Мистецтво бути дружиною (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Roxie

Roxie Галицька панянка

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (2)

Та чому ж.. формула в кожного різна, залежно від стартового набору якостей характеру.. Так, той начальник любив керувати.. Його жінку це робило щасливою. Якщо іншу жінку не робить щасливою така поведінка чоловіка - вона про це з ним спокійно говорить і згладжує кути.. Сподобалось мені в лекції О.Гадецького фраза, що чоловік буде головою в сімї, якщо віддати йому "кермо" у всьому і завжди. Він не може сьогодні бути лідером, а завтра не бути за бажанням жінки. Він або голова, або не голова. А жінки часто люблять перебирати головування на себе (хіба ж зле керувати мужем?), а потім жаліються, що він не голова сімї.. Або він голова, а жінка підкоряється, або жінка голова, а він підкоряється.. Другий варіант, як правило, не приводить до щастя в сімї..

2. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

мій чоловік тепер теж то все знає, а ще пів року тому був без поняття. Зате я тепер не в курсі ні по чому бульба, ні який кефір кращий :)

3. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

4. AilataN

AilataN жива

А на ваш погляд?
    Бо жінки самі винні? Бггг.

Є.
    ІМХО- це люди початково нормальні, зустрілися, проігнорували ( як нормальні і виховані люди) хто в яку сторону кашляє, і щасливо собі живуть.

---------- Додано в 01:32 ---------- Попередній допис був написаний в 01:28 ----------

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Отако САМ бере й перетворюється?
    Як і те, що то піддається лікуванню, аби лиш у пацієнта було бажання лікуватися.

6. Roxie

Roxie Галицька панянка

Я б сказала що секс стає рутиною, коли проходить пристрасть і закохані не розвивають почуття любові.. Коли любов проходить.. Коли жінка в глибині душі признається собі "Все, не кохаю його більше", і чоловік в душі собі про це признається - отут і секс перетворюється на рутину..

7. zetta

zetta Well-Known Member

коли вже всі у всьому собі признались то тоді рутина все... а не лише секс.

цікава фраза. можна детальніше?

8. Roxie

Roxie Галицька панянка

про що саме детальніше? стосунки це робота.. хіба то секрет? в цьому контексті писалось все в цій темі.. тільки от розбирались що має робити жінка і що чоловік.. а, і ще чи може жінка "роздути", розбудити в чоловіку почуття знов, щоб він дивився на неї так, як в перші місяці зустрічання, і щоб знову приніс до її ніг цілий світ, навіть якщо він і не дуже цього хоче і за 10-15-20 років рутини забув як то робиться.. і оті анегдоти (про те як жінка розлучалась, а натомість закохала в себе чоловіка знов, сама в нього знов закохалась і передумала), і притчі (про те що треба просто почати любити і робити речі, які роблять закохані то й почуття прийдуть), і лекції, і книжки, рекомендовані дівчатами.. І теорія, що любов генерує тільки жінка, а чоловік може тільки віддавати ту любов, що отримав від жінки.. і все інше.. Все свідчить про одне - якщо сидіти, склавши руки, то пристрасть пройде, а кохання так і не прийде.. А якщо прийшло, то може піти, якщо його в собі не підтримувати, не розвивати..

почуття то не статика - люблю і завжди так буде. А динаміка - процес, робота, розвиток. З маленької іскри можна роздути велике багаття, а закоханістть, пристрасть - вже свідчить про те, що іскра є..

9. zetta

zetta Well-Known Member

виходить що працює лише жінка... а чоловік як сонячна батарея зарядився а тоді віддає ..)

10. Furore

Furore New Member

+1000 )))))))))))))
    уявила, лежить на дивані біля тєлєка і заряджається ))))))))))

... щоб то мені свому таке дати, щоб він нарешті в підвал банки позаносив..? :girl_crazy:
    (жарт)))

---------- Додано в 08:19 ---------- Попередній допис був написаний в 08:16 ----------

Угу... Всі такі свідомі, он скільки розлучень... чи то там жінки неправильні і працювати над собою не хотять..?

11. Roxie

Roxie Галицька панянка

ну хз.. треба перевіряти на практиці )))

12. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Пакет з банками в руки?
    (в мене стоять три пакети з банками наготовані в підвал нести)

13. Furore

Furore New Member

Suzi, і скільки вже часу стоять?
    І навіть як занесе, то я знову вислухаю "багато цікавого" і настрій мені зіпсує. ((
    От не легше самій, га?

14. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

З п*ятниці. В вихідні було не до того, нас дома майже не було. Зранку забула попросити.
    Мені - ні. Хай краще до вечора постоять, нічого не станеться ні з ними, ні зі мною :)

15. Roxie

Roxie Галицька панянка

банки? в підвал? самій? ясно, що можна (жарт). Теоретично можна! Але от в підвал ходити - мені моторошно.. Не люблю підвали.. Буду говорити йому, що мені там страшно, і все таке, візьму його за компанію (при цьому вручу йому банки) в разі чогось, але сама - ні. Не так щоб аж категорично і принципово НІ і крапка.. А так "швидше за все - ні". І чекати буду довго (якщо потрібно) і спокійно.. Вже навчилась ))) Для мене тепер: краще почекати, ніж переступити через себе але зробити ВЖЕ.

Останнє редагування: 1 Квітень 2013
  16. zetta

zetta Well-Known Member

такі зусилля, думати що сказати, як подати щоб віднести банки в підвал... то ніякого терпіння і нервів не вистарчить .

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Roxie

Roxie Галицька панянка

жартуєте??? думати? та мені зовсім не треба думати, бо я справді БОЮСЬ ходити в підвал сама.. то не гра, то щиро!! Так, я б могла взяти пусті банки і віднести їх в підвал, при цьому оглядатись в тому темному підвалі, в тих вузьких лабіринтах чи там хтось за мною не йде, чи не бігають там якісь щурі, прислухатись до шуму, скрипу, брррр.. Боюсь. Все. Але я можу щиро сказати про свій страх чоловіку і попросити віднести банки його самого.. Вночі вийти з хати для мене - не проблема, не боюсь, а в підвал боюсь навіть в день.. Ну що ж я зроблю?

Я нікому не пропоную брехати чоловіку, що боїтесь йти в підвал лиш би він пішов, якщо насправді не боїтесь.. Я говорю, що я боюсь і пояснюю йому це.

Просто тут такий момент.. Щоб зрозуміти чому саме я не хочу щось робити - треба самій розібратись в собі і в причинах того нехотіння.. Не отак категорично "Не хочу і все." А "Не хочу, бо..."

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

Повірте, якщо чоловік не хоче чогось робити і крапка, то йому всеодно чи ви не хочете, бо не хочете, чи не хочете, тому що. Бо чоловік коли не хоче категорично, то його ніякі доводи з місця не зрушать. Жінка може себе переконати, в жінки є слово "треба", яке пишеться через нехочу, але мушу, а в чоловіків такого не існує і його переконати важко, в нього є натомість: не хочу, не буду, я нікому нічого не мушу і крапка. А якщо чоловік хоче, то він зробить, може не вже в ту саму секунду, коли прошено, але зробить, бо йому не начхати, просто не бачить причини робити щось вже, але якщо йому не байдуже, то він зробить.

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я тут неспала кілька ночей підряд, бо готувала українську гостину для чоловіка і його друзів. Коли вже ми ДУЖЕ гарно посиділи, я сказала, що прибирання на ньому. Жіночка одного з друзів пропонувала допомогти з прибиранням, на що я відповіла, що не варто бо вона забирає в мого чоловіка роботу. Так і зробили.

Я не кажу, що у нас не буває сварок. Бувають. І буває, що він закриється в свому "не хочу", а я вже надто змучена аби з тим боротись, і також опускаються руки. Сьогодні зранку думала, ну чому ж воно таки не вдається аби зовсім без сварок, і зрозуміла, що найбільший ворог наших відносин це сподівання, що він поступить так, або з його боку, що я зроблю саме так. Коли усунути ті сподівання, той нема розчарування, що не зробив/ла. Коли сприймаєш ситуації такі якими вони є, без докорянь чи нарікань, той легше з тим розбиратись. Бо коли починаєш докулупуватись до істини, чи шукати хто винен, то тоді приходить крах і велике розчарування.

20. Roxie

Roxie Галицька панянка

згідна.. не йти з ним на принцип то правильно.. але якщо чоловік не категорично проявляє своє небажання щось зробити? Я помітила, що чоловік мені став більше допомагати, якраз коли почала пояснювати.. Ну і коли сама стала себе розуміти..

Статус теми:
Закрита.