Мистецтво бути дружиною (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (2)

Знаєте... такі глибоко-філософські запитання... не для мене. Нехай вам більш освічені дадуть відповідь.

2. zetta

zetta Well-Known Member

Фуроре, ви питаєте настільки узагальнено шо на то відповіді нема. Ну бо хто стерпить одне а хтось не стерпить і половини з того. Шо для одного край -для іншого звичайна проза і урочистість. Ви себе спитайте, що я стерплю , що для мене край.. Бо за вас ніхто не відповість . Ну а про правильність вибору, він часом просто на долоні... Так звані шлюби через вагітність тут уже 80% нема гарантії чи вони б відбулись без дитини, шлюби від без вихіддя. Ну а там де через велику любов... Так тож супер, головне то все примножити , і втримати))

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я теж таке чула, але один казав, що вже зжилося і куди йти в тіко то тіко років, а другий казав, що просто забили одне на одного і кожен живе своїм життям

4. Retaret

Retaret Well-Known Member

я колись працювала з однією жінкою, їй тоді було десь 50-52р. І от стали модними тури по Європі і масовими відпочинки на морі в Туреччині. Вона також дуже хотіла, щоб вони з чоловіком поїхали (ну діти вже були у них дорослі). І отак, хто по роботі заходив до нашого кабінету і попри те шось розповідав на ті теми, то вона все розпитувала шо і як. А раз хтось каже - "так давайте я вам дам всі контакти, детальні інструкції шо-куди, та й зробіть собі цього року ще одну відпустку." На що вона відповіла - "ні-ні, ми ще цього року не поїдемо. Я спочатку мушу детально все взнати що і куди, і підготувати чоловіка. Так шо десь ми десь не раніше як за рік поїдемо". І що ви думаєте - наступного року вони полетіли на моря в Туреччину.

Чомусь мені ця історія дуже проситься до теми "мистецтва бути жінкою". Бо то направду треба бути мудрою, знати свого чоловіка і замість закатувати плачі, "мол вон всі вже їздять і скрізь були, а ми ніде", чемно знати, що на підготовку чоловіка піде рік і треба просто дочекатися :girl_curtsey:
    Тоді мені вчорашній студентці то виглядало дивно, а нині я вважаю це "мистецтвом":girl_yes:

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

6. ckorpionsha

Колись розпитувала пар з великим стажем, яка вона любов через роки...Жінка 40 років, яка 20 у шлюбі казала, з кожним роком краще...пристрасть,секс.романтика, і все таке живе...був період, що пропонували інші себе у чоловіки...але вона зважила і сказала. їй нема чого міняти свого на іншого...
    А чоловік, якиий 22 роки у шлюбі сказав, що вони з жінкою десь загубили одне одного, це не ми змінились, це побут нас змінив і так і живуть...як говориться...свою жену не брошу, ето со мной она стала плохой, брал я ее хорошей..

7. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і? який висновок? у всіх по різному. Так є. Немає однакових людей, доль, в чому суть?

8. ckorpionsha

ні вчому...просто спостереження

9. Rona

Rona Мама-йожик

файно, тільки для мене мистецтво полягає в тому, щоб висловити своє бажання таким чином, щоб чоловік тим зайнявся (взнавав що, куди, скільки, як) і гордився тим, як він свою жінку робить щасливою, во.

10. Orman

Orman Модератор-бомба

Скорпіонша, я від вас балдію. По-хорошому.

Спостереження - це перша і найдовша стадія. Я її пробувала перескочити (не в сімейних стосунках, але воно всюди так працює) - не вийшло. І я так бачу, що більшість тих хто хоче щось змінити, хоче дій зараз і вже. Бо спостерігати довго і ніби нудно, а так імітація бурної діяльності "я ж все роблю".

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ----------

кому що. Мені досить того щоб оплатив. Що, куди і як - я роблю сама, він в той час заробляє на те щоб "що" було 5 зірок, "куди" - куди я хочу, а не куди можу, а "як" - ну як в нас завжди гарно :)

п.с. так ту жінку розумію. В мене на вивіз вперше чоловіка до моря теж багато часу пішло :)

11. zetta

zetta Well-Known Member

Власне кому що, я недавно в супермаркеті купувала дещо, і оті що розкладають продукти старші жіночки шось там собі пліткували про когось. І була така фраза : о. Ій то не так і то не то , а був би в мене чоловік я б і на тому щаслива була. Отак воно все в порівнянні.

12. AilataN

AilataN жива

Ех, казала мені одна жінка , мусульманка, що треба виходити заміж за чоловіка, який жінку любить, а жінка-як собака :прив"яжеться , звикне, і буде щаслива:girl_in_love:
    Часто бачу цілком навпаки схеми : сама полюбила, сама запалила, женилася, порішала, народила, проблемами нагрузила. І все сама, мєжду прочім, ніхто не заставляв:girl_crazy:

Якраз з такого періоду намагаюся вийти. Набридло чемненько знати і чекати, бути мудрою і сюськатися, щоб нє спугнуть. Ні до якого позитиву отаке мистецтво не привело.

13. Furore

Furore New Member

Аналогічно. :d23:
    Прийшли до того, що всіх розбалувала, сама виснажилася, намагаючись втілити бажання рідних, а мої бажання відсувалися все далі і ще на більш задній план, і так на протязі довгих років. На якісь мої душевні пориви змінити все, давило оточення, моральні установки і т. ін. (мовляв, ти ж жінка, ти повинна, і бла, бла, бла, я думаю, що то у більшості так, тому це вже як оскомина заїзжено). Я ніколи не вміла бути тінню, я - особистість зі своїми планами і бажаннями. Так, по недосвідченості і наївності віддала спершу руль чоловіку, і, як не прискорбно, стільки років коту під хвіст. А тепер нарешті, я прокинулась, голосно заявила про свої бажання, і твердо намірена їх добиватися. І якщо не допомагатимете, то хоча б не заважайте, по хорошому.

14. Orman

Orman Модератор-бомба

мистецтво десь посередині. Часом посюсюкати, а часом - "хочу і шоб тут мені було" :)

15. Furore

Furore New Member

І знову ж таки плутанина якась:
    То все ж - доля чи мій вибір????

---------- Додано в 11:07 ---------- Попередній допис був написаний в 10:43 ----------

І ще ось яку розумну річ вичитала у Д. Карпачова (хоч сама по-своєму це знала):
    Я вважаю, кожна жінка має це знати ще перед заміжжям...
    (Мої 10 кроків вже зроблені... тому, мабуть, мене так дратують поради на кшталт того, що ти жінка і ти маєш міняти ситуацію, а він, типу, потім підтягнеться)

16. Orman

Orman Модератор-бомба

часом "ти маєш міняти ситуацію" і означає зупинитись. Щось робити, не означає буквально "робити". Торможение - тоже движение (с)

робіть те що робить Скорпіонша - відстороніться і спостерігайте.

17. ckorpionsha

я нічого не роблю..повний тайм-аут...напевно лишилось тільки спостерігати))))

18. Orman

Orman Модератор-бомба

отак збоку - ви не 10 кроків зробили, а 19,5 - вам би відступати пора, а не думати, що ще зробити.

19. Furore

Furore New Member

Так, на разі ще стою вижидаю... авось все ж підтягнеться )))
    ...натура в мене така, діяльна... )) ще й філософська (моей душе покоя нет))) та й тема наша "не дремлет" все підкидає якихсь дрівець у вогонь (тем до роздумів). Ось якось так.
    Просто від себе дуже би хотілося убезпечити всіх дівчат, молодих жінок, які вступають в сімейне життя від моїх помилок, бо прозріння буває таким затяжним і болючим...

20. Rona

Rona Мама-йожик

Статус теми:
Закрита.