Мистецтво бути дружиною (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (2)

між іншим, про це вже писалося неодноразово, якщо така моя відповідь вас не задовільнить, то почитайте тему від першої частини

але у вашому запитанні вже і є відповідь, бо

2. Electra

Electra New Member

Все що треба, я мала на увазі жіночі обов"язки. А за чоловічі відповідає чоловік, от щоб щось зробив з чоловічого, жінки устраюють танці з бубнами навкруг них.

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:10 ----------

Імель, а що такого поганого, аж на -1, в моєму дописі № 2439? Проясніть, щоб я знову не вляпалася.))

3. Імель

мінус, бо питаєте про те, що вже стопіццот разів пояснювали і про що вже писано-переписано, лиш би час був читати

4. Furore

Furore New Member

Ну є чоловіки більш свідомі, є менш. Я недавно теж такі питання собі (і не тільки) задавала, але зараз в голові трохи прояснилось після прочитання, прослуховування літератури про відмінності між чоловіком і жінкою, їх психологією. Тепер трохи все встає на свої місця, принаймні, мені б хотілося в це вірити.
    Реально ми надто різні, і це просто треба прийняти як факт і не заморочуватись більше на цю тему.

5. Імель

так, ви в процесі
    вони вас вже втратили :girl_haha:

6. AilataN

AilataN жива

7. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

ні, я все головне спихнула на чоловіка, він дітей завозить привозить з школи-садка, купляє продукти , вирішує проблеми і головне працює і заробляє гроші.
    всі домашні справи як готування і прибирання чоловік не пхається і не помагає, так як не має часу і в нас є дві дорослі дівчини, які помагають.
    Просто почитала допис і самій так захотілось.:girl_flirt:

8. AilataN

AilataN жива

Не треба обходжувати.
    І, саме головне- не брати на себе відповідальність за його нехотіння щось робити. Бо така існує думка, що у всьому винна жінка, якщо чоловік щось не робить, знач він "нє вінаватая", вона сама прийшла і зробила.
    Спокійно, то всьо брехня і підстава "білих".

9. Furore

Furore New Member

Нє-а! Недостатньо надихнула ))))
    ...мій варіант - не сказала, недостатньо раз сказала, не тим тоном і не тими словами сказала. )))

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а що треба зробити, на думку "чорних"?

11. Electra

Electra New Member

Що і ви теж?
    За Нарушевичем жінка має себе так повести, щоб чоловік "озарился" виконанням своїх обов"язків. А як ні, то винна жінка, бо не надихнула. Ще й сама зробила. Вона винна, що не хотіла чекати цього 1000000 років, або й взагалі могла обійтися, бач чогось захотіла, ще й сім"єю прикрилася.
    Лекції слухала, з ознайомчими цілями.

Дівчата, як ото робиться , щоб було слово офтоп, а під ним ховалася фраза? Поділіться, ну будьласочка.

12. Rona

Rona Мама-йожик

бути хитрою, мабуть:girl_flirt: навчитись мастєрські маніпулювати, во

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

14. Furore

Furore New Member

Незнаю, Нарушевича слухала лише 1 лекцію, не винесла такого висновку. :confused: Винесла лише те, що жінки і чоловіки по різному до всьго ставляться. І жінка замість віддачі за щось добре, мусить просто похвалити, а не кидатися віддячувати (!!). Ну і ще багато чого корисного для себе.
    Направду, кожен чує що хоче. Як жінка може бути винною, в тому що вона жінка? Просто до чоловіка інший підхід і "спосіб використання" потрібен, цього нас не вчать, на жаль.

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Мій реагує інакше)). Йому так цікаво зразу стає після таких слів)).
    Не факт не факт. Я через силу хіба малого присипляю. Ну бо мужу він точно не дасться.

16. Furore

Furore New Member

17. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Доречі, тої лекції не слухала. Вчора не знаючи того всього повелась саме так, що він швиденько побіг мені догоджати. Я слова не сказала, тільки моя поведінка показала, що краще нехай зробить. Зробив! Нікому корона з голови не впала.

---------- Додано в 09:36 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ----------

Та так. Вона навіддячується онтак, а потім вже і нема сили просто дякую сказати.

18. Імель

і щиро потішитися/порадіти (віддати емоції вдячності)

19. AilataN

AilataN жива

просто собі жити, радісно і щасливо, не звалюючи вину ( за щось) ні на кого, не беручи до рук чиюсь вину, кайфуючи від самої себе, від мужа, і від всього решта ( в міру своєї зіпсутості)
    Не рахуючи кожен крок " робити- не робити, мити-не мити, заробити- не заробити" бо, не приведи Всесвіт, на нього це негативно вплине.
    якщо він ( муж) так жити заважає- давай дасвіданія.
    А не тягнути за собою дохлих парнокопитних ну і ,тим більше, не сподіваючись від них зірок і веселок.

20. UnLikE

UnLikE Фотограф

мені сподобалась фраза свого хлопця на мої слова (що він лєньтяй, бо не хоче пилесосити), що він все робить по мірі необхідності :)
    І це золоті слова, я теж тепер все роблю тільки по мірі необхідності, а не так як моя баба, наготує 5 страв і воно все псується в холодильнику)) так само і з прибиранням...
    І всі щасливі у нас)

Статус теми:
Закрита.