Міняємо країну з себе чи українська сотня жінок!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Sera, 24 Лютий 2014.

1. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Відповідь: Міняємо країну з себе чи львівська сотня жінок!

дівчата, листівки вже в мене. Хто має бажання розповсюдити - пишіть в пп і домовимось. Я в центрі

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Побачила ще таку ідею-ініціативу:

3. Ная

Ная Well-Known Member

Ініціативна група, потрібно заповнити форму і надіслати, а також максимально поширити.

4. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Чоловік працює на польську фірму і ми хочемо їх загітувати допомогти постраждалим на майдані. Вони підтримали ідею, кажуть дайте нам номер рахунку, ми перерахуємо гроші. Але я не знаю як з-за кордону перерахувати кошти. На сайті Євромайдан-SOS знайшла таке посилання
    http://www.globalgiving.org/projects...amiliesmaidan/
    Що це за сайт? Чи зручно буде запропонувати його полякам?Можливо хтось таким чином перераховував гроші або знає інші шляхи допомоги з-за кордону.

5. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Вчителів попередили - в жодному випадку не приймати цукерок на 8 березня, іде боротьба з корупцією. А вчителі - це найбільш корумпована частина суспільства. Лол.

Вже почалося блюзнірство. Коли я просила ніяких цукерок/квітів (нащо мені "привітання" від людей, які вважають це обов"язком?) - слухали і робили своє. А тепер ліплять корупціонерів з мало не найбіднішої верстви. Знайшли завгоспів Януковича.
    Показушництво. Ще б запропонували виноградники вирубати. По другому колу.
    А "жирні коти" (не знаю, як у Львові називають тих достойників, це луцький термін) будуть далі їсти ікру відрами, їздити на лексусах - але без цукорків на 8 березня. Так, не треба цукорків.
    Профанація ідеї. І ще когось сміють "попереджати". А хто дав право думати, що вчитель ВИМАГАЄ тих привітань? Цікаво, батьків теж зберуть і "попередять"?

6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Про жорстку інформ.війну говорила вчора і Руслана по скайпу на Громадському. Вона у Стокгольмі, а перед тим була у Страсбурзі.

Нас виставляють нацистами і екстремістами, дикунами, які прагнуть влади. Як це брудно!

Я зв"яжуся з сестрою, вона перекладач, працює у Німеччині - буду говрити про ситуацію і хай щось робить обов"язково (хоч, думаю, вона і так вже щось робить).

Щодо допомоги Небесній сотні, теж дуже хочеться адресно допомагати людям. Мені дуже шкода батьків молодого хлопця з Тернопільщини, який загинув. Дивилась похорон - батьки вже старші, а він в них був один син. Напевно, досить довго чекали, щоб їм Бог подарував дитину, тепер лишились самі. Хотіла б їм допомогти коштами.

7. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

Я завжди була проти святкування 8 березня, тому буду тільки рада як то свято зникне з наших календарів.
    А стосовно подарунків, то точно не буду дарувати нічого в садку виховательці, та в принципі і не планувала.

8. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Правильно. Хочу - дарую, не хочу - не дарую. А не "не дарую", бо суворо заборонили.

9. Donata

Donata Active Member

10. dasha

dasha Well-Known Member

Дуже доречно. Моя родина не купляє російських продуктів, ще від часу, коли вони почали бракувати нашу молочку.

11. bobryha

bobryha Well-Known Member

Підтримую на 100%. щось не чула про жодного вчителя, який на квітах і цукорках на 1 вересня доробився до великих маєтків...:girl_crazy:
    І взагалі, кожен б"ється в груди , що я взятки не дам нікому і т.д. ... але впевнена що половина форуму платили за "фіктивні прививки для дітей " і т.д(бо інакше як в садок) і маса інших прикладів... Я проти корупції, але спочатку має бути проведені реформи, коли у держ службовців будуть нормальні зарплати. бо я не уявляю як можна прогодувати сім"ю на зарплату медсестри чи держслужбовця нижчих ланок

---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:57 ----------

А стосовно 8 березня - то ніколи не вважала це свято українським, тому і не святкувала

12. Orman

Orman Модератор-бомба

кожен за себе відповідає.

а взагалі противно читати. Позиція ваша дуже прозора.
    в голові мають бути реформи, про що і тема "міняємо ... з себе".

13. bobryha

А звідки ви знаєте мою позицію? Я за все життя жодного хабара не взяла:girl_crazy:.
    Але просто мені противно читати кого тут розцінюють як хабарників(я про вчителів наприклад), і все підряд ліплять під поняття хабар

14. AilataN

AilataN жива

Щодо хабарництва у системі освіти то так як і в системі медичній- починається з влаштування на робоче місце, ну і далі по різним схемам.
    не всюди, не всюди, не спішіть чіплятися.Але не думаю, що ця інформація когось сильно здивує.
    В моєму житті школа це місце де я систематично стикалася з хабарництвом і матеріальним підлабузнюванням.

15. SoLana

SoLana Well-Known Member

Я, Наталю можу казати протилежне, на щастя :), хоча в принципі можливо ми ще не доросли до хабарництва :). Малий в 5-му класі в гімназії, окрім квітів (я особисто не вважаю це хабарем і підлабузництвом), я особисто нічого не давала. Збір грошей на ремонти,вікна, господарські потреби рахувати? :) В гімназію пройшов по балах, вчиться добре. І надалі думаю так буде, сподіваюсь принаймі. Ага, про садочок, менша, ще не ходить, старший пішов в садочок без щеплень. Я своїм дітям, довідки про щеплення не малюю, всі відмови.

16. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Ніяк. Йти на інші посади. Тоді в політиків вибору щодо підняття з\п не буде.

Може не інфу шукати, а якусь мирну акцію зробити?

17. bobryha

я тільки за! кажіть коли і де

18. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А Ви звідкись позицію половини форуму знаєте?

Це не до Вас особисто, але дуже ємко Ви написали. Я за, нехай хтось зробить, а я прийду на готове. Я і сама часто така. А треба брати і робити.

19. fiesta

fiesta Well-Known Member

Цього тижня до Львова приїде близько сотні кримських татар у зв’язку із ситуацією на півострові. Крім цього, у місті вже поселили 20 сімей активістів Євромайдану у Криму.
    Про це ZAXID.NET розповів активіст громадського сектору Майдану Олег Коляса.

«Ми вже поселили 20 сімей майданівців слов’ян з Криму, бо їм погрожують. Тому вони активно вивозять свої сім’ї або самі виїжджають», - додав він.

Перші татари приїдуть до Львова сьогодні, а загалом очікують, що цього тижня їх приїде не менше 100. «Здебільшого це жінки з малолітніми дітьми, яким рік-два», - додав він. За його словами, хостели і готелі зголосилися взяти гостей з Криму, але сім’ї з маленькими дітьми там не розміщатимуть.

«Львів’яни активно зголошуються. Маємо певні труднощі з великими сім’ями, коли приїжджають по 8-9 осіб. Але поки що справляємося», - додав Олег Коляса.

Він розповів, що співпрацюють із громадським сектором у Криму та із Меджлісом.

Всі охочі прийняти кримчан або мешканці Криму, які хочуть приїхати до Львова, можуть звертатися за телефонами: 032 261 65 30, 093 704 76 87, 096 212 82 00.

20. bobryha

в інших темах дівчата пишуть про те, що без прививок не беруть в садки, отже пиходиться купувати запис про щеплення.