Відповідь: Міра пристойності... загалом, міра пристойності в неті явище виняткове... всі розперезані... а найгірше - це місце, де багато людей зливають свої комплекси. а Анноун можу запевнити, збоку не видається, що вам бракує чоловічої уваги... просто ви самодостатня, а це часто вводить в оману оточуючих... про таку жінку завжди складається враження, що вона single & fabulous... сама не раз витріщала очі, коли дізнавалась, що та чи інша знайома щасливо одружена чи зустрічається...
Відповідь: Міра пристойності... Професійний висококласний психолог від невихованого дилетанта якраз тим і відрізняється, що у приватній розмові ніколи не позволить собі безпардонно "ставити діагнози" співрозмовнику у сторонній темі коли його не просять.. і коли нема чого сказати по самій темі. Це просто (жіноче як правило) бажання вколоти особливою такою шпилькою (жінку, як правило)... з претензією на психоаналіз. От як на це реагувати... хтозна. Тут ще проблема в тому, що не тільки в кожній країні і в кожного народу свої поняття "пристойності", тут у кожному місті, в кожному колективі вони трошки свої.. якщо спробувати подумати від чого залежить "неписаний кодекс пристойності", то вийде що або від більшості (якщо немає лідера чи "старшого", авторитетного в колективі), або від того який тон задає лідер. Тоді всі інші "підтягуватимуться" і буде чіткіше видна та межа пристойності, яку не переступає лідер (або не переступає більшість).
Відповідь: Міра пристойності... А що робити коли розмова йде по темі, а люди сприймають це на свій особистий рахунок? Тобто, як говорити на будь-яку тему так, щоб ніхто не образився навіть маючи протилежну думку по темі? Таке можливо? ---------- Додано в 14:46 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ---------- То було риторичне питання, бо я впевнена, що ні. Проблема не лише в тих, хто пише, але і в тих хто читає. Це вічна проблема форумів. За собою, за своїми словами ще можна якось слідкувати, а вже що вигадають інші можна лише здогадуватися
Відповідь: Міра пристойності... ну так це вже інша тема, не про пристойність. Якщо точно по темі гілки обговорення, і якщо не йде перехід на особистості (прямо в лоб "напевно Ви.." чи завуальовано типу "от я знаю тут на форумі є такі форумлянки".. ) - то всі образи опонента і сприйняття на свій рахунок - безпідставні. Навіть навпаки... виходило б тоді що "на злодієві шапка горить", або свідчило б про невпевненість у собі (коли здається що кожний хоче саме тобі дошкулити і саме тебе має на увазі). Але якщо не точно по темі і починаються інтриги мадридського двору якогось особистого характеру (хтось когось дратує чи не подобається).. тут без 100 гр. не розберешся. Я взагалі писала про "межу пристойності" як такої, подробиць конкретних конфліктів не знаю.
Відповідь: Міра пристойності... Так, інша. Але "ображені" часто перекидають все з ніг на голову і виствляють саме так
Відповідь: Міра пристойності... свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої. як на мене, потрібно спершу подумати "а чи хотіла б я, щоб мені таке написали?"