зварити, а вони ж як саранча - но зварив, вже нема і щодня щось нове подавай). Плюс, зараз веду дуже серйозну роботу над собою, саме над тим аби мої таланти проявились в повній мірі, а до цього ще треба дійти (тут не тільки місяць, а й Венеру тре поставити на місце, і Сатурн і трошки мій вогонь втамувати.)

Одним словом, не спішіться на роботу!

А ви сама для себе є предметом романтики? Дуже часто чоловіки відображають те, як ми самі себе бачимо, тільки нам то незрозуміло. Я вже переконалась - я щаслива і задоволена, і у нього більше проявів уваги і романтики. Я ходжу злючкою-гадючкою по-хаті, і він їжачиться. Мій також Діва, якщо що. Тільки Марс у нього зашкалює. :girl_haha:

8. Женічка

ну як сказати, я не романтик впринципі, чи є я сама для себе предметом романтики.... не можу відчути того :)

9. Маруся-мама

Ось! Тут то і є вся причина.

Ми дуже часто хочемо, щоб нас зробили щасливими, а що то таке до кінця не розуміємо. Якщо навчитесь відчувати себе романтично-настроєною, то муж підхопить це бачення.

10. Женічка

мій муж втовк мені в голову, що найкрасивішими жінками на планеті є худезні маленького зросту брюнетки з довжелезним волоссям по дупу та грудьми неменшими 2-ого розміру.
    маємо одну таку подругу. нещодавно мали гості і зайшла мова за столом про ту подругу. прозвучала думка (не від мене), що та її худобизна аж хвороблива вже. як мій муж почав її захищати, кажучи, що виглядає вона суперово. ну не знаю, чи є це нормально.
    ви знаєте, я як в якомусь замкненому колі. коли я працювала, то чим більше мене шеф хвалив, тим більше я старалась. чим більше компліментів від мужа отримувала - тим більше "квітла". а тут на тобі. група "серебро" - ось хто тішить його глаз. я кажу, чоловіче, ти думаєш, що в житті вони теж так махають хвостиками, ходять лише в пенюарах, а він мені каже " так".
    в мене таке відчуття, що він інколи занадто десь літає.

11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

цікаво так :) батько двох дітей, а вподобання - як в десятикласника...
    І схоже, що він дійсно десь літає. Бо екранні образи і реальні жінки - то різні речі.
    Мені з того всього дуже не сподобалось, що при Вас він похвалив іншу жінку, ще і на людях... я б образилась, це не дуже нормальна ситуація. Ну хіба би Ваш чоловік в принципі мав звичку ляпати що попало - тоді так, нічого, буває. Але загалом - образливо.

я вважаю цю ситуацію нормальною. І треба запустити це коло знов: зробіть щось, щоб він зробив Вам комплімент. Ну той же пеньюар+нова зачіска, приверніть увагу якось. Від комплімента Ви розквітнете, він буде захоплюватись ще більше - і пішло-поїхало, не таке вже і погане замкнене коло, ІМХО.

12. Sera

Їздить на вашій низькій самооцінці як на самокаті.
    Туди ж. Я думаю ,це не є добре. Ну то моя власна думка. Це як в дитинстві- зроблю все аби лиш мама похвалила.

---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:39 ----------

Ще більше розізлиться думаю.
    Себе втрачати навіть раді чоловіка:girl_nea:.

13. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а ви не пробували, так жартома, показати на якогось гарного хлопця - і сказати - от красунчик. Бажано аби хлопець відрізнявся від вашого чоловіка.

14. Женічка

Не можу цитувати.
    Серо, про зроблю все, лиш би мама похвалила. Не так. Похвалять - зроблюще бiльше, а байдужiсть викликае лише байдужiсть. Ну, наприклад. Очки пiдмалював, зачiску зробив, каблучок - а в чоловiкових очах пусто. Що викликае така реакцiя у жiнки?

15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Дуже слушна думка - похваліть приньому якогось хлопака, не обовязково знайомого, натякність, навіть про актора якогось: "Он дивись, який герой-кобвой!" Подивитесь його реакцію. Впевнена, що ви чарівна жінка, а він
    Помірковано не давайте цього робити: знайте собі ціну, між іншим скажіть йому що отримали комплімент сьогодні від когось:girl_wink:, і не треба змінюватись радикально на вимогу його новим смакам. До речі, ви коли познайомились і зустрічались, ви мали таку зовнішність як тепер (колір волосся та ін.) ? Це у нього недавно вподобання так змінились, чи завжди любив худих і чорних, як та знайома? Хвалити знайому, звичайно, не злочин, але насаджувати вам якісь параметри щодо зовнішності попахує банальною інфантильністю... А він себе як "самооціює", нарцисизму не має? Може вказати йому на те, що вам подобається у чоловіках, а що ні:girl_spruce_up:

16. Sera

Нащо?
    Для вас мотивацією є чиясь схвальна реакція?
    Так от я саме про те.
    Ну і про
    Ви це для кого робите?
    Я- для себе. Тому і не реагую так бурно на те, що ви описали.
    Мій чоловік такі речі через раз помічає, і то як сама вкажу. Це чоловік. То не є чимось аж таким негативним. Вони на іншому сфокусовані))). Чи в хаті смачно борщиком пахне і т.д.:girl_yes:.

17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я, між іншим, не радила Женічці худати до 40 кг, наростити волосся і пофарбуватись. Я просто порадила звернути увагу чоловіка туди, куди йому і годиться дивиться - на кохану жінку. Він одружувався з нею, знаючи, що вона не брюнетка і не метр з кепкою зростом. Актуалізувати те, чим приваблювала зовнішньо. Нічим не погано.

особисто я стараюсь "підстежити" те, що в жіночій зовнішності подобається чоловікові. І в розумних межах додати нові деталі у свій стиль.

---------- Додано в 18:24 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

а тут теж нічого поганого нема. Не чиясь, зрештою, а найближчої людини в житті одруженої жінки

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене теж є таке, як чоловік в чомусь похвалить то розцвітаю і хочу робити ще більше/краще. Думаю це нормальна реакція на компліменти від коханої людини. Так - це мотивація, ще й яка!

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

Женічка, а ви не хочете зайнятись спортом, походити в спортзал чи вдома робити вправи за якимось відео? Думаю, це мало б розвіяти ваші негативні думки, направити їх в сторону себе коханої і власного самовдосконалення. Ще й приємним бонусом отримаєте гарне тіло, а це водночас більше впевненості в собі.

19. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

схвальна реакція може бути одним із частин мотивації. І це не є погано. Адже показна байдужість , якщо вона тривала і систематична, здатна "вбити" будь-які починання і бажання.

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

згідна. Ніщо так не зачіпає людину як байдужість. Кажуть же, що легше навіть ненависть переноситься, аніж байдужість.

Статус теми:
Закрита.