Відповідь: "мішки" під очима Дівчата, вчора вичитала в журналі що мішки під очима є наслідком спадковості, і що це пояснюється зниженням еластичності та розтягненням жирових тканин, інколи - накопиченням жиру чи води у тканинах. Коли буду в свого косметолога детальніше розпитаю, бо тема цікава і актуальна.
Відповідь: "мішки" під очима я собі від мішків під очима купила шариковий олівчик від Клінік. раніше мала гарнієр, але від нього толку не особливо мені було. А от Клінік - хороший. зранку після вмивання тою штукою намастити очі і через 15-20 хв. - мішків нема! або якщо після якогось сабонтую - наніч теж використовую.
Відповідь: "мішки" під очима не вмію картинку завантажувати Сыворотка для ухода за кожей вокруг глаз All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage http://www.clinique.ru/product/71JL/ Забула додати. коштує 330 грн. в Брокарді. я купувала, коли акція була - можна було купити 2 продукти якоїсь фірми + 1 іншої і на кожен тоді 33 вроді % знижка. так що я тоді купила 3 всього різного за ціною 330 грн.
Відповідь: "мішки" під очима На відміну від набряку, припухання нижньої повіки -мішок- є лише косметичним недоліком. Такі мишки найчастіше спостерігаються в людей літніх: в результаті розслаблення і втрати еластичності так званого кругового м"яза ока. Звікрм він стає в"ялим, ростягується і звисає під оком. Мішки під очима бувають і в молодих людей, якщо ті систематично недосипають, погано харчуються, зловживають алкоголем, перевтомлюються, а також у тих, хто неодноразово хворів на недуги, які викликають набряк обличчя. Швидка допомога:зробити холодний компрес із ромашки, м"яти або мінеральної води; на користь піде і душ. Запобігти їх появі, сповільнити цей процес або зробити такі недоліки зовнішності менш помітними допомагає масаж(фахівцями-косметологами). Після нього шкіра стає еластичною, м"язовий тонус її підвищується, і мішки під очима зменшуються. А темні круги під очима свідчать про те, що ви і ваші очі втомилися, ви маєте потребу у відпочинку. Швидка допомога: косметика мало допомагає, особливо якщо причини внутрішні. У крайньому випадку можна використати коригувальний крем і олівець. Обов"язково сходити до косметолога!
Відповідь: "мішки" під очима роблю це вже кілька тижнів. мені дуже подобається + допомагає проснутись. ставлю будильник на 15 хв.раніше, ніж зазвичай встаю. ввечері перед сном наливаю трішки запареної ромашки у чашку, беру 2 ватні диски і зранку з тим лежу. коли зовсім прокидаюсь - відпочивші очі, свіжий погляд. саму запарену ромашку тримаю в холодильнику.
Відповідь: "мішки" під очима Порадьте хороший кремчик або якийсь інший перевірений засіб для шкіри навколо очей. "Мішків", правда, ніби нема, але сама шкіра темна якась, зморшки почали з'являтися Може, щось хороше є в Ів Роше - "підсіла" на них недавно
Відповідь: "мішки" під очима дівчата подивіться, може комусь буде цікаво....я її макіяжи і про косметику дуже люблю дивитись http://youtu.be/wcK4ShUn9j0 хто любить тему косметики,зайдіть до мене на щоденник, там перелік дівчат з ютуба,які знімають відео про косметику,макіяж....
Відповідь: "мішки" під очима В мене часто набрякають повіки, не чорні кола під очима, а саме "мішки". Я помітила взаємозв"язок з кількістю випитої рідини перед сном, вичитала, що особливо не бажано пити чорний чай за 2-3 год до сну, бо він затримується в організмі. Ще виявила взаємозв"язок з кремами під очі, після деяких кремів на ранок набряки. Теж робила масочки, особливо з чаю. Останнім часмо стараюсь не пити багато рідини вечером, то здається не так часто набрякають.
Відповідь: "мішки" під очима В мене чорні кола по спадковості. Раніше шукала в себе різні хвороби, але дойшла до такого висновку , бо й після відпочинку ніколи не зникають. Відносно масок з картоплі: а хіба вони не сушать шкіру?