Відповідь: Мінусовий резус-фактор та не так все страшно, як ви собі уявляєте. Тут багато дівчат, в яких були проблеми (чи то не пролема навіть...). І діток мають і планують ще. Читайте гілочку.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Mandarinero та чого ж ви так переживаєте!!! читайте від початку гілки - купа людей народило здорових дітей маючи резус мінус а чоловіка "плюсового"... Вколять вам імуноглобулін і буде в вас не одна дитина!!! Ми ж в 21 столітті живем!!! Принаймі я розраховую що в мене так буде - я 2+, чол 2-. Я надіюсь ви хлопця не кинете, якщо мінус підтвердиться??? Моїй подрузі в роддомі віддали карточку в якій вписали дитині подружкину групу і резус... при чому вклеїли всередину бумажечку з групою яку справді має дитина... Вона побачила аж вдома. А потім народжуються історії про магічні зміни резуса і групи крові
Відповідь: Мінусовий резус-фактор loreniya, хлопця не кину!!!! видно начиталась і наслухалась! всето десь якось ті думки тай пробиваються в голову!.....
Відповідь: Мінусовий резус-фактор у моїх батьків 3+ і 3- у мене до 23 було записано 1-, потім переробляли в моїй присутності 1+ я дуже зраділа, а похибку пояснила медсестра. Для першого аналізу на групу крові у дитинки беруть кров з пуповини, а тому бувають похибки, нам одразу наголосили - після пологового через 3-4 місяці переробляти аналіз для малечі. І самому спокійніше і вбережете маля
Відповідь: Мінусовий резус-фактор А я сьогодні зробила аналіз!!!!...і в мене "+"...рада безмежно!.....
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Вам не за першу вагітність треба переживати а за кожну наступну. Бо резус фактор, як вже писалось тут купу разів, впливає на виношення кожної наступної вагітності. Якщо у вас і справді різні резуси то наполягайте аби вам на 28-му тижні ввели антитіла і зразу після родів.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Маруся-мама, просто ще в роддомі мені робили аналіз на резус, а вони брали кров з пуповини, а як мені лікарка сьогодні сказала що може бути така помилка лікарів щодо цього аналізу, то я сьогодні перший раз за все життя пішла перевірити резус....тепер "+" ....в моєї подружки теж так було!.....і моєї мами!....
Відповідь: Мінусовий резус-фактор до 18 років мама казала що в пологовому мені визначили 1+ групу крові, і яка ж я була здивована, коли в медичній довідці на курсах водіїв мені записали 2- потім ще 2 рази перевіряла повторно і таки 2-... При перших пологах не потрібно колоти імуноглобулін, щоб наступна вагітність проходила нормально? (мені щось таке знайома казала що його мають колоти при перших пологах) ---------- Додано в 10:46 ---------- Попередній допис був написаний в 10:45 ---------- в чоловіка 1+, але антитіл в мене виявлено не було...
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Дякую))))А то мене заплутали і вирішили налякати ,що не суттево в кого +,в кого - треба кожен тиждень здавати кров
Відповідь: Мінусовий резус-фактор В мене +1 а в чоловіка -4 ніяких додаткових аналізів не здавала. Хоча все залежить від лікаря бо з першою вагітністю стояла в поліклініці, то там як донор здавала тай здавала. Хоч аналізи щоразу були добрі. А з другою вагітністю такого не було.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Нее мій лікарь не хоче мене а ні зайвий раз на аналізи відправляти,а ні таблетками годувати )
Відповідь: Мінусовий резус-фактор В мене -4, а в чоловіка +1. Ні з першою, ні з другою вагітністю ніяяких проблем. Імуноглобулін не кололи. Якщо в мами - резус, то будьте готові, що в дитинки може затягнутись жовтушка до 2-3 місяців. Щоб ви не лякалися, це нормально. Дільничі люблять в таких випадках відправляти під капельниці.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор guculyanka,я звичайно не знаю,Ви може більше не плануєте народжувати,але буває все.А про імуноглобулін наші лікарі не дуже згадують,добре,що тепер всю потрібну інформаціа можна знайти...В мене проблеми з резус-конфліктом з"явилися в третьої дитини-слава богу,трапилися хороші лікарі-неонатологи,які нас витягнули без наслідків.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор ну проблеми-це і є резус-конфлікт,тобто материнські антитіла починають ніби боротися з клітинами крові плоду(перепрошую за немедичні терміни).При цьому у крові плоду збільшується кількість білірубіну,через це кров згущується і погіршується кровопостачання мозку.У гіршому випадку виникає гемолітична хвороба плоду-тоді дитинка народжується вже з жовтушкою,може бути набряк мозку,але не хочу нікого лякати.Моя дитина народилася без жовтушки,з рівнем білірубіну близько 80,але за добу білірубін стрімко зростав-до 270,і потім далі.Як я тепер знаю,причина такого стрімкого погіршення стану була у відсутності ефективної фототерапії.Моїй дитині ще зробили замінне переливання крові,теж неефективне,і тоді відправили до Львова,(це був 2001 рік).Ми лежали в патології новонароджених 8-ї лікарні,здається на Дністровській,зараз це відділення вже напевно закрили.Там 3 дні інтенсивної фототерапії-і білірубін пішов на спад,тільки ще 10 днів антибіотики доколювали.Дитині зробили УЗД і лікар підтвердив,що мозок не постраждав. Таким чином,якщо коротко,через згущення крові може значно погіршитися кровопостачання мозку,з усіма наслідками.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Виявилось все ще ліпще))) в мене 3+(це я знала)і знайшли карточку з групою крові чоловіка для того,щоб впевнитись яка в нього(а то на всі 100% не пам"ятали),виявляється так само 3+
Відповідь: Мінусовий резус-фактор а в мене група крові 1- в усіх лікарів які про це чули чи бачили мою обмінну карту зразу перелякано дивились на мене з широко відкритими очима :eek::eek::eek: але самою цікавою була їх реакція коли взнавали, що в чоловіка теж 1- оця ситуація мене найбільше тішила при кожній зустрічі з черговим лікарем хоча поки я не завагітніла про ніякі проблеми з резусами навіть не чула, а виявляється 1- у жінки це самий гірший варіант, бо тільки коли 1- у чоловіка немає жодного ризику, в усіх інших випадках це група ризику і дуже небезпечно.