Мистецтво бути дружиною (2)

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Лідочка, 15 Січень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Мистецтво бути дружиною (2)

Якщо хвороба, тоді так. То дуже сумний і важкий досвід.

2. Rona

Rona Мама-йожик

а як? знайшла б іншого? яке відношення мають канапки до смерті рідної людини? Наталь, альбо поясни, що маєш на увазі, бо не врублюсь

думаю, річ в тому, що в кожній окремо сім"ї "хто прав, а хто винен" не розберешся достеменно але для мене однозначно жінка є відповідальною за вн.гармонію сім"ї і тільки вона її взагалі й здатна створити (знову ж таки, бувають унікуми-мужчини, зараз мова про загал), тобто жінка робить погоду в домі, і не тре то спихати на плечі чоловіка, в нього інша роль - на барикадах стояти, мамонтів таскати до хати, Вітчизну/сім"ю боронити і т.д. Якщо ж жінці не подобається, як її чоловік справляється зі своєю роллю, то тра перше розібратись чому саме, може вона просто зі своєю не справляється, і шукає тріску в чужому оці, щоб своєї колоди не видіти? Чи кудись не туди порулила, чи щось там недопрочувствувала за браком досвіду і знань, то таке діло... але всьо поправимо, було б бажання і натхнення змінювати ситуацію

3. AilataN

AilataN жива

Бо нагрузила чолов"ягу ( позитивного і хорошого, люблячого) всілякими, вірніше всіма, проблемами. А сама- таки так, круто возлежала ( як у Торсунова) на дивані. Всіляко спонукаючи,любовно, бо треба- треба-треба...І канапки теж треба... І побут гарний, і все треба. Для нього- була любов і повага, точно була , нічого не скажеш.
    А могла би бути далі " невдовою".

До речі про Торсунова : а як то так виходить, якщо жінка чоловіка таки не змогла перележати, то тоді винне -місто...яке має енергетику більш жіночу? ТОбто , що жінки в тому місті / країні мають більше сили до звершень? І как тогді женщінє воспітивать мужа?
    Чи я щось не так зрозуміла?

4. Leila

Leila Well-Known Member

не знаю як в тій сім"ї було насправді, але мені здається, що якщо людина на роботі себе так проявляє, то сім"ї тим більше не стримується. Плюс те що він купував продукти і знав де дешевше, здається що був скупий, а те що жінка не вмішувалася що робити і як, то він міг так її "построїти" що все сам вирішував. От буквально ж не так давно був випуск "Міняю жінку" про сім"ю киян, щось схоже й тут. НМСД

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

"
    В нас теж є такі знайомі...близькі доволі. Ну що вам сказати, якби мій чоловік був таким завзятим господарником і пхався до канапок, то я би повісилась:girl_cray: От дивлюся на них і шизію часом, бо там жінка реально ні до прання, ні до гр...я, а чоловік виконує роль мами, господині,шофера,прораба, всього крім ролі чоловіка:girl_impossible:

6. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Про розлучення ще додам. Ще давно мені мама казала (да, ми близькі і часто про всяке говоримо:girl_mad:). Одні наші знайомі розійшлися після ВЕЛИКОГО весілля і короткого шлюбу. І всі давай "та такий хороший хлопчик... та яка ж вона шльондра...". І моя мама каже:"З мого довгого життя і досвіду, от не може жінка піти від хорошого чоловіка. Ну не може такого бути і все, що вона - погана, а він - абсолютно хороший. Значить щось там таки було і в чоловіку не так, у його поведінці. Жінка, яка з народження настроєна (з допомогою всюдисущої української суспільної думки) на створення і збереження сім`ї, не піде від хорошого чоловіка." Хто зна, мій досвід ще не такий великий, хоч бачила і таких жінок... шо там в голові? От правда, або так і не одружені, або мають дуже розуміючих чоловіків, чи вдови вже, розлучених таких не бачила. Може у такій думці мами і щось є.

7. Liliyah Romanova

А не припускаєте, що чоловік міг бути помішаний на контролі й вона йому дозволила все контролювати?

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

9. Liliyah Romanova

У мене такий самий. Любить руку на пульсі тримати. Після сімейної кризи трохи змінився і я теж навчилася безконфліктно з тим уживатися. :)

10. zetta

zetta Well-Known Member

як би він був ваш сусід я охоче повірила. а написала є це до того... що не треба тримати чоловіків за простачків. я не применшую жіночих достоїнств ... але чоловіки хитрять. так от про сусіда, йому не треба ні дітей ні внуків... каже ой діточки як би я мав я би дав.. виходить в люди (в магазин), кожній продавчині по компліменту, чужим дітям морозиво купує (люди приходять до неї і кажуть щоб пішла забрала бо всіх пригощає) завів собі коханку таку порепану і туди торби продуктів тащить. тобто може з жінкою не так у них пішло.. але власні діти, внуки...
    а що до загальної хитрості чоловіків - працювала якийсь час в одному з готей Львова... бачила і львівських бізнесменів і чиновників з їх різними та постійними коханками, але найбільше що запам"яталось... там звукоізоляція слабенька... що вони в номерах говорили про жінок а часом прямо в коридорах до колєгів... навіть хлопи ті що простіші.. один одному трубочку передавали типу доказують шо так я он в нього в гостях футбол дивлюсь і таки футбол йшов по телебаченню... а те що на ліжку лежала "мадам" і з ресторації їй нанесли купу їди -жінка не знала ( я так зрозуміла їм бачте бракує сексу у трьох) , або коли дружина з дітьми в ресторані сидить, а в готель викликається інша на 15 хв, і красуні там такі молоді шмаркачки тут як тут ..окуляри начепила шоб її не впізнали і вперед до дядьок. ну але як навіть з виду чемним відвідувачам часом хотілось поговорити... винесуть свої модні гаджети на рецепцію, показують дітей, дружин, подорожі... і як понесе їх.. про тих жінок, волосся дибки.... я реально прозріла, :bad: нє нє.. не примітивно.. а так шо він дійсно бачить вона його любить.. а йому вже звиклось , а котрийсь женився по розрахунку і ше всякого такого різного... і найбільше вразило що часто вони кажуть я знаю шо вона знає що я гуляю....
    в мене нема злоби , злитись на чужих хлопів? нашо?

11. airy_cat

airy_cat New Member

Погоджуюся, але б забрала це "не так". Бо направду деколи короткотермінові наслідки вказують на помилку, а в довготермінові - навпаки показують, що вийшло на добре.
    Совість дуже умовна і суб'єктивна міра ;)

12. Rona

Rona Мама-йожик

13. Roxie

Roxie Галицька панянка

тобто нема людей, щасливих в шлюбі...

Якщо люди кажуть, що вони щасливі - значить вони щось недоговорюють )) :girl_nea: тре пошукати що ж там в них не так )))

14. Leila

Leila Well-Known Member

Та чому, є щасливі люди в шлюбі. це ті які розуміють один одного, йдуть на компроміси, пристосовуються, тому що ідеальних людей немає, всі мають свої недоліки, але хтось може витерпіти, закрити очі, а хтось ні. Нічого ні в кого шукати не треба, я не шукаю, бо у всіх по-різному.

15. Furore

Furore New Member

Якось зі всіх начальників (навіть ті, хто погано живе або взагалі розлучені) ніхто не відзивався погано про свою жінку. :girl_crazy: То би було вже взагалі, якось не альо...
    Але я про інше, зачепила мене ця історія.
    Спочатку подумалось: "Блін! Я теж так хочу, щоб чоловік навіть вирішував те, що на канапки класти".
    Потім: "А йо-ма-йо, а я так не зможу, як же це..??? ...Це тоді буду зовсім не я, а якась інша тьотя..." (прямо якось аж в ступор впала від цієї думки )))
    А потім: "Ну і подумаєш, чоловік вирішує що на його ДН класти на канапки.. Правильно! Він же закупляв продукти, він і вирішує що на канапки, а що на щось інше"
    Тобто, висновок який??? Тільки ті, хто навіть такі подробиці віддає під владу чоловіку, тільки такі жінки мають шанси бути щасливими?

---------- Додано в 14:43 ---------- Попередній допис був написаний в 14:40 ----------

Я ж, власне, тут же і пояснила - для мене совість - це поступати так, як би ти хотів, щоб поступали з тобою.

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

zetta, і як би ви пояснили поведінку тих чоловіків? чому на ваш погляд вони так про своїх дружин?

17. zetta

zetta Well-Known Member

якщо вони мені то говорили... не знаю, синдром "пасажира" просто виговоритись... я не дозволяла ображати в розмові жінку, впринципі і не пригадую щоб хтось аж так дуже ображав. Якщо друзям - бо гниль, не поважаю таких, вульгарно, образливо. Бо не за порадою до друга, а так обговорити...
    Але в будь якому з цих випадків...говорять значить хочуть поговорити, обсудити, ні я ні друзі нічого не вирішимо.. але, чому говорити не з жінкою? жити в якомусь брехливому світі.. і тут не страх що щось зміниться як поговорять, адже ж щоб завести коханку чи навіть кілька тут і сміливість треба , такий вчинок це вже зміни... і от згадую ті розмови... пару моментів де хлопові заважали діти, з ними мусить бути жінка, всюди не візьмеш, інший -надто наворочена жінка але гуляти він би все одно гуляв бо в нього тато такий, гуляв , мама терпіла .
    маю добру память на лиця, напевно всіх пристойних запам"ятала) може й ні але такі були.
    Ну і наостаток, додам... з побаченого -хлопам бракує сексу, нє не такого звичайного домашнього... де діти заважають..а такого, тваринного, дикого, розбещеного. Бо коханку викликав і творить з нею що хоче... файно їй чи нє, вона вдає що він супер... вдає так що чути у всі номери відразу..Або зібрались пару мужиків-пару кобіт і випустили пар. і це не тільки стосується молодих... дорослі дядьки такі ж.. і один з прикладів безхребетності де вплив мають друзі - приїхали поляки, викликали дівчат, один не пішов, розмовляв з дівчиною своєю по тел, побажав доброї ночі і пішов в номер... бігали ті друзі бігали за ним, і так і сяк і дівку послали в номер... здався. Що сказати- друзям встидно що вони "такі" тому краще зробити щоб ніхто не лишився осторонь і всі були "такими", він - безхребетний.
    подружжя це 50/50.. ну плюс мінус там пару балів... двоє мають шукати рішення. Як шукає один то другому це не дуже треба...ну принаймі на данний час не треба.

18. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

чому ж попався, хіба до шлюбу не приводить свідомий вибір?

19. AilataN

AilataN жива

20. agatha

agatha Member

В тому є доля правди, бо з часом пристрасть проходить. І сімейний секс перетворюється на рутину. І з тим точно треба щось робити. Але правда і те, що "гуляка"- то діагноз. І як на мене, невиліковний. Він має не тільки фізіологічну причину, а й ментальну ( приклад батька), моральну ( нічого страшного), соціальну (всі так роблять) і,звичайно, фінансову. Хто хоче наліво ходити, той завжди знайде причину. А винна, як завжди, жінка. Якщо їхні жінки знають про це і не розлучаються, то це не означає, що вони себе зневажили. Напевно, їх це просто на даному етапі влаштовує. Всі, коли виходять заміж, хочуть міцного та щасливого шлюбу. В якийсь момент жінка зрозуміла, що з цим чоловіком такого шлюбу, про який вона мріяла, не вийде. АЛЕ, він забезпечує її та дітей ( раз має на курв і на готелі, то на сім"ю теж має), а в випадку розлучення ( щоб зберегти почуття власної гідності) іти нема куда. Почуттів до цього чоловіка вона вже не має, іншого поки що не зустріла, а до його гульок їй вже, напевно, байдуже. Ну як мені, наприклад, фіолетово, чи підгулює мій сусід. У моєї подруги гуляв чоловік. Мав декілька коханок. Вона 5 років мовчала по вищевказаних причинах. Потім зустріла іншого чоловіка, рік зустрічалась. Поставила "гуляку" перед фактом, що розлучається. Звернулась до адвокатів з приводу розподілу майна, бо там було що ділити. Фінал цієї історії неочікуваний: "гуляка" дістав шокової терапії, зробив переоцінку цінностей і на протязі наступних півроку КОЖЕН ДЕНЬ присилав подрузі квіти, не обмежив її в жодній гривні і погодився на всі умови розлучення. А "новий коханий" злякався відповідальності за неї і 2-х дітей, і під тиском своїх батьків, порвав стосунки. Опинившись без опори подруга через півроку знову зійшлася з чоловіком. Ця історія,звичайно,виняток. Могла взагалі ні з чим лишитись. Про "нового коханого" екс не знав. Тобто формулювання було "ти втоптав мої почуття в бруд", "розбив моє серце" і "зрадив". З усіх боків винен. Мені до цього часу не віриться, що так може бути.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.