Відповідь: Мінусовий резус-фактор Якщо говорити саме резуси, то в крові з резусом "+" ніколи не виникнуть антитіла до крові з резусом "-". Хоч 10 дітей з резусом "-" народити, все буде гуд. Мінусовий резус фактор може створити проблеми лише тоді коли він в самої жінки, яка вагітна...... а не в дитини.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Про мінусовий резус я дізналась тільки тоді, коли наша дільнична лікарка сказала: "Та у вас така жовтушка може на довше затримуватись, бо ж у вас мінусовий резус..." :eek: Я була в шоці... ніхто мені про це в роддомі не сказав. Я все ж надіюсь, що то може помилка... А як це перевірити? Треба на аналіз кров з вени здавати?
Відповідь: Мінусовий резус-фактор З вени,але здається можна і з пальця(я так і так здавала)в різних кабінетах.Думаю,в цьому проблеми нема.Коли плануватимете другу дитинку,скажіть про різні резус-фактори з першою ведучому лікареві.Якщо і треба буде робити вакцинацію,то це не буде пізно.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор в мене (1+) а в чоловіка(2-).Під час вагітності були виявлені один раз гемолізини,а потім було все добре.Народила.сказали потрібно зробити якусь прививку щоб небуло жовтушки бо через резус може появитись.Приїхали додому ,я дивлюсь а очка жовтенькі.Прийшла лікарка сказала що має жовтушку.Я незнаю від чого вони робили прививку:confused::confused::confused:
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Так мінусовий резус в вас чи в дитини? Бо з вашого попереднього допису: Я зрозуміла що ви з чоловіком обоє маєте плюсовий резус :confused: А резус можна дізнатись в будь якій лабораторії, здати кров з вени. До речі жовтушка може бути не лише коли є резус конфлікт, а і кошли є конфлікт по групі крові. Тобто в жінки "+" може бути дитинка з жовтушкою і справа тут вже не в резусах.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор От саме в вашому випадку був конфлікт по групі крові, через то і жовтушка. Резуси в даному випадку нідочого. І наскільки я вивчала це питання, коли жовтушка через конфлікт груп, то нічого колоти не потрібно, оскільки ця жовтушка швидко проходить і ніяких наслідків крім тимчасової жовтізни не несе.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Жовтушка — не таке страхіття, що бчерез то робити будь-яке щеплення. Я вже мовчу про те, що ніякі щеплення тут взагалі ні до чого. Якщо вас хочуть примусити до щеплень і прямим текстом ДУРЯТЬ — за це можна і до суду подавати. Це по-перше. По-друге, конфлікт резусів не страшний коли в чоловіка мінус. Чи в дитини буде резус чи ні — мамин імунітет з ним не воюватиме (а це може бути у випадку, коли в мінусової мами плюсова дитина). Ну і взагалі 100 разів думайте перед тим як: а) давати дитині щось крім свого молока (вода, суміші, соки, пустішки і тп); б) робити будь-які серйозні медичні втручання в організм (наприклад щеплення), в) залишати дитину без мами (особливо в перші дні та місяці життя). Ну а все решта не таке серйозне або само по собі зрозуміле (ІМХО), слухайтеся свого серця.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор от і я заплуталась...... в мене 2+,чоловік 2+, сашка 2- Все гуд чи для другої вагітності зле?
Відповідь: Мінусовий резус-фактор А з чого тут бути в шоці? Ну жовтушка і що. Головне щоб дитина як дитина, здорова і активна. Нажаль є стільки мамів стількох дітей, які радо згодяться проміняти свої біди на 1000 жовтушок...
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Абсолютно без проблем. Якщо в мами мінус а вдитини плюс, тоді після пологів в мами можуть виробитися антитіла до резусів (а можуть і не виробитися, тим більше можна їх блокувати антирезусним імуноглобуліном). А у вашому випадку конфлікту не може бути в принципі (наскільки я знаю). Ми це питання ретельно вивчали: в дружини мінус а в мене плюс. На щастя дитина отримала резус мінус тому наступна буде точно без конфлікту, а може і ще, і ще
Відповідь: Мінусовий резус-фактор У фізіологічній жовтушці взагалі нічого страшного немає. Я і дві мої молодші сестри були народжені з нею. В ці "комуністичні часи" нас кварцували - як розповідала мама, і додому принесли вже майже не жовтеньких. А в 1995 році, коли я народила синочка теж із жовтушкою - навіть у пологовому питання не піднімалось, виписали вчасно і сама в дома через три дні пройшла. Так що, дівчатка, не переймайтесь дуже, і поменьше хвилювань!
Відповідь: Мінусовий резус-фактор А чи можна годувати груддю резус-негативним мамам?(якщо дитина напр.резус-позитивна)чи не викличе це появу антитіл?
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Ще раз про гемолізини. В мене 4+, а чоловіка 2+. Медсестра в ж/к сказала, що раз в нас з чоловіком не однакові групи крові, то треба буде часто здавати аналіз на гемолізини. З першою вагітністю я нічого подібного не здавала ( хоча, може вже і призабула, але ЧАСТО точно нічого з вени не брали. Ну, може 2-3 рази за вагітність ). Хто в тому розуміється, поясніть, будь ласка.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Іруня, наскільки я знаю то аналіз на гемолізини показує наявність або відсутність конфлікту по групі крові ( ваша і дитини) Але на відміну від резус конфліктів, конфлікт по групі крові загрожує лише фізіологічною жовтушкою...... ака сама по собі пройде. Якщо я помиляюсь, нехай мене поправляль люди більш знаючі. А на рахунок того що раніше...... в знайомої дитина старша ша нашу на 5 років.... то в той час взагалі як вона каже лише пару разів аналізи здавали і ніхто не заморочувався ( поліклініка що тоді що зараз одна і та сама). Зараз просто більш пристально це все досліджують.
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Дякую, Ніколь. Значить не дозволю їм "ссати" з мене кров чи треба, чи не треба .
Відповідь: Мінусовий резус-фактор Я би радила ще проконсультуватись з лікарем........ бо хоча і вивчала свого часу це питання , я аж ніяк не лікар.