Міняємо країну з себе чи українська сотня жінок!

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Sera, 24 Лютий 2014.

1. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Відповідь: Міняємо країну з себе чи українська сотня жінок!

Варто йому запропонувати на вибір - або він прийматиме активну участь в прибиранні і підтриманні порядку в вашому парку, або написати в управління освіти листа від громадськості з вимогою позбавити його вищої категорії. Не має таке бидло викладати. Фе...

2. fiesta

fiesta Well-Known Member

Це точно - попався, хай спокутує. І то так, щоб і йому, і іншим уроком було!

3. Tatiana Lev

Tatiana Lev Active Member

Якщо хатка для дітей---перенесеться згодом і удосконалити тре, звичайно. Але в мене підозра, що то буде хатка для 100 грам і ще решта чого, що на майданчику діти не роблять.

4. irushka

irushka Well-Known Member

Та власне що в мене така ж підозра, просили ж робити маленьку хатку для дітей, але вони, виглядає, зробили собі альтанку. В їхніх планах ще стіл там зробити і лавочки, цікаво, навіщо дітям в тій хатці стіл, що вони мають на той стіл класти?
    От скажіть як то зробити, щоб ні з ким не сваритись і доступно пояснити людям яким має бути майданчик для дітей?

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Ну та хатка зараз така "незрозуміла", але можна внести корективи: вхід-вихід зробити з іншого боку від гойдалок (по довшій стороні). А щоб та хатка не була "пивною точкою", то попросіть щоб стіни не робили глухими, а просто тонкі дощинки поприбивали з проміжками або в сіточку як ось тут http://e-help.kiev.ua/images/besedka-dlja-dachi-svoimi-rukami-korol-remonta_1.jpg
    Або ж не робити стін, нехай буде таке собі накриття щоб дітки могли сховатись у спеку чи коли дощик мороситиме (то як варіант пояснення ентузіастам). А під накриттям можна так само кілька пеньосків поставити щоб було де присісти...
    А ще можете написати якесь оголошення типу: розписання алкогольних напоїв в громадських місцях карається... ну і посилання на закон.

6. irushka

Як би не змінювалась сама хатка, вона стоїть просто по центру майданчика, бо ще за нею плануємо попідсипати пісок і там можливо будуть драбинки, турники, з часом гірка. Тож її так чи інакше прийдеться пересовувати кудись набік, бо вона реально там буде заважати, бо ж і побігати ще треба десь.
    Ну я сама не берусь вирішувати, це все-таки місце для всіх, але більшість з тих, з ким я говорила, теж вважають, що хатка там зайва, тож треба якось це врегулювати.

7. fiesta

fiesta Well-Known Member

Треба хатку переносити, поки вона легка.

8. irushka

Вона вкопана на порядну глибину тими ніжками і можливо забетонована, але точно не знаю, завтра з`ясую.

9. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я вже писала, що тиждень тому ми були в Берестечку на козацьких могилах. Так от, є меморіал, а якщо проїхати далі через село і до лісу можна втрафити на місце подвигу 300 козаків, які забезпечили відступ і врятували тисячі своїх побратимів. Місце там дуже гарне. То фактично острів, довкола річка, болото. Сосновий ліс і старі хрести, пов"язані вишиваними рушниками.
    А на іншому березі можна собі зупинитись, посидіти компанією, поїсти. Ми там смажили м"яско і рибу. Місцеві певно теж часом бувають. При тому були явно після Великодня, бо купа шкарлуп від крашанок. Ну і різного всякого сміття лишили. Поки горів вогонь в нашому портативному мангальчику, я по лісі назбирала отаке
    Мені не важко то зібрати і ввезти і тепер все так робитиму, як бачитиму подібне. Але як, ЯК можна свинити там, де туристів майже нема, натомість відпочивають місцеві і отак не дбають за своє ж.

10. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

двері, чи то краще сказати - отвори, зробити заввишки 1.15-1.25 м. Дітям нормально, дорослим - не дуже )). Відокремити "мансардний" поверх в тій споруді, розділити його на декілька секцій (можна з дверцятами, нависними замочками ), доступ до яких зробити із зовнішньої сторони. Там можна б було залишати вуличні іграшки - відерка, лопатки, машинки (ті, якими в пісочку бавляться) тощо.

11. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Вчора після голосування чоловік полагодив на дитячому майданчику пісочницю, парканчик і гойдалку. Ну і трохи позбирав сміття. А ми з мацьопою морально його підтримували.:connie_pull-pigtail

12. Emotional Lady

Emotional Lady Well-Known Member

А ми тиждень тому погосподарювали на подвір’ї. За свої кошти зрізали 2 дерева ( 1 сухе і нашу здоровенну липу, яка росла за 0,5м від будинку і руйнувала фундамент та робила сильну тінь). Аж просторіше стало і веселіше. От тепер треба це все повивозити. Написала заяву в жек. Сказали протягом місяця буде відповідь. Нема слів до тих їхніх термінів:girl_devil:
    Сказала їм, що почекаю тиждень-два і буду дзвонити на гарячу лінію(в міськвиконком), вони там жеки трохи підганяють. Може хтось з вас мав досвід вивезення жеком твердих габаритних відходів, то підкажіть наскільки оперативно у вас це вийшло?

13. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

запропонуйте комусь(навіть на дп) забрати на дрова і буде вам добре і комусь

14. Tulipflower

Tulipflower New Member

Проблема.
    Вимагають хабаря при поступленні дитини в дит. садок, незважаючи, що заява на прийняття вже написана і підтверджена завідуючою. Як боротися? Будь ласка, допоможіть порадою.

15. fiesta

fiesta Well-Known Member

Наш мер позиціонує себе як дуже відкритий. Підіть до нього в кабінет. Часом до найвищого начальника підійти легше, ніж до заступників і всяких управлінь.

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

почніть із офіційно зарєстрованої скарги до РВНО ( реагують на скарги ). Можете піти далі- написати заяву до прокуратури

17. Rozmari

Rozmari Well-Known Member

Стараюся "змінювати Україну" у громадському транспорті, а саме у трамваях та тролейбусах. Дуже популярним тепер є залишати свій квиток на сидінні, передавати тим хто, заходить, або водію :confused: Вважаю це нахабним обкраданням самих себе, бо якщо по одному квитку (за смішні гроші 2 грн.) будуть їздити по двоє/троє людей, то про яку нормальну зарплату і вчасну її виплату для працівників Львівелектротрансу може йти мова, а про нові тролейбуси і трамваї??? Ніхто ж звичайно не хоче їхати у купі металолому... та й ціна на проїзд буде швидше зростати :girl_devil:
    Тому якщо бачу квитки на сидінні - ховаю в кишені, а потім викидаю; тим хто таке робить - стараюся робити зауваження... так само з водіями - на пропозицію купити закомпастований квиток за 1 грн. кажу: "Ні в якому разі, давайте нормальний, з такими методами ми процвітаючу Україну не збудуємо!!!"

Надіюсь мій пост дасть змогу задуматись і зробити певні висновки форумчанкам, буду рада якщо в транспорті Ви теж будете небайдужі і реагуватимете на такі речі :girl_smile:

18. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

19. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Підтримуємо дух позитивними змінами Майдану!

В зв'язку з тим, що і в самої час від часу руки опускаються, вирішила відкрити цю темку.

Кожен бажаючий буде писати про зміни, які бачить навколо після Майдану і цим буде підтримувати дух таких патріотів, як я і Ви.

А ми в свою чергу тут будемо черпати натхнення і до подальших змін зі своєї сторони.

Почну з себе.
    Що отак навскидку зараз бачу я:
    а)люди стали добріші
    б)в нашому дворику посадили ялинки і більшості рагулів-водіїв заблокували в'їзд на зелену територію дит.майданчика.
    в)в ОВІРі я без зайвих запитань заплатила тільки по трьом квитанціям
    г)бачу в маршрутках багато привітних водіїв
    д)в травмпункту на Орлика нас швидко і привітно оглянули, обробили малому ранку і написали що робити. Без жодного намьоку на гроші.

Думаю, що це ще не все.
    Буду дописуваи по мірі згадування\бачення.

Все, я викрутился:girl_tender:.
    Тепер Ваша черга:girl_wink:

Дякую всім небайдужим:kiss:.

20. Ari

Ari Well-Known Member

Відповідь: Підтримуємо дух позитивними змінами Майдану!

так тепер я поділюсь, правда не так багато я помітила змін, та всеж - люди стали якісь більш згуртованіші, не відмовчуються кожен десь там про себе тихенько в куточку, а реально підтримують. Простий приклад, їхала вчора маршруткою в якій стало погано дівчині, в момент знайшли і воду і валідол, а коли водій огризнувся матом, йому якийсь молодий хлопчина закрив толерантно рот, і водію стало просто соромно.
    Ось такі я бачу зміни.)))))))))))))